Προς το περιεχόμενο

PS3 1080p vs 720p και όχι μόνο Offtopic

spown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το 360 ητανε μαγικο πριν απο 14 μηνες, οταν ειχε βγει.

τοτε ητανε πραγματικα ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ.

Γνωμη σου...

Εγω τωρα εχω αρχισει να ''ζηλευω'' games για το 360 και οσο περναει ο καιρος εχει να δειξει ακομα καλυτερα.

πχ θα ηθελα να παιξω το blue Dragon και να δοκιμασω το viva pinata το οποιο δειχνει ''διαφορετικο''.:)

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...

είδες κόκκο?

blurring ?

αν όχι που την είδε ο φίλος παραπάνω?...

Ειχε λιγο γρεζι στα σκοτεινα πλανα, αλλα αυτο ειναι τυπικη αδυναμια ακομη και συχγρονων συσκευων ληψης υψηλης ευκρινειας (ακομη και σ'αυτες τις καινουριες τισ Sony).

Μηπως να αρχισουμε να μιλαμε παλι για κονσολες;

Αυτα τα λεμε και σε αλλα forum.:mrgreen:

Δημοσ.
δεν αναφερομουνα σε σενα, και εκανα και edit πολυ πριν απαντησεις εσυ.

γιατι οπως εγραψα μου φουσκωσε η βουβονικη χωρα να διαβαζω "1080p" και "1080p"

αφου ομως μας το γυρνας τωρα στο "γενικοτερο", για πες μας:

πιστευεις οτι το ps3 αλλα και το 360 (αυτη η γενια γενικοτερα) θα εχουνε τις ιδιες δυνατοτητες απεικονησης ενος πραγματικα nextgen παιχνιδιου (με ολα τα καλουδια δηλαδη) σε 1080p και σε 720p?

αν νομιζεις πως ναι, λιγη σχεση εχεις με τεxνολογια και games.

αν νομιζεις πως οχι, τοτε αυτη η ιστορια με το 1080p εχει να κανει πλεον αναγκαστικα και μονο με ΤΑΙΝΙΕΣ, και ειναι ψιλο-χοντρο εκτος θεματος.

τελος,

το 360 ητανε μαγικο πριν απο 14 μηνες, οταν ειχε βγει.

τοτε ητανε πραγματικα ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ.

τοτε που αυτοι που δεν ειχανε δεν καταλαβαινανε και απλα αναμασουσανε οτι διαβαζανε απο δω κι απο κει.

σημερα πια που το εχει παρει και η κουτση μαρια, το οτι "και εσεις εχετε" δεν μου λεει απολυτως τιποτα.

εδω εχει παρει μεχρι και o spown, και μαλιστα ΠΡΙΝ απο εσενα (!!!!!!!!!)

το off topic το εγραψα ο ιδιος προσπαθησε να διαβασεις..

λοιπον ειχα το xbox 360 την μερα που κυκλοφορησε στην ελλαδα

μαζί με τα παιχνίδια που υπήρχαν..αν το πήρε πιο νωρίς ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ (αν και δεν βλέπω το τι σχέση έχει και γιατί μιλάς για τον άνθρωπο με αυτόν τον τρόπο το "μεχρι και ο spawn " δεν το καταλαβα τελως παντων)

αν λοιπόν θέλεις να μιλήσουμε για κουτσες μαρίες μάλλον είσαι εσύ μια και πήρες μια ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ και νομίζεις οτι κατι εκανες ..

είσαι σε τοπικ μιας ΑΛΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ και προσπαθεις (λες και πιος είσαι) να την θάψεις και να δώσεις θάρος στους υπόλοιπους κατόχους xbox οτι το ps3 είναι μάπα και οτι δεν εχουν πρόβλημα να τους την πεί κάποιος άλλος..

(ημαρτον πρέπει να είσαι 5 χρονών)

και όλα αυτά θα είχαν κάποια λογική αν το ΕΙΧΕΣ το ps3 το ζουσες και προσπαθούσες να αποτρέψεις τους υπόλοιπους απο μια κακή αγορά..

εσυ προσπαθείς μαζεύοντας ειδήσεις απο εδω και απο εκεί απο βιώματα άλλον να κάνεις πολιτική..ΞΕΚΟΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ!!

τωρα

για το

"αν νομιζεις πως ναι, λιγη σχεση εχεις με τεxνολογια και games."

βλέπω οτι έχεις βγάλει το συμπέρασμα οπότε ας το πώ και ας γίνω ρεζίλι..

το xbox 360 αυτή την στιγμή εχει καλύτερα παιχνίδια απο το ps3.

το ps3 ειναι καλύτερο μηχάνημα απο το xbox (αλλα εγώ πιστεύω οτι alfa 156 Που έχω είναι καλύτερη απο το corrola του κολλητου μου θα μου πέις οτι λίγη σχέση έχω και με τα αυτοκίνητα οπως τα εννοείς εσυ? στα @rχ!δ!@ μου)

αυτό και τα παιχνίδια του θα δείξουν στον χρόνο πάνω όπως και του xbox 360 άλλωστε και όπως και κάθε άλλης παιχνιδομηχανής..

θα πίστευε κανείς βλέποντας τα πρώτα παιχνίδια για ps2 οτι μπορούσε να βγεί το god of war ?(θα το ξέρεις μια και εσυ έχεις μεγάλη σχέση με την τεχνολογία και τα games..

η δεν εφαγες την κρυαδα οταν την πρωτη μέρα εβαλες το project zero (η δεν το εβαλες ισως) και έιδες οτι στο pcaki σου επαιζες half life klp που το ριχνανε στο κεφαλι..

να μου ελεγες οτι την πρωτη μερα εβαλες το gow και χεστικες πανω σου απο χαρα να το καταλάβω..

τελος πάντων

Δημοσ.
το off topic το εγραψα ο ιδιος προσπαθησε να διαβασεις..

λοιπον ειχα το xbox 360 την μερα που κυκλοφορησε στην ελλαδα

μαζί με τα παιχνίδια που υπήρχαν..αν το πήρε πιο νωρίς ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ (αν και δεν βλέπω το τι σχέση έχει)

αν λοιπόν θέλεις να μιλήσουμε για κουτσες μαρίες μάλλον είσαι εσύ μια και πήρες μια ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗ και νομίζεις οτι κατι εκανες..

είσαι σε τοπικ μιας ΑΛΛΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ και προσπαθεις (λες και πιος είσαι) να την θάψεις και να δώσεις θάρος στους υπόλοιπους κατόχους xbox οτι το ps3 είναι μάπα και οτι δεν εχουν πρόβλημα να τους την πεί κάποιος άλλος..

(ημαρτον πρέπει να είσαι 5 χρονών)

και όλα αυτά θα είχαν κάποια λογική αν το ΕΙΧΕΣ το ps3 το ζουσες και προσπαθούσες να αποτρέψεις τους υπόλοιπους απο μια κακή αγορά..

εσυ προσπαθείς μαζεύοντας ειδήσεις απο εδω και απο εκεί απο βιώματα άλλον να κάνεις πολιτική..ΞΕΚΟΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ!!

τωρα

για το

"αν νομιζεις πως ναι, λιγη σχεση εχεις με τεxνολογια και games."

βλέπω οτι έχεις βγάλει το συμπέρασμα οπότε ας το πώ και ας γίνω ρεζίλι..

το xbox 360 αυτή την στιγμή εχει καλύτερα παιχνίδια απο το ps3.

το ps3 ειναι καλύτερο μηχάνημα απο το xbox (αλλα εγώ πιστεύω οτι alfa 156 Που έχω είναι καλύτερη απο το corrola του κολλητου μου θα μου πέις οτι λίγη σχέση έχω και με τα αυτοκίνητα οπως τα εννοείς εσυ? στα @rχ!δ!@ μου)

αυτό και τα παιχνίδια του θα δείξουν στον χρόνο πάνω όπως και του xbox 360 άλλωστε και όπως και κάθε άλλης παιχνιδομηχανής..

θα πίστευε κανείς βλέποντας τα πρώτα παιχνίδια για ps2 οτι μπορούσε να βγεί το god of war ?(θα το ξέρεις μια και εσυ έχεις μεγάλη σχέση με την τεχνολογία και τα games..

η δεν εφαγες την κρυαδα οταν την πρωτη μέρα εβαλες το project zero (η δεν το εβαλες ισως) και έιδες οτι στο pcaki σου επαιζες half life klp που το ριχνανε στο κεφαλι..

να μου ελεγες οτι την πρωτη μερα εβαλες το gow και χεστικες πανω σου απο χαρα να το καταλάβω..

τελος πάντων

α, εισαι και αλφιστι? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ετσι εξηγουνται ολα αγορι μου.

οσο καλυτερη ειναι η 156 απο την corolla, αλλα τοσο ειναι καλυτερο το ps3 απο το 360.

ειναι πιο ωραια εμφανισιακα η alfa? μαλλον ναι. ειναι πιο γρηγορη? μαλλον οχι..

ειναι πιο ακριβη? σιγουρα ναι. ειναι πιο αξιοπιστη? σιγουρα οχι.

παρ'ολα αυτα, ποτε δεν επεκρινα καποιον που προτιμα τις alfa romeo. εχουνε το κατιτις τους.

ομως θα τον επικρινω και με το παραπανω αν τολμησει να παει να πει οτι ειναι καλυτερες σαν αυτοκινητα απο τα toyota.

;)

Δημοσ.

re paidia ksekollate me tis analiseis gia hd videos k gia tin poiotita tou film vs digital. ennoeitai oti to film exei megaliteri analisi apo to digital sima mexri k tin simeron imera. i oli sizitisi egine gia an to videaki pou eide to allo palikari itan upscaled i apo film.

Δημοσ.

Καλά εντάξει...........το να βλέπω ατάκες του στιλ <<αν λοιπόν θέλεις να μιλήσουμε για κουτσες μαρίες μάλλον είσαι εσύ>> για το p3tran είναι all the money flowers που λένε. Δεν με απογοητεύει το Insomnia,αν θες να γελάσεις βλέπεις πολλά κουλά,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Άσε δε τις ατάκες <<και όλα αυτά θα είχαν κάποια λογική αν το ΕΙΧΕΣ το ps3 το ζουσες και προσπαθούσες να αποτρέψεις τους υπόλοιπους απο μια κακή αγορά..

εσυ προσπαθείς μαζεύοντας ειδήσεις απο εδω και απο εκεί απο βιώματα άλλον να κάνεις πολιτική..ΞΕΚΟΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ!!>> όταν στην προηγούμενη σελίδα έλεγε ότι στο σπίτι ενός φίλου του προσπαθούσαν να κατεβάσουν το GT:HD (άρα και λογικά έπαιξε μια-δυο-τρεις ώρες και με το PS3 γενικώς :P). Δώστε δώστε :D

Δημοσ.
Καλά εντάξει...........το να βλέπω ατάκες του στιλ <<αν λοιπόν θέλεις να μιλήσουμε για κουτσες μαρίες μάλλον είσαι εσύ>> για το p3tran είναι all the money flowers που λένε. Δεν με απογοητεύει το Insomnia,αν θες να γελάσεις βλέπεις πολλά κουλά,χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Άσε δε τις ατάκες <<και όλα αυτά θα είχαν κάποια λογική αν το ΕΙΧΕΣ το ps3 το ζουσες και προσπαθούσες να αποτρέψεις τους υπόλοιπους απο μια κακή αγορά..

εσυ προσπαθείς μαζεύοντας ειδήσεις απο εδω και απο εκεί απο βιώματα άλλον να κάνεις πολιτική..ΞΕΚΟΛΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΕΣ!!>> όταν στην προηγούμενη σελίδα έλεγε ότι στο σπίτι ενός φίλου του προσπαθούσαν να κατεβάσουν το GT:HD (άρα και λογικά έπαιξε μια-δυο-τρεις ώρες και με το PS3 γενικώς :P). Δώστε δώστε :D

(άρα και λογικά έπαιξε μια-δυο-τρεις ώρες και με το PS3 γενικώς :P).

ναι δεν μας είπε οτι το κατέβασε είπε (διακριτικά οπως πάντα) οτι το sony network ειναι Mpazo και ζήτω το xbox live

εγώ πως το κατέβασα δεν μπορώ να καταλάβω..

εσυ δηλαδη αφου διάβασες το thread ολο

είδες οτι ο φιλος μου παραπάνω αρχισε να το θάβει το ps3 τρεις σελίδες πριν... και τον έπιασα αδίκως απο τα μούτρα !

καλά συγνωμη...

ξαναδιάβασε και ξαναέλα ..

ο πετραν το εθαψε απο τοτε που το ονομασανε ps3

:-D :-D :-D

οσον για την αλφα...

αφου σου ξαναπω οτι μιλάω εκ πείρας ( η αλφα μου έχει 210000 χιλ και δεν έχει βγάλει τίποτε)

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛYΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CORROLA

ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(πρόσεχε όμως γιατί άρχισες να υποστηρίζεις τους γιαπωνέζους :-D )

Δημοσ.

Ο p3tran και όλοι μας φάγαμε στην μάπα τα hypes του PS2 (βλέπε το τρομερό Emotion Engine που κατευθύνει μέχρι και πυραύλους,χαχαχαχαχαχαχαχαχα) και μετά τα PS3 CGI videos της Ε3. Από ένα σημείο και μετά λες <<Ε τέρμα πια>>,ίσως εσύ ακόμα γουστάρεις να είσαι στην κοσμάρα της Sony,μαγκιά σου :mrgreen:. Μετά από αυτά ήρθε το <<HD doesn't begin untill we say so>> και όλα τα ευτράπελα της Sony (βλέπε ότι το PS3 θα είναι 3 φορές πιο δυνατό από το Χ360 και κάτι τέτοια τραγελαφικά). Η Sony παρακαλούσε για να την θάψει ο κόσμος,δεν φταίει ο p3tran ή ο κάθε p3tran :P

PS: Τα specs υπάρχουν,τραβάτε και διαβάστε τα. Το RSX είναι χειρότερο από τον Xenos (πράγμα που σημαίνει ότι αντίστοιχα γραφικά και ίσως λίγο καλύτερα θα έχει το Χ360) ενώ ο Cell είναι καλύτερος από την αντίστοιχη CPU του Χ360 (άρα στο PS3 θα φανούν καλύτερα collisions,physics και τέτοια πράγματα). Απλά πράγματα.

PS2: Μόλις είδα video του παιχνιδιού F1 του PS3 (από gametrailers με ονομασία t_f1championship_ps3_startengines_gp_gt_h264.wmv ). Προτρέπω να το κατεβάσουν όλοι.ΤΑ COLLISIONS ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΘΛΙΑ,η οδήγηση arcade φαίνεται,οι επαφές ελεεινές και δεν παρατήρησα καθόλου ζημιά (στην αρχή κι όλας του video ρίχνει μια στούκα στα μπροστινά αμάξια και αυτά παραμένουν άθικτα). Να το χαίρεστε ρε σεις,μόνο για μόστρα είναι :mrgreen: . Όπως είχα πει......χίλιες φορές το GP4 με τις ζημιές του,τις ωραίες επαφές και την εξωμοίωση του παρά από αυτή την ψευτιά. Enjoy :D

Δημοσ.

οσον για την αλφα...

αφου σου ξαναπω οτι μιλάω εκ πείρας ( η αλφα μου έχει 210000 χιλ και δεν έχει βγάλει τίποτε)

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟ

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛYΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ CORROLA

ΑΛΛΑ ΟΜΟΙΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

(πρόσεχε όμως γιατί άρχισες να υποστηρίζεις τους γιαπωνέζους :-D )

εγω παντα παραδεχομαι το καλο πραγμα. ειτε ειναι γιαπωνεζικο ειτε ειναι ζουαζηλανδικο.

δεν ειμαι τογιοτακιας με την καμια, τα αμαξια της τογιοτα μου φαινονται αοσμα και αγευστα, αλλα αφου τολμας και μας λες οτι η αλφα σου ειναι πιο αξιοπιστη απο κορολα, εισαι να σε παιρνουνε με τις τοματες.

σορυ δηλαδη, αλλα ετσι ειναι τα πραγματα. :D

δεν θα μπω καν στον κοπο να σου δειξω consumer reports και κρισεις αξιοπιστιας απο μεγαλους οργανισμους..

πιστευω τα ξερεις πολυ καλα απο μονος σου αυτα..

επισης, αμα εσυ καταφερες να κατεβασεις με τη μια το GTHD, τοτε θα πρεπει να εισαι ή πολυ κ###φαρδος ή πολυ ψευτης. (το ιδιο και με την αλφα σου που εχει 210.000χλμ χωρις να βγαλει τιποτα)

your choice. ;)

Δημοσ.
,ίσως εσύ ακόμα γουστάρεις να είσαι στην κοσμάρα της Sony,μαγκιά σου :mrgreen:.

εγώ είμαι στην κοσμάρα μου?

μα εγω τις έχω όλες τις κονσόλες

:confused:

μάλλον εσύ είσαι εσυ έισαι στην κοσμαρα σου που τα βλεπεις σαν

πολεμο

θα είχες κάνει μεγάλη καριέρα στο amiga vs atari st

απο τότε γελάω με κάτι τύπους σας και εσάς

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

κοιτα που θα με βάλεις MCP ανθρωπο να βρίζω την microsoft

:-D :-D

Δημοσ.

RE p3tran ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ 1080P του XBOX 360...αυτα να τα λες στα ζωακια του δικου σου κυπου και οχι εδω......Γιατι ολοι γνωριζουμε οτι το εκανε για βλαχο μοστρα αφου μονο στο dashboard μπαινει μεχρι στιγμης....Ουτε καν σε puzzzle game οπως λες για την SONY ......

ΞΕΡΕΙΣ ΤΗ ΖΗΤΗΣΕ Ο BILLAKOS ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΣΙΛΗ ???

ΑΠΑΝΤΗΣΗ= ΕΝΑ HDMI ΚΑΛΛΩΔΙΟ

NEXT GEN MHXANHMA XΩΡΙΣ ΨΗΦΕΙΑΚΟ ΣΗΜΑ!

Δημοσ.

δεν θα μπω καν στον κοπο να σου δειξω consumer reports και κρισεις αξιοπιστιας απο μεγαλους οργανισμους..

επισης, αμα εσυ καταφερες να κατεβασεις με τη μια το GTHD, τοτε θα πρεπει να εισαι ή πολυ κ###φαρδος ή πολυ ψευτης. (το ιδιο και με την αλφα σου που εχει 210.000χλμ χωρις να βγαλει τιποτα)

your choice. ;)

να τος πάλι με τα ρεπορτς

:-D

λοιπον εγω έχω

την αλφα και το βιβλίο συντήρησης

και το gthd φορτωμενο στο ps3

λοιπόν όρισε το στοιχημα και έλα!

αντε να δουμε ποιος ειναι ο μυρωδιας

:-D :-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...