franki Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Παιδια δε μπορω να τη νιωθω να ψηνεται στους 85.Εχετε καμια ιδεα τι να βαλω για να ριξω τη θερμοκρασια?(που να πιασουν και οι ζεστες)
HighT3ch Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Με αερα η μονη λυση σε γενικες γραμμες ειναι να βαζεις οσο περισσοτερο κρυο αερα μπορεις μεσα στο case και οσο περισσοτερο ζεστο αερα εκτος case (παιζει ρολο και το μεγεθος του case που εχεις). Επισης δοκιμασε σε driver level να κανεις override τα default του controller του ανεμιστηρα να δουλευει πιο γρηγορα.
john2gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Χρονισμένη στα 645Mhz/2.0Ghz η XFX 8800GTX μου τρέχει κομπλέ. Idle mode στους 53 βα8μούς και σε full load (GPU Stress Tests) φτάνει τους 70 με το stock ανεμιστηράκι. Μπας και κάτι πάει στραβά; Για κοίταξε το ανεμιστηράκι και όλα τα σχετικά να δεις αν δουλεύουν κομπλέ αλλιώς RMA it.
franki Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 φιλε μου θα με τρελανεις.Εχεις πειραξει καθολου ρυθμισεις ανεμιστηρων?Εγω εχω ανοιξει το κουτι σε idle 63 και σε stress 84.Τι κουτι εχεις? κανεις αλλος με 8800 να μας δωσει μια τριτη γνωμη?
john2gr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Αυτή την στιγμή σε Idle Mode είμαι στους 53 βαθμούς. Αν θυμάμαι καλά το έχω 100% full το ανεμιστηράκι (βαριέμαι να ξαναπερνάω το RivaTuner μιας και τώρα χρησιμοποιώ το NVTray για να έχω το παλιό Control Panel). Έριξα το overclock στα 630/1.97 γιατί lock-άρει το PC κι ας μην ανεβαίνει παραπάνω από τους 75 βαθμούς η θερμοκρασία της GPU). Το κουτί είναι από το πλαίσιο (απλό κουτί) κι έχει ΜΟΝΟ ένα ανεμιστηράκι στο μπροστινό μέρος. Το κλειδί της χαμηλής θερμοκρασίας μου είναι ότι το έχω στο πάτωμα το tower και ανέκαθεν στο δωμάτιο μου το πάτωμα ήταν κρύο. Επίσης η Zalman 9700LED του επεξεργαστή είναι ακριβώς από πάνω από την κάρτα και προφανώς πηγαίνει κι απο εκεί λίγος κρύος αέρας για να έχω αυτά τα αποτελέσματα με κλειστό κουτί. PS: 63 βαθμοί είναι normal για τις 8800GTX btw
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.