Προς το περιεχόμενο

PS3 1080p vs 720p και όχι μόνο Offtopic

spown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο p3tran και όλοι μας φάγαμε στην μάπα τα hypes του PS2 ...

Γιατι τα "φάγαμε στην μάπα" ρε φιλε; Ενταξει, μπορει να θεωρειται αθλιο με τα σημερινα δεδομενα αλλα δεν παυει να μου εχει χαρισει κυριολεκτικα αμετρητες ωρες διασκεδασης (και σε πολλους αλλους φανταζομαι).

Αυτον τον καιρο τη θεση του PS2 πηρε το 360 (απο αυριο θα λιωσω στο PES6).

Θεου θελοντως και Sony επιτρεποντως απ'το Πασχα θα "φάγαμε στην μάπα" και το PS3 και παει λεγοντας εις τον αιωνα τον απαντα.

Αμην.

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο BILLAKOS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΣΙΛΗ ???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ= ΕΝΑ HDMI ΚΑΛΛΩΔΙΟ

NEXT GEN MHXANHMA XΩΡΙΣ ΨΗΦΕΙΑΚΟ ΣΗΜΑ!

Η μεγαλύτερη m@l@k|a που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό:mrgreen:

Αγόρι μου και το compοnent μια χαρά 1080p βγάζει και μάλιστα χωρίς κλειδώματα και @@ries όπως το hdmi....μου φαίνεται μερικοί ακούνε τη λέξη ψηφιακό και ψαρώνουν, χωρίς να ξέρουν τη τύφλα τους...έλεος πια noobs....

Δημοσ.
RE p3tran ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 1080P του XBOX 360...αυτα να τα λες στα ζωακια του δικου σου κυπου και οχι εδω......Γιατι ολοι γνωριζουμε οτι το εκανε για βλαχο μοστρα αφου μονο στο dashboard μπαινει μεχρι στιγμης....Ουτε καν σε puzzzle game οπως λες για την SONY ......

δεν έχεις δίκιο

εγώ μετά απο το τελευταίο update παίζω σε 1080P (μέσω component βέβαια γιατι η vga #$^@$^^)

Δημοσ.
Γιατι τα "φάγαμε στην μάπα" ρε φιλε; Ενταξει, μπορει να θεωρειται αθλιο με τα σημερινα δεδομενα αλλα δεν παυει να μου εχει χαρισει κυριολεκτικα αμετρητες ωρες διασκεδασης (και σε πολλους αλλους φανταζομαι).

Αυτον τον καιρο τη θεση του PS2 πηρε το 360 (απο αυριο θα λιωσω στο PES6).

Θεου θελοντως και Sony επιτρεποντως απ'το Πασχα θα "φάγαμε στην μάπα" και το PS3 και παει λεγοντας εις τον αιωνα τον απαντα.

Αμην.

amin kai apo mena! gia tote vlepo na pernw hd tv mias k ola sinigoroun oti apo dw k pera tha exoume terasties ptoseis timwn stis hd tvs.

Δημοσ.

Δεν έχω Probs με τα παιχνίδια του PS2,έχω με τα ψέματα της Sony :P (έβαλαν και motion sensing να πούμε μετά που είδαν τις αντιδράσεις των gamers που είχαν παίξει Wii). Το PS2 ΔΕΝ το έσωσε το hardware του αλλά το software του. Είσαι σίγουρος ότι θα γίνει κάτι τέτοιο σε αυτή την γενιά; Γιατί βλέπω πολλά exclusive να γίνονται multiplatforms τώρα τελευταία ;)

Δημοσ.
RE p3tran ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 1080P του XBOX 360...αυτα να τα λες στα ζωακια του δικου σου κυπου και οχι εδω......Γιατι ολοι γνωριζουμε οτι το εκανε για βλαχο μοστρα αφου μονο στο dashboard μπαινει μεχρι στιγμης....Ουτε καν σε puzzzle game οπως λες για την SONY ......

spown στα εγραψα και παραπανω αλλα δεν τα διαβασες...

συρε με το 360 σου στο φιλο σου στο πλαισιο που εχει το ps3 στην 1080p tv.

βαλε το 360 σε αναλυση 1080p και βαλε game το dead or alive 4.

οταν θα σηκωθεις απο τη λιποθυμια σου και θα συνελθεις ελα παλι εδω να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου.

@voulgeor

εισαι σιγουρος οτι θες να βαλουμε στοιχημα για την αξιοπιστια μιας αλφα ρομεο με 210.000 χλμ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

σορρυ δηλ. αλλα κανονικα δεν κλεβω εκκλησιες... αμα επιμενεις ομως...

Δημοσ.
Γιατι τα "φάγαμε στην μάπα" ρε φιλε; Ενταξει, μπορει να θεωρειται αθλιο με τα σημερινα δεδομενα αλλα δεν παυει να μου εχει χαρισει κυριολεκτικα αμετρητες ωρες διασκεδαση.

Σε παρακαλω....στον john θα μιλας μονο με specs:-D

Τα παιχνιδια δεν εχουν σημασια παρα μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα...

Τι με νοιαζει εμενα ρε john2gr το hype,αν το ps2 μου εχει προσφερει παιχνιδαρες!

Δημοσ.
spown στα εγραψα και παραπανω αλλα δεν τα διαβασες...

συρε με το 360 σου στο φιλο σου στο πλαισιο που εχει το ps3 στην 1080p tv.

βαλε το 360 σε αναλυση 1080p και βαλε game το dead or alive 4.

οταν θα σηκωθεις απο τη λιποθυμια σου και θα συνελθεις ελα παλι εδω να μας γραψεις τις εντυπωσεις σου.

@voulgeor

εισαι σιγουρος οτι θες να βαλουμε στοιχημα για την αξιοπιστια μιας αλφα ρομεο με 210.000 χλμ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

σορρυ δηλ. αλλα κανονικα δεν κλεβω εκκλησιες... αμα επιμενεις ομως...

δεν είμαι

εκκλησία και δεν καταλαβαίνω την ειρωνία

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ (ισως κρίνεις εξ ιδίων..)

ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΣ ΟΤΙ EXEI 210000 XIL ?

επειδή δεν είμαι στο αμάξι μπορεί και να έχει 209000

τι χάνεις εσύ ομως?

όσον για την ανάλυση

δεν ξέρω γιατί επιμένεις στον doa

και το gow σε 1080 το παιζω..

Δημοσ.
δεν είμαι

εκκλησία

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΩ ΨΕΜΑΤΑ

ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΘΕΣ ΟΤΙ EXEI 210000 XIL ?

επειδή δεν είμαι στο αμάξι μπορεί και να έχει 209000

τι χάνεις εσύ ομως?

όσον για την ανάλυση

δεν ξέρω γιατί επιμένεις στον doa

και το gow σε 1080 το παιζω..

δεν ειπα οτι δεν εχεις 210.000

ειπα οτι ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ να μη σου εχει βγαλει προβληματα σε ολα αυτα τα χιλιομετρα,

πραγμα που ισχυριστηκες αρχικα.

ειπα επισης οτι αν οντως ειναι ετσι, τοτε (αφου δεν εισαι ψευτης) αναγκαστικα εισαι πολυ κ##λοφαρδος.

εγω παντως βαζω στοιχημα ενα χιλιαρικακι οτι εχεις αλλαξει αρκετα πραγματα στο αμαξι εκτος απο μπουζι και λαδια.

αμα εισαι διατεθιμενος να τα παιξεις, εδω ειμαι.

φυσικα εννοειτε οτι θα μου δωσεις προσβαση/εξουσιοδοτηση να κοιταξω το ιστορικο του αυτοκινητου σου στο εξουσιοδοτημενο/κεντρικα, αλλα και στο συνεργειο που πας τωρα.

με λιγα λογια παω στοιχημα οτι δεν εισαι τοσο κ###φαρδος οσο υποστηριζεις οτι εισαι. ;)

Δημοσ.
δεν ειπα οτι δεν εχεις 210.000

ειπα οτι ΑΠΟΚΛΙΕΤΑΙ να μη σου εχει βγαλει προβληματα σε ολα αυτα τα χιλιομετρα,

πραγμα που ισχυριστηκες αρχικα.

ειπα επισης οτι αν οντως ειναι ετσι, τοτε (αφου δεν εισαι ψευτης) αναγκαστικα εισαι πολυ κ##λοφαρδος.

εγω παντως βαζω στοιχημα ενα χιλιαρικακι οτι εχεις αλλαξει αρκετα πραγματα στο αμαξι εκτος απο μπουζι και λαδια.

αμα εισαι διατεθιμενος να τα παιξεις, εδω ειμαι.

φυσικα εννοειτε οτι θα μου δωσεις προσβαση/εξουσιοδοτηση να κοιταξω το ιστορικο του αυτοκινητου σου στο εξουσιοδοτημενο/κεντρικα, αλλα και στο συνεργειο που πας τωρα.

με λιγα λογια παω στοιχημα οτι δεν εισαι τοσο κ###φαρδος οσο υποστηριζεις οτι εισαι. ;)

οτι και να είναι ΕΣΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΕΤΣΙ ? ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟΥΔΑΚΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΑΠΛΑ!! ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ Η ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΡΝΗΣΗΣ..

ΝΑΙ ΡΕ ΣΤΑ 10 ΤΟ 1 ΔΩΡΟ

πω πωωωωωωω αλφιστι και γαυρος παει δεν εχω ελπίδα

=-)

κοιταξε αν ειμαι φαρδος δεν ξερω μπορει ..:-D

αλλα μηχανικά προβλήματα ΔΕΝ μου έχει βγάλει το αμάξι και ας το εχω σκισει

παντως ολα μου τα σερβις είναι στην επισημη αντιπροσωπεια της αλφα ρομεο στην κατερινη

σου δινω την αδεια να πας να ελενξεις οτι θες και να βρεις

αν εχω ανταλακτικα πέρα απο αυτα που ειπες συν ιμαντα χρονισμου (αν ξερεις και τι είναι αλλαζει ετσι κιαλλιως κάθε 50000 χιλ ) και ενα φτερό και ψαλίδι που με είχαν τρακάρει....

εσυ θα μου δωσεις 1000 εγω 2000

αντε τραβα...

προσεχε γιατι στο στοιχημα οι σιγουροι ταιζουν τον κουβα

:-D

Δημοσ.

φιλε μου αμα ησουνα εδω αθηνα στο ειχα τσιμπησει το χιλιαρικακι ευκολα.

αφου ομως δηλωνεις κατερινη, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι πολυ ευκολο να πραγματοποιηθει.

δεν υπαρχει θεμα "σιγουριας" και "κουβα" και τζογου, ειναι απλα θεμα στατιστικης. ;)

τεσπα, ευχομαι να σου ειναι απροβληματιστο το ps3 σου οπως η 156 σου.

παμε και ενα νεο που μολις βγηκε:

logps3.gif

Neue Spiele im Demo-Kiosk 'PlayStation TV'

29.12.06 - Sony gibt bekannt, dass im PS3-Demo-Kiosk 'PlayStation TV' in Japan ab sofort folgende Demo-Versionen spielbar sind:

- Devil May Cry 4 (Capcom)

- Virtua Tennis 3 [Power Smash 3] (Sega)

- Gran Turismo HD (Sony)

- Genji (Sony)

- Formula One Championship Edition (Sony)

- Motorstorm (Sony)

- Resistance (Sony)

- Kidou Senshi Gundam: Target in Sight (Bandai Namco)

- Ridge Racer 7 (Bandai Namco)

- Enchant Arm (From Software)

- Video mit 33 PS3-Spielen

Mittlerweile wurden 1.006 Einheiten des 'PlayStation TV'-Demo-Kiosks in ganz Japan aufgestellt.

νεα demo στα κιοσκια:

devil may cry και virtua tennis να τα αναμενετε καποια στιγμη συντομα και στο ps network.

Δημοσ.
φιλε μου αμα ησουνα εδω αθηνα στο ειχα τσιμπησει το χιλιαρικακι ευκολα.

αφου ομως δηλωνεις κατερινη, καταλαβαινεις οτι δεν ειναι πολυ ευκολο να πραγματοποιηθει.

δεν υπαρχει θεμα "σιγουριας" και "κουβα" και τζογου, ειναι απλα θεμα στατιστικης. ;)

τεσπα, ευχομαι να σου ειναι απροβληματιστο το ps3 σου οπως η 156 σου.

.

οκ εγινε

και τα 1.10 και 1.20 που πάνε κουβά θέμα στατιστικής είναι...

ΧΑ ΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

απο οπου το επιασες βρωμησε

:-D :-D :-D

τελος παντων μια και είναι χρονιάρες μέρες

το αφήνω

ευχαριστώ πάντως για τις ευχές και ανταποδίδω με την ευχή να σου φέρει ο αγιος βασίλης ενα ps3 και eνα wii μπας και ενοίξει λίγο το μυαλουδακι σου

αρκετα πάω να βάλω το ps3 να κατεβάσει κανένα demo

ta lemeeeeeeee

Δημοσ.
οκ εγινε

και τα 1.10 και 1.20 που πάνε κουβά θέμα στατιστικής είναι...

ΧΑ ΧΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ

απο οπου το επιασες βρωμησε

τελος παντων μια και είναι χρονιάρες μέρες

το αφήνω

ευχαριστώ πάντως για τις ευχές και ανταποδίδω με την ευχή να σου φέρει ο αγιος βασίλης ενα ps3 και eνα wii μπας και ενοίξει λίγο το μυαλουδακι σου

αρκετα πάω να βάλω το ps3 να κατεβάσει κανένα demo

ta lemeeeeeeee

sorry αλλα για μαθηματικος δεν τα πας καθολου καλα με τις λεπτομεριες..

<<απο οπου το επιασες βρωμησε>>

δηλ. τι παει να πει αυτο? το λογικο τι θα ητανε κατα τη γνωμη σου?

να πω "οκ ερχομαι κατερινη"? :mrgreen: δε νομιζω..

ή μηπως παραλληλιζεις τα στοιχηματα στο ποδοσφαιρο με την αξιοπιστια των αυτοκινητων?

δεν στεκει ουτε αυτο.

απο κει και περα οι εχοντες ΒΑΣΙΚΕΣ γνωσεις στα περι αυτοκινητου δεν μπορουν παρα να χαμογελασουν με τις δηλωσεις σου περι αξιοπιστιας alfa romeo εφαμιλλης/καλυτερης απο toyota.

το εσωσες βεβαια λιγο στο τελος που ειπες "δεν ξερω αν ειμαι φαρδος, μπορει",

και ακομα περισσοτερο οταν δηλωσες εδρα αικατερινη.

οσο για το "μυαλουδακι" μου, σε ευχαριστω για τις ευχες και τις ανησυχιες σου,

αλλα προτιμω να διαλεγω μονος μου τα πραγματα μου...

ειτε αυτα ειναι αυτοκινητα, ειτε ειναι κονσολες ειτε οτιδηποτε. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...