Majestic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Εγκατέστησα πρόσφατα τη συγκεκριμένη έκδοση του vbulletin.. Επίσης εγκατέστησα την ελληνική γλώσσα από μια μετάφραση που έχει γίνει από άλλο ελληνικό site και έχει παραχωρηθεί στην κοινότητα του vbulletin. Ευχαριστώ με την ευκαιρία τον εν λόγω uploader και θέτω το ερώτημά μου... Με τα ελληνικά δεν έχω κανένα πρόβλημα εκτός από τον χαρακτήρα έ Όταν γράφω έ το βγαζει αστερίσκο..το ε το βγάζει κανονικά.. Χρησιμοποιώ utf8 charset και utf8_general_ci collation της db... Καμία ιδεά, ίσως και από κάποιον admin μιας και χρησιμοποιείτε vbulletin.. Eυχαριστώ εκ των προτέρων..
panagioths Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Τα ελληνικά του adslgr.com απ' όσο ξέρω είναι σε κωδικοποίηση greek iso (iso-8859-7). Οπότε άνοιξε τα με έναν editor (το .xml αρχειο) και σώσε τα σε unicode μορφή και εγκατέστησέ τα πάνω. Επίσης στο config.php της vbulletin έχεις ενεργοποιήσει την utf8 κωδικοποίηση στην σύνδεση της βάσης.
Majestic Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 υπάρχει κάποια επίσημη μετάφραση;;;
Lexx Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ελληνική μετάφραση με utf-8 αν ενδιαφέρεσε
Majestic Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 ναι φίλε μου ενδιαφέρομαι αν και αυτό το πρόβλημα μου λύθηκε..τώρα έχω άλλο.. το site στήθηκε σε ISO-8859-7 με collation utf8_general_ci.. EDIT2: Τώρα ανέκυψε νέο πρόβλημα..μετά το import από το smf (smf 1.1, charset: utf8, db collation: latin1_swedish) οι πίνακες που εισήχθησαν, όπως και τα ποστ και τα θέματα, εμφανίζονται σωστά μόνο σε κωδικοποίηση utf8( από τον browser ). Δεν είναι συμβατά με το ISO-8859-7 ξέρει κανείς πως μπορώ να το διορθώσω αυτό;; Αν βάλω Unicode χάνω γραμματα, αν βάλω iso-8859-7 χάνω όλα τα παλιά ποστ.. Help plz! Οποιαδήποτε ιδέα σας, είναι ευπρόσδεκτη!
apoikos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δοκίμασε να βάλεις στο [mysqld] section του my.cnf (/etc/mysql/my.cnf συνήθως) την οδηγία "skip-character-set-client-handshake" και κάνε restart τη mysql.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.