Προς το περιεχόμενο

PS3 1080p vs 720p και όχι μόνο Offtopic

spown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
sorry αλλα για μαθηματικος δεν τα πας καθολου καλα με τις λεπτομεριες..

<<απο οπου το επιασες βρωμησε>>

δηλ. τι παει να πει αυτο? το λογικο τι θα ητανε κατα τη γνωμη σου?

να πω "οκ ερχομαι κατερινη"? :mrgreen: δε νομιζω..

ενοήτε πως δεν ειμαι καλός μαθηματικός

πως θα μπορούσα αλλωστε ...

εσυ ΦΥΣΙΚΑ είσαι καλύτερος και σε αυτό άσχετα αν εγω ΕΧΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ

ξέρεις καλύτερα την παιχνιδομηχανή που δεν εχεις απο αυτούς που σουλένε οτι την έχουν,καλύτερα τα αυτοκίνητα των άλλων ασχετα απο αυτά που σου λένε ,την επιστήμη των άλλων ασχετα τι θα σου πούν..

είμαι σίγουρος άσχετα με το τι θα σου πω οτι ξερεις καλύτερα απο όλους προγραμματισμό μαγειρική κοπτική ραπτική...

ότι και να σου πουν εσυ θα σκιστείς για το δικό σου άσχετα αν ξέρεις τι σου γίνετε η όχι .. εδώ βάζεις στοίχημα για το ΔΙΚΟ μου αμάξι τι σερβις του έχω κάνει ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?

αγορι μου τράβα να σε δει κανένας ψυχολόγος πέρα απο την πλάκα!!

το εγώ σου έχει τόσο μεγάλο όσο και η ιδέα που έχεις για τον φτωχό σου εαυτό..

αντε παίξε με τίποτε άλλο..

και αν γουσταρεις να ερθεις τα εισιτηρια πληρωμένα

και πέρα απο τα ευρώ θα υπογράψεις μια επιστολή συγνώμης που θα την γραψω εγω θα την υπογραψεις εσυ και θα την δημοσιέψεις ο ίδιος..

αν θες βέβαια σου δίνω και το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας να τους ρωτήσεις.. αλλα μπαααα σιγουρα θα σου πουν ψέματα γιατι ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!

πάντως θα ήθελα αν μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ που να δειχνει οτι στα 3000 ποστς που έχεις κάνει έχεις παραδεχτεί ένα λάθος σου και εχεις ζητήσει συγνώμη... ενα..

ααα και πουσε ολα είναι πιθανότητες ακόμα και τα αυτοκίνητα

και το <<απο οπου το επιασες βρωμησε>> δεν πήγενε στο στοιχημα αλλα στο οτι έπιασες έναν κλαδο που τον ξέρω οπως η στατιστική δηλ χονδρα μην το συνεχίσεις με στατιστική και πιθανοτητες γιατι δεν σε παίρνει....

τέλως πάντων ας το αφήσουμε χρονιάρες μέρες

ξέφυγε και απο το θέμα του φορουμ που το καναμε μπ0&ΡΔ3λοκαι ζητώ συγνώμη απο τους υπόλοιπους

επίσης ελπίζω να μή εχεις 2-3 username εδω για να κάνεις αβαντα την παρτυ σου?

μπαααα δεν νομίζω να επεφτες τόσο χαμηλά..

καλη χρονια να έχουμε μάγκες...

Δημοσ.

παλι καλα που υπαρχει και το insomnia να γελαμε που και που....τωρα που πασχει και ο κινηματογραφος απο καλες κωμωδιες....μαγκες keep going.......τρελες ατακες...

μουαχαχχαχαχαχαχαχα!!!!
Δημοσ.

voulgeor μην τα βαζεις με τον μεγα Π3ΤΡΑΝ ...δεν ξερεις οτι εχει παρει το χρησμα του ΑΛΑΘΗΤΟΥ απο τον ΠΑΠΑ της ΡΩΜΗΣ ...........

Σε ολα τα λεξικα εκει που εχουν την λεξη αλαθητος εχει διπλα το nickname P3TRAN the insomnia member.....

P3TRAN KEEP WALKING αλλα ο ΜΕΓΑΣ SPOWN παραμονευει για να βαζει σε ταξη τα ωραια του Ζουλουδακια....

Δημοσ.
ενοήτε πως δεν ειμαι καλός μαθηματικός

πως θα μπορούσα αλλωστε ...

εσυ ΦΥΣΙΚΑ είσαι καλύτερος και σε αυτό άσχετα αν εγω ΕΧΩ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ

ξέρεις καλύτερα την παιχνιδομηχανή που δεν εχεις απο αυτούς που σουλένε οτι την έχουν,καλύτερα τα αυτοκίνητα των άλλων ασχετα απο αυτά που σου λένε ,την επιστήμη των άλλων ασχετα τι θα σου πούν..

είμαι σίγουρος άσχετα με το τι θα σου πω οτι ξερεις καλύτερα απο όλους προγραμματισμό μαγειρική κοπτική ραπτική...

ότι και να σου πουν εσυ θα σκιστείς για το δικό σου άσχετα αν ξέρεις τι σου γίνετε η όχι .. εδώ βάζεις στοίχημα για το ΔΙΚΟ μου αμάξι τι σερβις του έχω κάνει ..ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?

αντε παίξε με τίποτε άλλο..

και αν γουσταρεις να ερθεις τα εισιτηρια πληρωμένα

και πέρα απο τα ευρώ θα υπογράψεις μια επιστολή συγνώμης που θα την γραψω εγω θα την υπογραψεις εσυ και θα την δημοσιέψεις ο ίδιος..

αν θες βέβαια σου δίνω και το τηλέφωνο της αντιπροσωπείας να τους ρωτήσεις.. αλλα μπαααα σιγουρα θα σου πουν ψέματα γιατι ΕΣΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!!

πάντως θα ήθελα αν μπορείς να μου δώσεις ένα λινκ που να δειχνει οτι στα 3000 ποστς που έχεις κάνει έχεις παραδεχτεί ένα λάθος σου και εχεις ζητήσει συγνώμη... ενα..

ααα και πουσε ολα είναι πιθανότητες ακόμα και τα αυτοκίνητα

και το <<απο οπου το επιασες βρωμησε>> δεν πήγενε στο στοιχημα αλλα στο οτι έπιασες έναν κλαδο που τον ξέρω οπως η στατιστική δηλ χονδρα μην το συνεχίσεις με στατιστική και πιθανοτητες γιατι δεν σε παίρνει....

τέλως πάντων ας το αφήσουμε χρονιάρες μέρες

ξέφυγε και απο το θέμα του φορουμ που το καναμε μπ0&ΡΔ3λοκαι ζητώ συγνώμη απο τους υπόλοιπους

επίσης ελπίζω να μή εχεις 2-3 username εδω για να κάνεις αβαντα την παρτυ σου?

μπαααα δεν νομίζω να επεφτες τόσο χαμηλά..

καλη χρονια να έχουμε μάγκες...

κατ'αρχην που ξερεις εσυ τι πτυχια εχω εγω? το βαζεις και με κεφαλαια τρομαρα σου! :D

επειτα,

δηλωνεις γνωστης της στατιστικης, αλλα διαφωνεις με το στοιχημα μου οτι ενα αυτοκινητο που βγαζει στατιστικα απο τις περισσοτερες βλαβες στην αγορα, δεν θα εχει βγαλει βλαβη σε >200.000χλμ?

αμα ειχα καπου λαθος φιλε μου, το συζηταγαμε. τι επιστολες συγνωμης ονειρευεσαι?

το να μου λες οτι 210.000χλμ με την 156 δεν εχει βγαλει τιποτα, και "το λιωνεις" κιολας.. ειναι απο κουφο εως αδυνατο. τι να πει κανεις!!

στειλτο πισω στο εργοστασιο να το βαλουνε εκθεμα τοτε. αλλο σαν το δικο σου δεν θα υπαρχει. ποιο μοτερ φοραει αληθεια?

μην παιρνεις σαν δεδομενο οτι εχω περισσοτερες γνωσεις στους Η/Υ/κονσολες απο οτι στα αυτοκινητα. μπορει να βρεθεις προ εκπληξεως.. μεγαλης.

τωρα την κοπτοραπτικη/μαγειρικη την αφηνω σε σενα που για να τα αναφερεις μαλλον γουσταρεις.

ξαναλεω πως σωθηκες που δηλωνεις κατερινιωτης.

αντι να ανταλασσουμε τωρα εξυπναδες απο τα πληκτρολογια, πιθανοτατα θα μετρουσα το χαρτζηλικι που θα μου εβγαζες.

ομως απο εκει και μεχρι στο να βγαζεις και γλωσιτσα απο πανω, υπαρχει μεγαλη αποσταση. τι να κανουμε ομως, αυτα εχει το ιντερνετ..

οσο για τις προτασεις σου <<να παρω καννα wii ωστε να μου ανοιξει ο εγκεφαλος>> , αν ειχες εστω μικρη παρατηριτηκοτητα θα εβλεπες το wii number στην υπογραφη μου. ps3 σορρυ αλλα δεν θελω ακομα.

αφηνω εσενα και μερικους φιλους μου να κανουνε beta testing, και οταν υπαρχει κατι που να αξιζει τον κοπο εδω ειμαστε..

τελος

τα περι ψυχολογων, πτωχου εαυτου κλπ κλπ τα αντιπαρερχομαι διοτι δεν συναδουν με το εορταστικο πνευμα που -παραδοξως- αναφερες κι εσυ.

επισης και τα περι πολλαπλων ηλεκτρονικων λογιαριασμων. δεν εχουμε ολοι τους ιδιους τροπους να επιχειρηματολογουμε.. σε μερικους αρκει μια μονο φωνη, ενα account.

Δημοσ.

pragmatika den xerw ti na pw exw meinei anaudos.. Re pate kala oloi sas edw mesa ti einai auta poy lete? DEN VGAZETE NOIMA!!! to topic pidaei apo 1080p se 720p analyseis se amaxia se Katerini Se Alfa Romeo Koutses maries ELEOS pia...

Pera apo tin plaka exete g@mw ta gelia...Alla kai me ton Katelli ton Tabaki kai tin Thwdi pou tragoudaei Jingle Bells gelame thelete na sas paromoiazoume me autous??

Δημοσ.
Σχετικα με τις αναλυσεις , για κοιταχτε εδω ....

http://www.watch.impress.co.jp/game/docs/20061218/ggl.htm

Ψιλο-φολα μου φενεται το foto-set. Στο δικο μου το 360 παντως, δεν μπορω ν'αλλαξω αναλυση στο μηχανημα χωρις να βγω απ'το παιχνιδι. Εννοω οτι εχουν πολλες αναλυσεις στο ιδιο ακριβως frame. Νομιζω μονο σε pc γινεται αυτο.

Δημοσ.

"δηλωνεις γνωστης της στατιστικης, αλλα διαφωνεις με το στοιχημα μου οτι ενα αυτοκινητο που βγαζει στατιστικα απο τις περισσοτερες βλαβες στην αγορα, δεν θα εχει βγαλει βλαβη σε >200.000χλμ?"

μπααα αλλη μια απάντηση που δεν την περίμενα..

ως μέγας μαθηματικός που είσαι

θα ήθελα να μου δώσεις το λινκ που δείχνει στατιστικά οτι το αμάξι μου βγάζει τις περισσότερες βλάβες στην αγορά... να το μελετήσω να δώ πόσο κωλος είμαι....

βέβαια θα πρέπει να σου δύο πράγματα για την στατιστική και τις πιθανότητες

γιατί μάλλον το πτυχίο σου δεν σε βοηθάει πολύ...

θα ακολουθήσω την νηπιακή μέθοδο μπας και καταλάβεις..

δεν θα χρησιμοποιήσω το ζάρι μια και η πιθανότητα του 1/6 ίσως σε ,μπερδέψει..

λοιπόν έχουμε ένα νόμισμα το οποίο έχει πιθανότητες 50% να έρθει κορώνα

και 50% να έρθει γράμματα (ελπίζω να συμφωνείς μέχρι εδώ...)

αυτο το 50% ΔΕΝ σημαίνει οτι αν το ρίξεις 4 φορές θα έρθει

2 και 2 ... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝΕ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ..

μπορεί όσο απίστευτο και να σου φαίνετε να ερθει και 3 -1 η και 4-0

και δεν σημαίνει επίσης οτι η αρχική μας υπόθεση του 50-50 ειναι λάθος..

αυτό στην περίπτωση που βρήκες όντως κάποια στατιστικά (περιμένω το λινκ)

και δεν μπορείς να καταλάβεις οτι το δικό μου (ισως λόγω του ότι είμαι τυπικός στα σερβις) ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΠΟΤΕ!! ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ.

και για να τελειώσω το μάθημα γιατί μπορεί να σου χρειαστεί να βγάλεις κάποιον άλλο ψέυτη αυτό το 50% θα το πλησιάζει το αποτέλεσμά μας (πρακτικά) όσο οι προσπάθειές σου θα τείνουν στο άπειρο..(δηλαδή σε πολύ μεγάλα νούμερα)

γιαυτό σου προτείνω (γιατί καποιος είπε για εκκλησίες) αυτες τις γιορτές να μήν ασχοληθείς με τα τυχερά παιχνίδια παίξε στο xbox..

περιμένω το λινκ με τα στατιστικά βλαβών των αυτοκινήτων

και το άλλο που να δείχνει ενα ποστ σου απο τα 3000 που να παραδέχεσαι οτι έκανες λάθος και ζήτησες συγνώμη..

και να γράψουμε κάτι σχετικό με το αντικείμενο

χθές κατέβασα και την f1 (που ξανακατέβηκε μια χαρά το download μου απο το μπαζοδυκτιο της σονυ !! τελικά πρέπει να είμαι πολύ κώλος γιατι έχω 3 στα 3!)

σαν παιχνιδάκι πολύ καλό με πολύ καλά γραφικά βέβαια στην πίστα που έπαιξα δεν είχε και πολύ κόσμο στις κερκίδες (δεν ξέρω αν εφταιγε αυτό μια και είναι demo) αλλα το ps3 στα 1080p δεν έδειχνε να κωλώνει ούτε απο τα πολλά αυτοκίνητα ούτε τις καιρικές συνθήκες :-D ..

με default ρυθμίσεις πολύ εύκολο μια και το αυτοκίνητο στρίβει σαν τραίνο χωρίς να πατάς ανάλογα εσύ το φρένο..

μάλλον πρέπει να απενεργοποιήσεις τις βοήθειες..

αυτά

καλή χρονια σε όλους και με υγεία να τα λέμε..

Δημοσ.

και να γράψουμε κάτι σχετικό με το αντικείμενο

χθές κατέβασα και την f1 (που ξανακατέβηκε μια χαρά το download μου απο το μπαζοδυκτιο της σονυ !! τελικά πρέπει να είμαι πολύ κώλος γιατι έχω 3 στα 3!)

σαν παιχνιδάκι πολύ καλό με πολύ καλά γραφικά βέβαια στην πίστα που έπαιξα δεν είχε και πολύ κόσμο στις κερκίδες (δεν ξέρω αν εφταιγε αυτό μια και είναι demo) αλλα το ps3 στα 1080p δεν έδειχνε να κωλώνει ούτε απο τα πολλά αυτοκίνητα ούτε τις καιρικές συνθήκες :-D ..

με default ρυθμίσεις πολύ εύκολο μια και το αυτοκίνητο στρίβει σαν τραίνο χωρίς να πατάς ανάλογα εσύ το φρένο..

μάλλον πρέπει να απενεργοποιήσεις τις βοήθειες..

αυτά

καλή χρονια σε όλους και με υγεία να τα λέμε..

Μετα το 1080p,που κατα περιεργο τροπο ειναι καλυτερο στο PS3 απο το ΧΒΟΧ 360:confused: ηρθε η ωρα να ακουσουμε οτι και το online κομματι της Sony ειναι καλυτερο απο το LIVE:mrgreen:

Δημοσ.
Μετα το 1080p,που κατα περιεργο τροπο ειναι καλυτερο στο PS3 απο το ΧΒΟΧ 360:confused: ηρθε η ωρα να ακουσουμε οτι και το online κομματι της Sony ειναι καλυτερο απο το LIVE:mrgreen:

απο που εβγαλες αυτο το συμπέρασμα?

απο αυτά που έγραψα εγώ αποκλείεται μια και δεν λεει πουθενά

για xbox και xbox live..

ατιμούλι είναι και το πρώτο σου ποστ!

αντε μεγειά :-D

Δημοσ.

Τι ζημιές έχει το F1 και τι οδήγηση btw; Γιατί από videos μου φάνηκε πολύ arcade η οδήγηση ενώ τα αυτοκίνητα δεν διαλύονται και απογοητεύτηκα. Παίζει επιλογή ώστε να επιτρέπει ζημιά και simulation οδήγηση; Τα collisions τι λένε κι οι επαφές με τα άλλα αυτοκίνητα;

Δημοσ.
Τι ζημιές έχει το F1 και τι οδήγηση btw; Γιατί από videos μου φάνηκε πολύ arcade η οδήγηση ενώ τα αυτοκίνητα δεν διαλύονται και απογοητεύτηκα. Παίζει επιλογή ώστε να επιτρέπει ζημιά και simulation οδήγηση; Τα collisions τι λένε κι οι επαφές με τα άλλα αυτοκίνητα;

για την οδήγηση έγραψα παραπάνω..

είναι πράγματι arcade στο default και πράγματι τα αυτοκίνητα δεν διαλύονται

το collisions κι οι επαφές πάιζουν καλά αλλα δεν κατάφερα να τουμπάρω κανένα :-D ..

χθες δεν είχα πολύ χρόνο να το παίξω..

θα κοιτάξω να δω σήμερα τι ακριβώς ρυθμίσεις έχει και θα σας πώ..

Δημοσ.
απο που εβγαλες αυτο το συμπέρασμα?

απο αυτά που έγραψα εγώ αποκλείεται μια και δεν λεει πουθενά

για xbox και xbox live..

ατιμούλι είναι και το πρώτο σου ποστ!

αντε μεγειά :-D

Απο οτι ειδες εγραψα οτι ωρα ειναι σε λιγο να μας βγαλουν το Online της Sony καλυτερο,δεν ειπα οτι το εγραψες εσυ.

Δεν ειναι το πρωτο μου ποστ.Απλα τοσο καιρο ειχα το λογαριασμο ενος φιλου(Terzo.K)αλλα επειδη το παιδι ξεκινησε να γραφει και αυτο στο Φορουμ,εφτιαξα καινουργιο δικο μου.:mrgreen:

Δημοσ.

Πιαδες βγαλτε τις βοηθειες Καταρχιν στο φορμουλα.....επισης το demo δεν εχει καμΙα μα καμια σχεση με το κανονικο παιχνιδι......

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...