Προς το περιεχόμενο

Δωρεάν sms μέσω internet με πάγιο cosmo?

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
logika meta tha exeis 20 dorean sms kathemera na steileis! :)

10 νομίζω ήταν.... το καναν 20?

Λογικά αν έβγαζε σε κάτι η διεύθυνση ...

Μη βάζεις "www" μπροστά! :-D

Δημοσ.

Δικό μου το λάθος (αρχικά) αντέγραψα τη διεύθυνση λάθος από πιο πάνω. Όμως μετά κάνουν μαλακία εκεί, γιατί δε δέχονται τον αριθμό μου επειδή είναι από άλλη εταιρία με φορητότητα. Thnx a lot anyway)

Δημοσ.

Ταμηνυματα ειναι 10 οχι 20.Ειναι πολυ καλο.Απλα εχει περιορισμενο αριθμο γραμματων σε σχεση με κανονικο μηνυμα και στο τελος στον παραληπτη βγαζει το νουμερο σου και καποια αλλα στοιχεια πραγμα που για καποιους ειναι σπαστικο/

Δημοσ.

Σορρυ για το λαθος παραπανω.Ρε παιδια,αν δεν εχετε password(που λογικα την πρωτη φορα δεν εχετε)πατηστε να σας το στειλει(forgot password).Μετα γραφετε το κιν. σας και σας τον στελνει..

Δημοσ.

Λοιπον το σωστο ειναι το εξης,ετσι γιατι δεν μπορω να διαβαζω ανακριβειες!!!Οποιος δεν γνωριζει ας μην γραφει αναξιοπιστα:

Η εγγραφή στο e-mail των Υπηρεσιών MYCOSMOS γίνεται με την αποστολή από τον υποψήφιο χρήστη ενός SMS στον αριθμό 5000 με τις λέξεις Ε ή OPEN στον αριθμό 5000.Εφόσον το SMS του χρήστη περιέχει τα πιο πάνω στοιχεία η COSMOTE θα του στείλει ένα απαντητικό SMS με το οποίο πιστοποιείται η εγγραφή του και περιέχει τον κωδικό πρόσβασής στο e-mail του των Υπηρεσιών MYCOSMOS. Σε περίπτωση που στο αιτητικό SMS δεν περιλαμβάνονται τα πιο πάνω στοιχεία ο υποψήφιος χρήστης του mycosmos e-mail θα λαμβάνει ένα SMS με την ειδοποίηση ότι η εντολή που έστειλε δεν είναι έγκυρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...