Προς το περιεχόμενο

PS3 1080p vs 720p και όχι μόνο Offtopic

spown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kai to f1 einai sta 720p/30fps

εγώ παιδιά μιλάω για το demo που το βλέπω με τα ματάκια μου..

το demo είναι 1080p

τωρα πως είναι η τελική έκδοση θα σας γελάσω....

το resistance ειναι 720p δεν είπε κανείς το αντίθετο..

Δημοσ.

Tελικα το Ps3 στα games δειχνει στην ΤV οτι native αναλυση εχει το παιχνιδι/demo..αν η τηλεοραση δεν υποστηριζει αυτη την αναλυση τοτε παει στην αμεσως χαμηλοτερη progresive ομως παντα....Π.χ 1080p αναλυση σε τηλεοραση 1366χ768 , το παιχνιδι δεν θα παιξει σε 1080i , αλλα σε 720p....

Δεν ξερω αν εχει χιλιοειπωθει το παραπανω , αλλα ξερω οτι μαλλον δεν ειναι και τοσο καλο για χιλιαδες κατοχους 1366χ768tv's .......Και μην ξεχναμε οτι ΚΑΙ η SONY ειναι απο τους μεγαλυτερους κατασκευαστες Lcd tv's ....θα επρεπε να λαβει υπ'οψιν τους πελατες της ...

Δημοσ.

Μια στιγμη βρε παιδια γιατι εχω μπερδευτει,παιζει το skoda 1080p;Στο θεμα μας τωρα, μια τηλεοραση με αναλυση 1366Χ768 αν δεν εχει Scaler που να μπορει να δεχτει και σημα 1080p αν την τροφοδοτησεις με τετοιο σημα δεν θα δειξει τιποτα.Παραδειγμα η Panasonic plasma παροτι εχει αναλυση 1024*768 εχει scaler που δεχετε σημα 1080p,Sony 40g2000 που εχει αναλυση 1366*768 δεν μπορει να αναγνωρισει σημα 1080p γιατι δεν εχει αυτη τη δυνατοτητα ο Scaler.Αρα στην περιπτωση της F1 μαλλον το Demo του φιλου μας ειναι στα 1080p ενω το παιχνιδι τελικα κυκλοφορησε στα 720p.Αλλο ενα βασικο που πρεπει να προσεχουμε ειναι και σε τη συχνοτητα(Ηz) κλέιδωνει η συσκευη μας στο εκαστοτε σημα που της δινουμε.Συσκευη που κλειδωνει 1080p κατω απο τα 48Hz ας πουμε θα παιζει πολυ χειροτερα απο το να ειχε κλειδωσει στα 720p σε μεγαλυτερη συχνοτητα.

Υ.Γ. Petran εγω ειμαι ο πρωην Terzo.K,καλα εισαι αγορινα .Χρονια πολλα.

Δημοσ.
εγώ παιδιά μιλάω για το demo που το βλέπω με τα ματάκια μου..

το demo είναι 1080p

τωρα πως είναι η τελική έκδοση θα σας γελάσω....

το resistance ειναι 720p δεν είπε κανείς το αντίθετο..

To demo της F1 σε μια Sony 40x2000 με το PS3 σεταρισμενο σε 1080p , το δειχνει στα 720p .....

Δημοσ.

Αν ο spown κανει ετσι τωρα που θεωρητικα τα δυο μηχανηματα εχουν ισαξιες δυνατοτητες (μονο θεωρητικα ...) τι εκανε την εποχη xbox1? Επαιρνε φορα και χτυπαγε το κεφαλι του στον τοιχο υποθετω.... Καλη ορεξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...