adi32 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Θελετε να κανονισουμε αγωνες ή κανα πρωταθλημα , κυπελλο? Εχω κανει ενα Group INSOMNIA και το nick μου ειναι adi32
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 άντε παιδιά, μόλις απέκτησα το παιχνίδι και έχουν σπάσει τα νεύρα μου με το lag (τι το αγόρασα αν ήταν έτσι; ). Ας παίξουμε κανα game μεταξύ μας που λογικά θα έχει λιγότερο για να ξελαμπικάρουμε. νικ: Manuelk πώς κάνω recruit σε ένα γκρουπ?
tsakonas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ela k gw mesa eimai!!!!!! insomnia to eida to group alla den kanei join
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ποσοι ομως το εχουν αυθεντικο?????...... Δεν ξέρω τι θα κάνετε. Μαζέψτε 40 ευρώ να το αγοράσετε. Εγώ γιατί τα έσκασα δηλαδή; Για να παίζω μαζί σας Αργότερα όμως
tsakonas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 40???? http://play.com/Games/PC/4-/904397/Pro_Evolution_Soccer_6/Product.html 30 edw...
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 δεν παραγγέλνω από ίντερνετ (όχι για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, απλά δεν έχω κάρτα κτλ κτλ) Πού είσαι; Nick; Μπες Anyone PC και μετά στο 10.
adi32 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 ειστε μεσα τωρα να σας βαλω στο group? τι ονοματα εχετε?
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 OK. Εγώ έκανα αίτηση. Nick: Manuelk ΠΟΛΥ σημαντική απορία! Γιατί με πετάει συνέχεια έξω ρε παιδιά; Δεν μπορώ να καταλάβω.
tsakonas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 se kamia writsa tha bw kai gw eeeee!!!! ALlla eimai me PS2 kai an kai to xw multi-platform on den benw sto lobby gia PC...dokimasa mono ena omws... isws na boreite eseis na beite stou PS2? isws na ginete me to invite sto group apeutheias kana matsaki? tha deixei!!
tsakonas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 wraia ekana apply to join group insomnia....vrika kai pws ginetai na peksoume PS2vsPC apla den metraei to apotelesma sta stats...who cares etsi? Prepei na eimaste se ena common friendly lobby, exei tetoia sto English/french kai sto Spanish.einai kaneis mesa twra?
adi32 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2007 se pio exete kanei paidia ? sto insomnia me mikra h sto INSOMNIA me kefalaia? dhlwste edw symentoxh na kanoyme ena kypelo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.