Προς το περιεχόμενο

PS3 1080p vs 720p και όχι μόνο Offtopic

spown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
" αλλα το ps3 στα 1080p δεν έδειχνε να κωλώνει ούτε απο τα πολλά αυτοκίνητα ούτε τις καιρικές συνθήκες :-D ..

..

Εισαι σιγουρος οτι η αναλυση της F1 ειναι 1080p ??

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εισαι σιγουρος οτι η αναλυση της F1 ειναι 1080p ??

έτσι λέω ..

το ίδιο λένε και οι πληροφορίες της TV..

και δεν τα δείχνει όλα 1080p

το resistance to βγαζει 720p όπως και έιναι..

Δημοσ.

Παντως εμενα δεν μου φαινεται οτι υποστηριζει 1080p ....

Για να το ψαξουμε λιγακι .....;-)

Για αρχη για να δουμε τι λεει ενας χρηστης για την Japan version ...

"I just got F1 Championship Edition 1 day early!

The Japanese version doesn't have online play much like MotorStorm and it only supports 480i, 480P and 720P. The main menu is all in English although when you enter Career mode isn't very import friendly as it's all in Japanese. The in race commentary is also in Japanese but your pit-crew speaks in English.

The tips and Trivia during the loading screens are also in Japanese.

Plays really well though...Check out the video I posted on gametrailers.

http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=30055"

Δημοσ.
Παντως εμενα δεν μου φαινεται οτι υποστηριζει 1080p ....

Για να το ψαξουμε λιγακι .....;-)

ευχαρίστως να το ψάξουμε.. :)

ο φίλος παραπάνω που έγραψες δεν λέει οτι έχει tv 1080p

εγώ έχω και σου λέω οτι παίζει στα 1080p

η sony δεν είπε οτι παίζει παντού 1080p

πρεπει να έχεις την αναλογη tv..

Δημοσ.
ευχαρίστως να το ψάξουμε.. :)

ο φίλος παραπάνω που έγραψες δεν λέει οτι έχει tv 1080p

εγώ έχω και σου λέω οτι παίζει στα 1080p

η sony δεν είπε οτι παίζει παντού 1080p

πρεπει να έχεις την αναλογη tv..

Συγνωμη φιλε αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο off-side. Οποιαδηποτε HDTV μπορει να δεχτει 1080p ακομη κι αν η οθονη της εκαστοτε τηλεορασης ειναι 1366*768. Ο scaler της τηλεορασης αναλαμβανει να προσαρμοσει εισερχομενο σημα στην αναλυση της οθονης.

Δημοσ.
Συγνωμη φιλε αλλα νομιζω οτι εισαι λιγο off-side. Οποιαδηποτε HDTV μπορει να δεχτει 1080p ακομη κι αν η οθονη της εκαστοτε τηλεορασης ειναι 1366*768. Ο scaler της τηλεορασης αναλαμβανει να προσαρμοσει εισερχομενο σημα στην αναλυση της οθονης.

μπα δηλαδή εσύ μπορείς να βάλεις σε ανάλυση 1080p το xbox σε μία 720 tv και να βλέπεις ?

δεν παίρνω όρκο αλλα και με το xbox που προσπάθησα ο μόνος τρόπος

να πάρω 1080p ήταν μέσο component σε 1080P tv ενώ απο vga σε μονιτορ μου γυρνούσε απο μόνο του σε 720 ..

δηλαδή δεν νομίζω οτι η tv μου κάνει upscale σε 1080p σήμα 720p του f1

δεν το κάνει στο resistance που το δείχνει 720p

και στις πληροφορίες της πηγής μου λέει 1080p

δεν ξέρω.. ισως παιζει ρόλο η συνδεση (η δικιά μου είναι μέσω hdmi)

πάντως το ps3 είναι κλειδωμένο στο 1080p όταν παίζω f1 τι να σου πώ..

αν θες να βάλω καμιά φωτο με τις πληροφορίες της tv ευχαρίστως..

Δημοσ.

Και βεβαια μπορει να γινει upscale ενα σημα , το θεμα ειναι ποσο καλα .....

αν θες να βάλω καμιά φωτο με τις πληροφορίες της tv ευχαρίστως..

Οχι βρε συ ειπαμε ...δεν τιθεται θεμα αν σε πιστευουμε , αλλα απλα να δουμε σε τι πραγματικη αναλυση "φευγει" το παιχνιδι απο το PS3....

Aκουμε 1080p το ενα 1080p το αλλο ....να μην ξερουμε τι πραγματικα μας γινεται ???

Ποια TV εχεις ??

Δημοσ.
μπα δηλαδή εσύ μπορείς να βάλεις σε ανάλυση 1080p το xbox σε μία 720 tv και να βλέπεις ?

Ναι. Στη Samsung με το 360 γινεται. Για το PS3 δεν γνωριζω.

Δημοσ.
Και βεβαια μπορει να γινει upscale ενα σημα , το θεμα ειναι ποσο καλα .....

Οχι βρε συ ειπαμε ...δεν τιθεται θεμα αν σε πιστευουμε , αλλα απλα να δουμε σε τι πραγματικη αναλυση "φευγει" το παιχνιδι απο το PS3....

Aκουμε 1080p το ενα 1080p το αλλο ....να μην ξερουμε τι πραγματικα μας γινεται ???

Ποια TV εχεις ??

sony 40x2000 και

μια τέτοια

http://cgi.ebay.de/NEU-3x-HDMI-HDTV-42-MAQMA-LCD-HD-Ready-FULL-HD-1080P_W0QQitemZ200062576406QQihZ010QQcategoryZ142284QQrdZ1QQcmdZViewItem

Δημοσ.
sony 40x2000...

Μου φενεται παρα πολυ περιεργο.

Στο 360 οριζεις την αναλυση απο το console settings και δεν αλλαζει οτι παιχνιδι και να βαλεις (1080 ή 720). Κανει upscale το ΧΒΟΧ. Οσο αφορα την Χ2000 μου φενεται ακομα πιο περιεργο διοτι (εκτος οτι φοραει panel Samsung) ειναι μια ΤV

καθαρα 1080p και δεν θα επρεπε να κανει upscale απο ενα μηχανημα που εχει εξοδο 1080p.

Δημοσ.
Μου φενεται παρα πολυ περιεργο.

Στο 360 οριζεις την αναλυση απο το console settings και δεν αλλαζει οτι παιχνιδι και να βαλεις (1080 ή 720). Κανει upscale το ΧΒΟΧ. Οσο αφορα την Χ2000 μου φενεται ακομα πιο περιεργο διοτι (εκτος οτι φοραει panel Samsung) ειναι μια ΤV

καθαρα 1080p και δεν θα επρεπε να κανει upscale απο ενα μηχανημα που εχει εξοδο 1080p.

μα δεν κάνει upscale apo 1080p εκει είναι 1:1 pixel mapping

upscale κανει απο χαμηλότερες πηγές (λογικό)

το θέμα είναι οτι πάντα αναφέρει σωστά τι καπνό φουμαρει η πηγή

560,720,1080ι,1080p

γιαυτό λέω οτι το f1 παίζει 1080p

Δημοσ.

Το F1 ειναι στα 720p...

Πιθανον (Sony ειναι αυτη) το demo να ειναι στα 1080p....

Παρολα αυτα, απο οτι διαβασα σε διαφορα forum τα γραφικα εχουν μια μικρη βελτιωση σε σχεση με το demo.

Να δηλαδη ενα παραδειγμα οτι δεν ειναι αναγκαστικα ενα 1080p παιχνιδι ωραιοτερο απο ενα 720p.

Αν ο developer καταφερει και μεταφερει ακριβως τα ιδια σε 1080p και σε 720p, τοτε σαφως και στα 1080p θα φαινεται πιο ωραιο.Αν ομως για να ανεβασει αναλυση αρχιζει να "κοβει" (ΑΑ, λεπτομερεια κλπ) λογω περιορισμων fillrate και memory bandwidth τοτε το 1080p να το χεσ@......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...