spown Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ΩΠΑ Π3ΤΡΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ PS3 ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ....Επειδη πρεπει να απαντησω .....Καταρχιν γνωριzω οτι μπορει να μην εχει 1080π το GT5.....Aλλα θα σου πω κατι οτι το 1080π σαν αναλυση δινει αλλη αισθηση ...το λεω γιατι εδω προσπαθουν να πεισουν τον εαυτο τους οτι το 1080π=720π σε απεικονηση.....παντως εχω σκοπο σε ενα με δυο χρονια να παω σε 1080π τηλεοραση ......Πραγματικα ειδα οτι ελειπαν αρκετα εφε απο το GTHD αλλα η ασθηση που σου δινει αυτη η αναλυση ειναι σε αλλο επιπεδο......Καταρχιν εγω ξεκιναω με φορμουλα 1 το μαρτιο το οποιο ειναι πραγματικα απιστευτο ... υστερα hEAVENLY SWORD ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΑΚΙ......οσο αφορα το ps3 ....θα εχω και τα παιχνιδακια του ΧΒΟΧ Μου και θα ειμαι καλυμενος απο ολες τις αποψεις....Παντως το φορμουλα ειναι μακραν οτι καλυτερο εχω δει σε γραφικα, δεν αναφερομαι στο demo αλλα στην κανονικη εκδοση... Και δεν ξερω εαν γνωριζεις τι ειπε ο προγραμματιστης του φορμουλα 1 για το ps3......για διαβασε και αν αληθευει τοτε τι εχω να περιμενω στο επομενο φορμουλα.....οσο για τα παιχνιιδα που βγηκαν και ειναι τα περισσοτερα χαμηλης ποιοτητας δεν φταινε οι εταιρειες αλλα η sony και τα developments kits πΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1/5 ΤΗΕ ΔΥΝΑΜΗς ΤΟΥ PS3....αυτο ειπε ο προγραμματιστης του φορμουλα 1......εγω ειμαι επιφυλακτικος για το μελλον και περιμενω να δω και στο τελος ξυριζουν τον γαμπρο.....Και μην ξεχνομε σε πωλησεις πρωτο το 2006 ηταν το PS2 ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ 2007.... ΠΑΝΤΩΣ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΠΕΙΓΩΝΤΟΣ FORZA......VIVA FORZA.....Αντε να παρουν μπρος οι τιμονιερες γιατι την εχω και την βλεπω....
p3tran Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ....οσο για τα παιχνιιδα που βγηκαν και ειναι τα περισσοτερα χαμηλης ποιοτητας δεν φταινε οι εταιρειες αλλα η sony και τα developments kits πΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1/5 ΤΗΕ ΔΥΝΑΜΗς ΤΟΥ PS3....αυτο ειπε ο προγραμματιστης του φορμουλα 1...... sorry αλλα αυτο ακουγεται τοσο μεγαλη κοτσανα που θελω να μου δωσεις λινκ επιπλεον, ακομα και ετσι να ητανε (που ΔΕΝ ειναι), οι προγραμματιστες οταν ξερουν τα τελικα specs, ευκολα προγραμματιζουν με περισσοτερο detail ακομα και σε κατωτερα μηχανακια, αφου ξερουν και εχουν υπολογισει τις διαφορες που θα εχουν οταν κανουν compile τον κωδικα τους πανω στο τελικο μηχανημα. αυτα ειναι μετρημενα κουκια! αυτο αλλωστε το ειχαμε δει στην Ε3 2005, οταν η m$ ειχε demo stands που αντι για 360 ειχανε απο κατω 2 g5 τα οποια ειχανε σα συνεπεια να χανουνε παρα πολλα frames. και τελος να προσθεσω οτι προγραμματιστες που ειναι ps3 exclusive εχουν παραδεχτει επανηλλειμενα οτι τα specs τα ξερανε απο την αρχη, και ο λογος που υπηρχαν τοσο αυστηρα μετρα NDA (non-disclosure agreement) ητανε ακριβως για να μην φανερωθουν τα specs σε ταχυτητα gpu και μνημης, τα οποια ητανε απο την αρχη χαμηλοτερα απο αυτα που ειχε δημοσιοποιησει η sony προκειμενου το ps3 να φαινεται ανταγωνιστικο/δυνατοτερο απο το 360. αν δε θυμασαι εσυ καλα, να σου φρεσκαρω τη μνημη.. η sony ειχε δηλωσει για τον RSX 550/700mhz (gpu/ram) και τελικα απο την αρχη υπηρχε underclocking κατα περιπου 10% -->500/650 και επειδη αυτα ειναι πλεον τελειωμενες ιστοριες, καλα θα ητανε να μην ξανανοιγουμε το κουτακι με τις χαζαμαρες περι 1/5 της δυναμης κλπ ενα χρονο μετα. δε συμφωνεις? για το F1, η γνωμη μου? η sony εχει στα χερια της ενα licence που ειδικα για την ευρωπαϊκη αγορα ειναι μεγαλο θεμα. αμα ειναι ΤΟΣΟ ηλιθια ωστε να το βγαλει μετριο...... ε τι να πω? ας προσεχε!
john2gr Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Έχετε χάσει μερικοί την μπάλα και μένετε θύματα ενός marketting. Επειδή μόνο στην ανάλυση το πάτε το θέμα γιατί ίσως κάποιους τους βολεύει εγώ έχω να πω ότι.....720p + 4xFSAA = better IQ από 1080p σκέτο. Προτού πετάξει ρουκέτα κάποιος,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ FSAA σε τέτοια ανάλυση (μιλάμε για το 1080p). Επίσης δεν είναι τόσο overkill ο συνδυασμός 720p + 4xFSAA (σε σχέση πάντα με το 1080p) κι έτσι ένα παιχνίδι θα τρέχει πιο γρήγορα με τον παραπάνω συνδυασμό. Άρα ένα παιχνίδι με σωστό coding σε 720p,NAI ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ από ένα άλλο παιχνίδι στα 1080p. Βέβαια εκτός από αυτό........το RSX δεν συγκρίνεται με τον Xenos. Όσο και να χτυπάει τον πισινό του κάτω ο Cell,αν η GPU "δεν τα σηκώνει" τότε και 35 Cell να βάλει κάποιος πάλι το ίδιο αποτέλεσμα θα έχει. Αργά ή γρήγορα θα μάθετε μερικοί (τα γνωστά θύματα) και τον όρο "GPU Limited".....ακριβώς όπως μάθατε πριν μερικούς μήνες τις λέξεις FSAA,AF και HDR PS: Το έχουμε ξαναπεί αρκετοί. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΚΟΝΣΟΛΕΣ,τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια θα είναι στα 720p........και με τον καιρό θα το δείτε
Exoskeletor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Petran poios sou eipe pos to gthd eine next gen titlos? mono apto onoma tou katalabeneis th eine. Oso gia to formula 1, emena mou fenete na trexh sigoura pano apo 30 fps alla posa akribos den ksero
mihranalthaqafi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 η sony και τα developments kits πΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ 1/5 ΤΗΕ ΔΥΝΑΜΗς ΤΟΥ PS3....αυτο ειπε ο προγραμματιστης του φορμουλα 1. min xehnas oti o idios o proedros tis sony eipe oti kanenas den tha boresei na axiopoiisei to 100% tou PS3.. ara otan milas gia to 1/5 tis dynamis ousiastika milas gia 1/3,1/4 tis dynamis...
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 PS: Το έχουμε ξαναπεί αρκετοί. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΚΟΝΣΟΛΕΣ,τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια θα είναι στα 720p........και με τον καιρό θα το δείτε Εμενα προσωπικα δεν με πολυενδιαφερουν οι αναλυσεις αλλα θα κρατησω το τελευταιο που ειπες και θα πω οτι καλυτερα θα ειναι να περιμενουμε γενικοτερα,να δουμε τι μπορει να βγαλει ή καθε κονσολα και να μην βγαζουμε συμπερασματα απο τωρα.Στην πραξη θα φανουν ολα. με τον καιρο λοιπον θα δουμε ps.μιλαω γενικοτερα και δεν απαντηση στον john2gr
fabiawrc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 καλα spown αστο οταν εγω κατεβαζα πριν απο 4 χρονια hd videos μερες ολοκληρες με 56κ εσυ επαιζες crash bandicoot. δεν λεω οτι δεν υπαρχει διαφορα απο 720p-1080p απλα δεν ειναι και δα τεραστια οπως μας τα τουμπανιαζει ο spownakos.αυτο που κερδιζει το 1080p ειναι οτι εχει πιο πολυ βαθος πιο τριδιαστατη εικονα. το gthd δεν ειναι τιποτα.σιγα πια.ενα ξαναζεσταμενο φαγητο ειναι με hd γαρνιτουρα. ετσι και αλλιως δεν εχει νοημα αφου ειναι ενα demo και τπτ αλλο.δεν υπαρχει μελον σε αυτο. οταν ερθει με το καλο το 5 να το συζητησουμε.για την f1 μονο καλα λογια εχω να πω αλλα με ανυσηχει παλι τι gameplay θα εχει.
spown Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 AAAAAA καλα παιδες δεν παμε καλα εγω συγκρινω την εικονα(οχι τα γραφικα) που ειδα στο GTHD 1080P με οποιοδηποτε παιχνιδι εχω παιξει στο ΧΒΟΧ 360 γιατι εχω hd 720p και αυτο που ειδα ηταν οτι ειναι πολυ μπροστα...μαλλον δεν εχεται καταλαβει τι ειναι το antialliasing εδω μεσα και ποιος ο ρολος της αναλυσης...Γνωριζω οτι το 1080p θα το δουμε σε λιγα παιχνιδια...Εαν ηταν ετσι θα παιζαμε 640*480 με 40*antiallising..Teloς...Μιλαω για την εικονα και οχι για τα γραφικα που εν μερει ηταν καλα....Αυτα τα ολιγα γνωστες των παντων...
terzo.k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ... η διαφορα 720p με 1080p ειναι πολυ μικρη... Το παλικαρι ειπε οτι η διαφορα ειναι πολυ μικρη, οχι ανυπαρκτη και επειδη πουλαω και καλιμπραρω τηλεοράσεις αρκετα χρονια και τις εχω δει -κυριολεκτικα- ολες τη διαφορά μεταξυ 720p και 1080p την βλεπεις μεχρι το 1,5 μετρο. Απο 'κει και πάνω πρεπει να εισαι ο Superman για να δεις διαφορά. Υ.Γ. Το Fabia γ@μ@31 !!!
spown Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Οσο για το Gameplay της φορμουλας ειναι μια χαρα εαν απενεργοποιησεις ολα τα βοηθηματα που εχει ...γιατι εχει παρα πολλα και αν το παιξεις ετσι σου στριβει και μονο του στις στροφες
fabiawrc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ωραια ειναι ετη φωτος μπροστα σε απεικονιση.gameplay?τι να το κανω το φωτορεαλιστικο graphic αν δεν μου μιλαει το gameplay.επισης τι να το κανεις 1 αμαξι εχει.8α κατεβαζεις και καποια αλλα στο μελον η οχι?αυτο οπως ειναι? πεστα ρε τερζο γιατι εχουμε μπλεξει εδω μεσα.πια 4000χ2 εδω εχουμε κανει συγκρισεις και συγκρισεις με sony qualia-3chip dlp 1080 marantz-με d-theater-optoma hd81(που με τον εξωτερικο scaler που εχει βλεπαμε μονομαχο απο απλο dvd και νομιζες οτι εβλεπες 1080ι!) και hd-dvd και blue ray.απειρα clip 720-1080p. επισης τα πρωτα blue ray δεν εχουν καλη εικονα.γεματα θορυβο ειναι και κοκο.
kallair Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 καλα spown αστο οταν εγω κατεβαζα πριν απο 4 χρονια hd videos μερες ολοκληρες με 56κ εσυ επαιζες crash bandicoot. edw elpizo na ipervaleis alliws tha se pw aplws pseuti... oute hd videakia ipirxan prin 4 xronia (mias k mono pano apo 720p theoreitai hd analisi kai tote den ipirxe material se tetoies analiseis) alla oute k oi epeksergastes/ gpus ipostirizan tetoies analiseis... kai min po gia to megethos. edw kaname mines gia na katevasoume 700 mb, ekanes aplws meres gia na katevaseis hd videos pou exoun pollaplasia megethi? filika panta k sorry gia to offtopic.
fabiawrc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 νταξει δεν ηταν 4 ηταν 3.5τα πρωτα κλιπ σε 720p ηταν καπου στα μεσα του 2003.το pc που εφτιαξα τοτε ηταν στις 17-9-2003(βασει απο τις αποδειξεις) ειχα παρει εναν 2.8 northwood.τοτε το hd δεν το ηξερε κανεις υπηρχαν 2-3 site μονο.επισης δεν κατεβαζα gb gia mb μιλαμε.αφου εδω και 2 χρονiα σκεψου εχω τον αρχοντα σε hd σε 7dvd.
voulgeor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ωραια ειναι ετη φωτος μπροστα σε απεικονιση.gameplay?τι να το κανω το φωτορεαλιστικο graphic αν δεν μου μιλαει το gameplay.επισης τι να το κανεις 1 αμαξι εχει.8α κατεβαζεις και καποια αλλα στο μελον η οχι?αυτο οπως ειναι? πεστα ρε τερζο γιατι εχουμε μπλεξει εδω μεσα.πια 4000χ2 εδω εχουμε κανει συγκρισεις και συγκρισεις με sony qualia-3chip dlp 1080 marantz-με d-theater-optoma hd81(που με τον εξωτερικο scaler που εχει βλεπαμε μονομαχο απο απλο dvd και νομιζες οτι εβλεπες 1080ι!) και hd-dvd και blue ray.απειρα clip 720-1080p. επισης τα πρωτα blue ray δεν εχουν καλη εικονα.γεματα θορυβο ειναι και κοκο. xo xo xo σιγά ρε μεγάλε να μην κόψεις κανένα δάχτυλο... και που τις εβλεπες ρε συ τις ταινίες 1080p είχες μόνιτορ 1900χ1200 ?σεμνααααααα... περα απο αυτό δηλαδή αν βάλεις να δεις dvd upscaled σε 1080ι θα έχει ποιότητα ενός bluray h ενός hd-dvd ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ FULL 1080P? κανενας upscaler δεν μπορει να φτάσει σε ποιότητα μια blue-ray ταινία στο ps3... αρκει βέβαια να το συνδέσεις σε 1080P και όχι σε crt h hdready tv.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 1080p ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ.. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΣΕ 1080P ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ... αν πέσει κάποια νέα ταινία τις προκοπής στα χέρια σου σε full hd format θα κοψεις τις μπουρδες που λες και εσύ και ο άλλος που μετά το 1.5 μέτρο δεν βλεπει διαφορα!!!!!! για ονομα του θεού και λέτε οτι ασχολήστε.. αν ασχολήστε βάλτε μια blueray (1080p_ ταινία σε έναν perl και συγχρονιστήτε..δεν μιλάμε για upscale ούτε για καλιμπράρισμα lcd Tv για να βλέπεις της προκοπής σε αναλογικο σήμα ή dvd... συγνώμη για το ύφος αλλα μου την δίνει να βλέπω παντογνώστες που κάνουν εφε (sony qualia-3chip dlp 1080 marantz-με d-theater-optoma hd81 διπλο διαφορικο τραβαει στην ανηφόρα) να λένε ανακρίβειες. ας το κρατήσουμε στα παιχνίδα το θέμα το οτι ενα παιχνίδι ειναι 1080p δεν σημαίνει οτι είναι καλό παιχνίδι και φυσικά δεν σημαίνει οτι έχει γ@μ0 τα γραφικά μπορεί ένα παιχνίδι στα 720 να είναι καλύτερο !! αλλα ένα σωστά κατασκευασμένο παιχνίδι θα έχει καλύτερη απεικόνιση στα 1080p απο οτι στα 720p τον κ΅λο σας να χτυπάτε κάτω (εκτος και αν το κοιτας με κυαλια απο το βουνό).. όπως και ένα παιχνίδι στα 1024χ768 θα δείχνει αναλογικά καλύτερα απο το ΙΔΙΟ παιχνίδι στα 800χ600... καλη χρονιαααααααααααααα
terzo.k Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ... τα πρωτα blue ray δεν εχουν καλη εικονα.γεματα θορυβο ειναι και κοκο. Συμφωνω φιλε μου αλλα τα παιδια εδω μεσα νομιζουν οτι μπορουν να δουν διαφορα μεταξυ 1080i και 1080p αλλα δεν βλεπουν το γρεζι στα περισσοτερα HD clip. Τι να πω; Μεχρι χθες παιζανε GT2 και FF και ξαφνικα μας βγηκαν ISF Calibrators.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.