Stormwatch Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Petran poios sou eipe pos to gthd eine next gen titlos? mono apto onoma tou katalabeneis th eine.Oso gia to formula 1, emena mou fenete na trexh sigoura pano apo 30 fps alla posa akribos den ksero 30fps με motion blur....βλεπε PGR3 (οταν λεγαμε οτι το PGR3 ειναι smooth καποιοι γραφικοι ελεγαν οτι σπαει και 30fps racing δεν ειναι racing κλπ)
fabiawrc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 καλα φιλε μου οπως θες.εσυ ξερεις καλυτερα.τις συσκευες που ανεφερα δεν τις ανεφερα για μοστρα αλλα επειδη ολα αυτα που λεω τα λεω γιατι τα εχω δει και εχω συγκρινει τις παραπανω συσκευες.και οχι μονο αυτες.και αλλες πολλες.με διαφορες πηγες εικονας. ποτε δεν ειπα οτι ενας scaler θα κανει ενα dvd σαν hd αλλα ανα δεις στον optoma hd81 τον μονομαχο θα νομιζεις οτι ειναι σαν τελειο 720p και σαν μετριο 1080i.αλλα εσυ μου λες για διαφορικα. επισης μεγαλε φωστηρα του hd παιζει ρολο ποσο καλη ειναι η μητρα της ταινειας.γιατι αν το φιλμ ειναι σε καλη ποιοτητα τοτε το φηφιακο σκαναρισμα που θα γινει πανω στο film θα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα μιας και το φιλμ εχει τεραστια αναλυση.
Rebel21 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 re paidia ti katheste kai asxoliste me 1080p kai analiseis.diladi ti nomizetai oti tha vgei paixnidi opws to gears i F1 se 1080p?apo ekei kai pera den exei noima na milame.ante kana port tou ps2 kai tou xbox1 na doume.den nomizw oti kapoio apo ta dio mixanimata mporei na antexei ena next gen titlo sta 1080p native.to poio pithano einai na vgalei fwties kai to ps3 kai to xbox360 i to paixnidi na paizei me 15 fps.o kairos tha dixei vevaia isws kana racing na ta kataferei. sigoura iparxei diafora apo 720p se 1080p alla den einai toso megali.edw prin ena dio xronia eixame crt sdtv me pixel koromilo.an twra o spown eixe kai sto xwrio tou 720p prin 2 xronia tote paw paso.egw pantws den skaw lefta gia 1080p gia na paizw ports tou ps2.
voulgeor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Συμφωνω φιλε μου αλλα τα παιδια εδω μεσα νομιζουν οτι μπορουν να δουν διαφορα μεταξυ 1080i και 1080p αλλα δεν βλεπουν το γρεζι στα περισσοτερα HD clip. Τι να πω; Μεχρι χθες παιζανε GT2 και FF και ξαφνικα μας βγηκαν ISF Calibrators. και τι θες να πεις με αυτό? εσύ δηλαδή αν παίζεις gameboy (to παλιό το μονόχρωμο) ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ audiovisual κ@υλα? και αν μπορούν να δούν την διαφορά εσύ τί πρόβλημα έχεις και προσπαθείς να μας πεις οτι δεν την βλέπουν!! ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 720 ΑΠΟ ΤΟ 1080 ? (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙς ΕΣΥ Η ΟΧΙ) σας είπε ο άλλος οτι έιδε καλύτερη εικόνα σε 1080p απο 720p και πέσατε να τον φάτε για σπάσιμο κάνοντας ταξίδια στο χρόνο και φερνοντας το hd στο 2002 ME 56K ΓΡΑΜΉ!!!
fabiawrc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 για τα δικα μου ματακια και τον περισοτερων που διαβαζω στα φορα το 720p σε σχεση με το 1080p εχει μια διαφορα της ταξεως 15% καλυτερη εικονα με πιο πολυ βαθος και τριδιαστατη αισθηση.και δεν το εχουμε δει μια φορα το εργο.απειρες φορες με διαφορετικα μηχανηματα και πηγες. μερικοι εδω νομιζετε οτι το 1080p 8α φερει την ανοιξη.χαλαρωστε λιγο.εδω εχει βγει 2540p(4520χ2540) σε πειραματικο-επαγγελματικο επιπεδο.
voulgeor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 καλα φιλε μου οπως θες.εσυ ξερεις καλυτερα.τις συσκευες που ανεφερα δεν τις ανεφερα για μοστρα αλλα επειδη ολα αυτα που λεω τα λεω γιατι τα εχω δει και εχω συγκρινει τις παραπανω συσκευες.και οχι μονο αυτες.και αλλες πολλες.με διαφορες πηγες εικονας. ποτε δεν ειπα οτι ενας scaler θα κανει ενα dvd σαν hd αλλα ανα δεις στον optoma hd81 τον μονομαχο θα νομιζεις οτι ειναι σαν τελειο 720p και σαν μετριο 1080i.αλλα εσυ μου λες για διαφορικα. επισης μεγαλε φωστηρα του hd παιζει ρολο ποσο καλη ειναι η μητρα της ταινειας.γιατι αν το φιλμ ειναι σε καλη ποιοτητα τοτε το φηφιακο σκαναρισμα που θα γινει πανω στο film θα ειναι πολυ καλο το αποτελεσμα μιας και το φιλμ εχει τεραστια αναλυση. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ OFF TOPIC) το τί νομίζεις οτι βλέπεις γιατί σωστά το είπες ("...μονομαχο θα ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι ειναι σαν τελειο 720p") εξαρτάται απο πολούς παράγοντες και δεν εχει σχέση με την τεχνολογική τελειότητα της ταινιας. μπορεί να βλέπεις μια ταινία με κακό φωτισμό και να μην καταλαβεις αν ειναι 420,576,720,1080 αφου δεν θα βλεπεις... "αλλα γιατι AN το φιλμ ειναι σε καλη ποιοτητα" σε τι ποιότητα MAX ήταν φτιαγμένες οι ταινίες το 2002 ? ηταν φτιαγμένες έχοντας σαν ορόσημο το dvd h oxi? οι ταινίες αυτές κατα ένα τεράστιο ποσοστό όταν θα ψηφιοποιηθούν σε 1080P ανάλυση θα σου βγάλουν όλες τις ατέλειες του αρχικού film (η της μήτρας όπως λες και εσύ).. αυτός είναι και ο λόγος που πέφτει και λίγο blurring και λίγος κόκκος στην οθόνη σου.. ΞΑΝΛΕΩ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΙΣ FILMAKI ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ 1080P ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΙΛΜ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΦΟΡΜΑΤ.. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ.. ΟΠΩΣ ΤΟ DVD HTAN ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ VHS ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΒΛΕΠΕΣ.
p3tran Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 η sony μας επρηζε τα ουμπαλα με το 1080p οσο καιρο η m$ δεν ειχε ανακοινωσει 1080p. trueHD και παπαρια. μια που το ανακοινωσε η m$ (και καπακια το εφερε σαν επιλογη σε ολους με ενα απλο update), μια που ΑΠΑΝΤΕΣ το βουλωσανε σε αυτο το θεμα. να θυμισω πως το εκανε 2 μερες πριν το μεγαλο keynote του kutaragi για το ps3 στην ιαπωνια, και ο kutaragi μετα μιλουσε 1 ολοκληρη ωρα για το ps3 και τα δορυφορικα συστηματα και τις βασεις δεδομενων της oracle και για 1080p δεν ειπε ουτε μια λεξη. ουτε μια! για καποιο λογο ομως φαινεται οτι εδω στο Insomnia καποιοι ζουνε στο παρελθον..
terzo.k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ... και το φιλμ εχει τεραστια αναλυση. Για την ακριβεια το φιλμ εχει άπειρη αναλυση απο τοτε που γεννηθηκε. Αν γινει καλη δουλεια στην ψηφιοποιηση μπορει το HD να πλησιασει αρκετα το film. ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Η ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟ 720 ΑΠΟ ΤΟ 1080 ?(ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙς ΕΣΥ Η ΟΧΙ)... Κατ΄αρχην μη φωναζεις. Υπαρχει διαφορα απο 720 σε 1080 αλλα δεν ειναι το τελικο κριτηριο της καλης εικονας ουτε το κριτηριο της καλλυτερης κονσολας.
voulgeor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 αφου εισαι φιλος του 1080 και εχεις και εξοπλισμο, αει παρε το dead or alive 4 στο 360 που ειναι native 1080 τα γραφικα του με 60 καρε σταθερα, βαλτο και στην 1080p tv σου και μετα ελα ξαναπες μας για την ανωτεροτητα του ps3. δες πως ειναι τα nextgen games σε 1080 και ασε τα ps2 ports. αρκετα ρε παιδες με τις βλακιες. η sony μας επρηζε τα ουμπαλα με το 1080p οσο καιρο η m$ δεν ειχε ανακοινωσει 1080p. trueHD και παπαρια. μια που το ανακοινωσε η m$ (και καπακια το εφερε σαν επιλογη σε ολους με ενα απλο update), μια που ΑΠΑΝΤΕΣ το βουλωσανε σε αυτο το θεμα. να θυμισω πως το εκανε 2 μερες πριν το μεγαλο keynote του kutaragi για το ps3 στην ιαπωνια, και ο kutaragi μετα μιλουσε 1 ολοκληρη ωρα για το ps3 και τα δορυφορικα συστηματα και τις βασεις δεδομενων της oracle και για 1080p δεν ειπε ουτε μια λεξη. ουτε μια! μονο εδω μεσα βλεπω ακομα τετοιες περιεργες δηλωσεις... lets be serious.. αν το λες σε μένα απλά δείχνεις το πόσο πωρωμένος είσαι .. εγώ δεν μίλησα μόνο για το ps3 αν βγάλεις τα πράσινα γυαλάκια σου θα δείς οτι έγραψα και xbox360 και για hd-dvd .. αλλα όποιος έχει το complex... ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ 1080p ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 720P ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η ΟΧΙ.. ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΤΟ GEAR OF WAR ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ εκτος και αν δεν ξέρεις πια είναι η μεγαλυτερη ανάλυση του gow .. και ακομα έχω πει οτι γουσταρω να παιζω περισσότερο tennis στο wii (4 ατομα ταυτοχρονα) σε απλη αναλυση παρά το need for speed σε 1080.. σε πειραζει ? γιατί επειδή ειναι παιχνίδι xbox360 ? αντε πια ξεκολα.. που ψάχνεις όλη μέρα το δίκτυο να βρείς και να μας ξαναπείς οτι το xbox ΣΟΥ ειναι το μαγικό μηχάνημα..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ!
terzo.k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ..."αλλα γιατι AN το φιλμ ειναι σε καλη ποιοτητα"σε τι ποιότητα MAX ήταν φτιαγμένες οι ταινίες το 2002 ? ηταν φτιαγμένες έχοντας σαν ορόσημο το dvd h oxi?... Αν οι ταινιες φτιαχνονταν με ΜΑΧ ποιοτητα το DVD τοτε στον κινηματογραφο θα βλεπαμε τ' @ρχ1D1@ μου... Tongo
voulgeor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Αν οι ταινιες φτιαχνονταν με ΜΑΧ ποιοτητα το DVD τοτε στον κινηματογραφο θαβλεπαμε τ' @ρχ1D1@ μου... Tongo χα χα χα καλό δεν είπα οτι φτιάχνονταν ΓΙΑ dvd αλλα με το dvd στο μυαλό... οτι δηλαδη θα ψηφιοποιηθούν σε dvd ... δηλαδή λέω οτι η ψηφιοποίηση σε μια μεγάλη ανάλυση και η προβολή αυτής σε υψηλής ποιότητας μέσα θα μεγεθύνει τα όποια προβλήματα της αρχικής.. η ψηφιοποίηση του αναλογικού σε ψηφιακό πάει πολύ πίσω και δεν είανι το θέμα μας. ο ηχος του παλιού καλού δίσκου βινύλιου σου (stereo κατα πάσα πιθανότητα) θα ακουστεί καλά στο cd (οχι καλύτερα απο το original επιμένουν μερικοί) αλλα πως θα το γράψεις σε super audio cd? αυτό θέλω να πώ αν βάλεις δηλαδή αυτό που έγραψες τότε σε Hi8 σε 1080p δεν θα είναι καλύτερο η παρομοιο απο αυτό που θα γράψει σήμερα μια full hd καμερα (έχει βγάλει η sony αυτές που γράφουν 1080p κατευθείαν) καλό πάντως..
p3tran Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 δεν αναφερομουνα σε σενα, και εκανα και edit πολυ πριν απαντησεις εσυ. γιατι οπως εγραψα μου φουσκωσε η βουβονικη χωρα να διαβαζω "1080p" και "1080p" αφου ομως μας το γυρνας τωρα στο "γενικοτερο", για πες μας: πιστευεις οτι το ps3 αλλα και το 360 (αυτη η γενια γενικοτερα) θα εχουνε τις ιδιες δυνατοτητες απεικονησης ενος πραγματικα nextgen παιχνιδιου (με ολα τα καλουδια δηλαδη) σε 1080p και σε 720p? αν νομιζεις πως ναι, λιγη σχεση εχεις με τεxνολογια και games. αν νομιζεις πως οχι, τοτε αυτη η ιστορια με το 1080p εχει να κανει πλεον αναγκαστικα και μονο με ΤΑΙΝΙΕΣ, και ειναι ψιλο-χοντρο εκτος θεματος. τελος, το 360 ητανε μαγικο πριν απο 14 μηνες, οταν ειχε βγει. τοτε ητανε πραγματικα ΑΛΛΟ ΦΡΟΥΤΟ. τοτε που αυτοι που δεν ειχανε δεν καταλαβαινανε και απλα αναμασουσανε οτι διαβαζανε απο δω κι απο κει. σημερα πια που το εχει παρει και η κουτση μαρια, το οτι "και εσεις εχετε" δεν μου λεει απολυτως τιποτα. εδω εχει παρει μεχρι και o spown, και μαλιστα ΠΡΙΝ απο εσενα (!!!!!!!!!)
terzo.k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 χα χα χα καλό δεν είπα οτι φτιάχνονταν ΓΙΑ dvd αλλα με το dvd στο μυαλό... οτι δηλαδη θα ψηφιοποιηθούν σε dvd ... δηλαδή λέω οτι η ψηφιοποίηση σε μια μεγάλη ανάλυση και η προβολή αυτής σε υψηλής ποιότητας μέσα θα μεγενθύνει τα όποια προβλήματα της αρχικής.. καλο πάντος.. Οταν δεις το Terminator 2 σε HD (εγω το είδα όλο και "γαζωνει") θα καταλαβεις οτι ο κυριος Cameron εν ετη 1991 ειχε στο νου του το HD, για αυτο ειπε να γραψει την ταινια με την καλυτερη Panavision (με φιλμακι παρακαλω) που υπηρχε εκεινη την εποχη.
voulgeor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Οταν δεις το Terminator 2 σε HD (εγω το είδα όλο και "γαζωνει") θα καταλαβεις οτι ο κυριος Cameron εν ετη 1991 ειχε στο νου του το HD, για αυτο ειπε να γραψει την ταινια με την καλυτερη Panavision (με φιλμακι παρακαλω) που υπηρχε εκεινη την εποχη. δεν συνενοούμαστε.. είδες κόκκο? blurring ? αν όχι που την είδε ο φίλος παραπάνω? ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ γιαυτο είπα βρες μια καλή ταινία χωρις κοκκο και blurring για να καταλαβεις την διαφορά.. τώρα καταλαβαίνω και αυτό που είπες για την διαφορά γιατί αν βλέπεις τέτοιες ταινίες το 720 με το 1080 ΔΕΝ εχει διαφορά διαφορά θα δεις αν πάρεις εν filmaki στα 1080p τι κάνεις downscale 720 και τα βάλεις να παίξουν διπλα διπλα σε 1080p
kallair Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 terzo.k an katalavaino kala, o voulgeor ennoei oti nai men to film exei ipsili poiotita alla amfivallei gia to an ta psifiaka videakia pou eide o allos filos mas en etei 2003 itan kapoio remake se 720p apo kanoniko film i kapoio upscaled videaki pou sigoura tha exei kokko. kai genika milaei gia remakes apo psifiako sima se hd kai oxi apo analogiko se hd. prosopika k ego amfivalo kai exo tin entiposi oti aplws ta videakia pou evlepe itan upscaled.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.