Socratis_g Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 4 σελίδες μετά, το "δυστυχώς" στον τίτλο του thread δεν έχω καταφέρει να καταλάβω, αν και προσπάθησα.It's just beyond me :roll: Το "δυστυχώς" πάει στο ότι θανατώθηκε ένας άνθρωπος, όπως και χιλιάδες "δυστυχώς" πρέπει να γραφούν για χιλιάδες ανθρώπους. Αλλά εάν το κάνουμε εδώ αυτό θα μπουκώσουμε στα threads. Σε καμία περίπτωση δε λέω ότι ο Σαντάμ ήτανε Αγιος. Αλλα θανατική ποινή από τον αμερικάνο? Δεν ξέρω..... Τι δεν κατάλαβες?
Parasight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Ναι ρε φίλε, το "δυστυχώς" ακούγεται σαν να παίρνεις θέση. Ότι πχ υποστήριζες τον Σαντάμ ή κάτι τέτοιο. Βέβαια συμφωνώ ότι υπάρχουν πολλά "δυστυχώς" σ'αυτήν την υπόθεση. Που στις μέρες του καταδυνάστευσε χιλιάδες κόσμου, που οι ίδιοι που του είχαν δώσει την εξουσία τότε τον κρίνουν τώρα, που ο όρος "δικαιοσύνη" σήμερα έχει καταντήσει να ταυτίζεται με το συμφέρον του ισχυρού. Κατά τη γνώμη μου, το δίκαιο θα ήταν, ναι μεν να κρεμαστεί ο Σαντάμ (ως πληρωμή για τις αμαρτίες του), αλλά η θηλειά να μην ήταν από σχοινί, αλλά από τα έντερα των Μπους-Μπλερ και των κολλητών τους. Τότε μόνο δε θα χώραγε "δυστυχώς". Εν τέλει συμφωνούμε λοιπόν 8)
bingo Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Και εγώ που νόμιζα ότι το δυστυχώς πήγαινε στο ότι τον εκτέλεσαν στις 5.00 Οτι υπάρχει κάποια πίκρα για την ώρα δηλαδή..
Parasight Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εχεχεχ αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφτεί. Αντιεμπορική ώρα, ε; Ποιος να ζητήσει να του βάλεις διαφήμιση 5 τα ξημερώματα :-P
Super Moderators paredwse Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Εχεχεχ αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφτεί. Αντιεμπορική ώρα, ε; Ποιος να ζητήσει να του βάλεις διαφήμιση 5 τα ξημερώματα :-P Το topic το λέει: 5.00 πμ ώρα Ελλάδας. Στην Αμερική (που θα πέσουν οι πολλές διαφημίσεις) είναι 10 το βράδυ. Ό,τι πρέπει - σχεδόν prime time και εκτός 'παιδικής ζώνης'. 05:00:00 Saturday December 30, 2006 in Europe/Athens converts to 22:00:00 Friday December 29, 2006 in US/Eastern Πηγή: Time Zone Converter
Socratis_g Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Κατά τη γνώμη μου, το δίκαιο θα ήταν, ναι μεν να κρεμαστεί ο Σαντάμ (ως πληρωμή για τις αμαρτίες του), αλλά η θηλειά να μην ήταν από σχοινί, αλλά από τα έντερα των Μπους-Μπλερ και των κολλητών τους. Τότε μόνο δε θα χώραγε "δυστυχώς" Προσωπικά πάντα είμαι κατά της θανατική ποινής, βάλτον ισόβια. Εφόσον δεν έχεις τη δύναμη να φτιάξεις μία ψυχή, δεν έχεις το δικαίωμα να πάρεις.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Από πότε το δικαίωμα συμβαδίζει με τη δύναμη?
Socratis_g Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 "Εχω τη δύναμη και αγοράζω? Δεν έχεις το δικαίωμα να με κλέψεις." Κάπως έτσι το έχω υπόψη μου.
Lucifer Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Χμ, "έχω τη δύναμη κ σε κλέβω, άρα έχω το δικαίωμα να το κάνω"
agpr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Χμ, "έχω τη δύναμη κ σε κλέβω, άρα έχω το δικαίωμα να το κάνω" Το δικαίωμα σχετίζεται με το δίκαιο. Με άλλα λόγια δικαίωμα είναι αυτό που οι άλλοι σου αναγνωρίζουν ως δυνατότητα να πράξεις. Lucifer, τα σοκολατάκια μπορείς να τα φας μόνος σου, αλλά ελπίζω τις φωτογραφίες σου να τις μοιραστείς μαζί μας.
Socratis_g Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Χμ, "έχω τη δύναμη κ σε κλέβω, άρα έχω το δικαίωμα να το κάνω" Αρα έχω τη δύναμη να σε σκοτώσω, άρα έχω το δικαίωμα να το κάνω? Δεν μου κάθεται καλά... Απο εκεί και πέρα ανάλογα την όψη που το βλέπει κανείς.....
punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μου αρέσει ρε σωκράτη που κάθεσαι και φιλοσοφείς με κάποιον τσίπη, που περιμένει να πηδήξει με ένα κουτί σοκολατάκια. Τώρα που τον τάπωσε ο agpr, ούτε τις φωτό δεν θα μας δείξει. Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω όσους είδαν το βίντεο, αν αληθεύει αυτό που λένε για τον απαγχονισμό. Ή δεν ζούμαρε η κάμερα στο σώβρακο;
punky Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 agent provocateur Χα! Την πάτησες. Μικρός έκανα γαλλικά, και το κατάλαβα αυτό. Νευρωτικέ, το σενάριό σου είναι λόγος αρκετός για να με απομακρύνει από τα ναρκωτικά και να στραφώ στο Θεό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.