Rebel21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Απλα παιδες παιχνιδι με τα γραφικα του φορμουλα 1 και 50 fps δεν υπαρχει στο ΧΒΟΧ ουτε για πλακα.......Ανετα ειναι οτι πιο πραγματικο εχω δει.....Καλα οσο για το GRAN TURISMO δεν θα ελεγα οτι ειναι ενα βελτειωμενο gran turismo 4 sto PS2.....Εγω που το επαιξα 1080π απλα ξεχασα το PGR ....Καλα μην μιλησω για animation κινησεις....εκει βρισκεται σε πραγματικο αλλο επιπεδο......Εγω αυτο που κραταω ειναι οτι το ps3 εχει να δειξει πολλα ακομη και αν παρω αυτα που ειπε ο προγραμματιστης του φορμουλα οτι η sony τους ειχε δωσει ενα συστημα για να φτιαξουν το παιχνιδι το οποιο ηταν το 1/5 σε δυναμη απο το ps3..και αυτο που εκαναν ηταν να μπουν σε αγωνα δρομο στο να προσθετουν πραγματα.....φανταστειτε το επομενο φορμουλα...και επισης μην ξεχνατε το KILLZONE ΙΣΩς ΝΑ ΤΥΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2008.....Βεβαια αυτες ειναι σκεψεις τις οποιες θα δουμε σττο μελλον εαν πραγαμτοποιηθουν..... rebel 21.....παιξε λιγο GRAN TURISMO HD και μετα ελα πες μου για το ποσο πορτ ειναι....και αλλα τετοια ..ανετα εχει το pgr 3.... kala spown exeis ksefigei entelws.pantou kaneis sigriseis me to xbox.kai egw eida to F1 sto mall kalo einai ,50 frames me tipota.oso gia to grand turismo eleos poia re file ti komplex exeis faei otan oi pistes eiani ena xorafi me dio spitia kai tria dentra an einai dinaton na xexnas to pg3 pou oi antrwpoi exoun kanei thavmata sto desing tis pistas. sigoura to ps3 tha arxisei na dinamonei siga siga alla aftin tin stigmi den einai axia sxoliasmou mia sigrisi me to xbox kai paixnidia opws to gears kai lost planet.skekola apo to komplex sou epitelous.akoma den exei dixei tipota to grand turismo 4 se 1080p den leei tipota i arxi einai to F1 alla kai afto den entiposiazei oso les alla einai genika kalo. an einai dinaton akou 1/5 ti edwsan dev kit me doseis?to ps3 argise logo bluray ta dev kits ipirxan edw kai ena xrono paixnidia opws to fight night 3 arxisan mazi to dev kai sta dio mixanimata.ola ta oipolipa einai istories gia agrious pou prospathoun na kalipsoun tripes. skekola spown kai ta dio mixanimata einai dinata den einai anangi na anxonesai.
raven360 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δεν καταλαβαινεις κατι η εικονα που εχει το GTHD ειναι φοβερη σε 1080p.....Εκει δειχνει φοβερα ... δεν με ενδιαφερει τι γραφικα εχουν χρησιμοποιησει αλλα το αποτελεσμα και την εικονα που βλεπω....Η πιστα που εχει το demo ειναι αυτη στο βουνο....σαν γραφικα δεν εχει φοβερα αλλα η αισθηση της αναλυσης κανει το ολο σκηνικο που με ενθουσιασε τοσο...η καθαροτητα...και ειπες κατι το επαιξες σε 720π και οχι 1080π.....τα λεει ολα.... wraia tha paw na to dw se 1080p kai an einai toso kalytero apo to 720p oso to kaneis na fainetai tha agorasw 1080p TV...
spown Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Απλα διαβασε τι γραφω...απλα πραγματα.... Απλα πραγματα παρε κομπιουτερακι και κανε υπολογισμους.... 1280*720 = 921600 pixels 1366*768 = 1049088 pixels 1920*1080 = 2073600 pixels Tωρα εσυ εαν δεν δεις διαφορα ...απλα πραγματα, οφθαλμιατρο επειγωντος....ενα laser στα ματια και εισαι τζιτζι....
raven360 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Απλα διαβασε τι γραφω...απλα πραγματα.... Απλα πραγματα παρε κομπιουτερακι και κανε υπολογισμους.... 1280*720 = 921600 pixels 1366*768 = 1049088 pixels 1920*1080 = 2073600 pixels Tωρα εσυ εαν δεν δεις διαφορα ...απλα πραγματα, οφθαλμιατρο επειγωντος....ενα laser στα ματια και εισαι τζιτζι.... spown eisai apla asxetos.. me th logikh sou ola ta 1080p paixnidia tha prepei na einai 2 fores kalytera apo ta 720p.. gia vale RR 6 dipla sto RR 7 kai opoio 1080p paixnidi thes dipla sto GOW na doume.. ante thyma tou marketing ths sony stamataw na asxoloume mazi sou..
spown Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Εγω ειμαι θυμα η εσυ που απο την πολυ πληση εγκεφαλου εβαλες το 360 στο ονομα σου......Εδω μιλαμε για αναλυση....Εισαι εκτος θεματος.... Αντε θα σου πω κατι να ηρεμισεις, εισαι τυχερος εχεις 1080π sto dashboard.. ενταξει κατι ειναι και αυτο....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa....
mihranalthaqafi Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 spown eisai apla asxetos.. me th logikh sou ola ta 1080p paixnidia tha prepei na einai 2 fores kalytera apo ta 720p.. gia vale RR 6 dipla sto RR 7 kai opoio 1080p paixnidi thes dipla sto GOW na doume.. ante thyma tou marketing ths sony stamataw na asxoloume mazi sou.. +1........
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ρε Spown παλι σου τελειωσανε τα φαρμακα;
verrasod Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Ρε Spown παλι σου τελειωσανε τα φαρμακα; Δυστυχώς, σε περιπτώσεις οριακών διαταραχών συμπεριφοράς, δηλαδή σε μεταιχμιακούς, τα φάρμακα δε βοηθούν αρκετά.Ούτε και οι μη φαρμακευτικές μορφές ψυχοθεραπείας. Καλύτερα να είναι κάποιος σχιζοφρενής (τα φάρμακα θα τον βοηθήσουν αρκετά), παρά μεταιχμιακός. Φυσικά, δεν αναφέρομαι στο φίλο Spown, τον οποίο δε γνωρίζω προσωπικά.
djpar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 pes ta re spown...re xekolate oloi me to 360m,afou den sas aresei to ps3 ti milate sinexeia gi'ayto,ayto simainei oti katavathws parakalate na pesei i timi tou ps3 gia na to parete..ante tha pexete kai eseis kala paixnidia an kapote balete to myalo na parete ps3
telegamesvg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 pes ta re spown...re xekolate oloi me to 360m,afou den sas aresei to ps3 ti milate sinexeia gi'ayto,ayto simainei oti katavathws parakalate na pesei i timi tou ps3 gia na to parete..ante tha pexete kai eseis kala paixnidia an kapote balete to myalo na parete ps3 Χεχε ...μερες που ειναι κι'ολας .... Μπραβο ...τα καταλαβες ολα..... Τρεχω να στηθω σε κανενα φαναρι μπας και μαζεψω κανενα φραγκο να παρω και εγω το PS3 .........!!!!!
fabiawrc Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 εκτος απο πανασχετος εισαι και αμπαλος spow.ο εγκεφαλος σου τι εχει μεσα το fraps και μετραει 50 frames στο f1? γραφικα γραφικα γραφικα λες για το gthd!gameplay?εχμ πως ειπατε?αχα εχμ..μαλιστα εχεις τυφλωθει απο τα hd textures. επισης η διαφορα 720p με 1080p ειναι πολυ μικρη.αλλα εσυ εισαι τυφλωμενος και βλεπεις αλλα.εγω στην εκθεση εβλεπα hd-dvd 1080p σε 2 tv 37" η μια 1366χ768 και η αλλη full 1920x1080 και δεν ειδα καμια διαφορα.αρκετο παραμυθι με το 1080 πια.
spown Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 fabia wrc εισαι και εσυ σαν την SKODA ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 για αυτο πηγε να κλεισει ..... Αγορι μου σε οφθαλμιατρο ποτε πηγες τελευταια.....Παιδες ακουστε ανεκδοτο 720p=1080p σε αποικωνηση .... ε ρε ανεκδοτα που ακουγωνται εδω μεσα.....Ρε τι σας ταιζει το boss ...αν και εχει καιρο να εμφανιστη ...τι εγινε παιζει ps3???????
voulgeor Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ....επισης η διαφορα 720p με 1080p ειναι πολυ μικρη.αλλα εσυ εισαι τυφλωμενος και βλεπεις αλλα.εγω στην εκθεση εβλεπα hd-dvd 1080p σε 2 tv 37" η μια 1366χ768 και η αλλη full 1920x1080 και δεν ειδα καμια διαφορα.αρκετο παραμυθι με το 1080 πια. καλά και εσύ το ξεφτύλισες... το 720 με το 1080p έχει μεγάλη διαφορά... βρες δυο βιντεάκια και δες τα σε 720p kai 1080p (αν μπορεις) και θα καταλάβεις... αλλωστε αν δεν ήταν έτσι τα hd-dvd και blueray θα πήγαιναν απατα... δεν ξέρω τι είδες αλλα στην sony 40χ2000 που έχω το 720p με το 1080p (πρόσεχε πρέπει να μπορεί να δείξει 1080p) αλλα και με το 1080i έχει ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ είτε αυτό προέρχεται απο xbox360 h ps3 αρκεί ξαναλέω να είναι 1080p και όχι 720 σε upscale.. δες αλλωστε πόσο έχει μια hdready tv και πόσο μια fullhd(1080p) λες να ψάχνουν για μ@μ@κες?
spown Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 voulgeor re τι ασχολεισαι αστους σε εμανα ..εχουν πολλα ακομη να μαθουν......ΤΟ High definition einai to 1080p ....to 720p einai thema kathara marketing.....Απλως για να πουλησουν την παλια τεχνολογια το κανανε ΚΑΙ μην πανε τοσο γρηγορα στο TRUE HD ...... Απο την αρχη ξεραμε πιο ειναι το πραγματικο high definition...... Φωστηρακια πριν πειτε κατι βαλτε το μυαλο στην πριζα να παρει ρευμα..... Και αφηστε τους scalers στους τσαρλατανους της MICROSOFT ..... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ HDMI......ΟΕΟΟΕΟ......
p3tran Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Απλα παιδες ...... ...... ...... κλπ κλπ σουμαρω και απανταω: ενα @ εχει απο το pgr3 αυτο το demακι. και ας ειναι το pgr3 παιχνιδι που ειναι στην αγορα πανω απο ενα χρονο ηδη, και ας βγηκε βιαστικα χωρις να χρησιμοποιηθει το hardware σωστα προκειμενου να ειναι launch game. αμα τυχον ητανε και το GRAN TURISMO LAUNCH GAME για το ps3, θα το κλαιγανε οι ρεγγες. και ας ειχε ΗΔΗ ενα ολοκληρο χρονο επιπλεον να το ετοιμασουνε. τι βλεπουμε τωρα? ενα demo ιδιο engine gt4 με high polygon σε ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ουτε καν λαστιχο δεν αφηνει κατω.. physics τα ιδια , ηχοι τα ιδια, φωτισμοι πτωχοι κλπ. η δε πιστα.. ο ορισμος του next gen :mrgreen: παμε παρακατω.. σε φορα του εξωτερικου, διαφοροι προγραμματιστες υπολογιζουνε προχειρα οτι τα data αυτου του αυτοκινητου ειναι πανω απο 20mb. αφου σου αρεσει να μετρας pixels, κανε δυο απλες πραξουλες: 20mb Χ 20(cars) = 400mb. που πας ρε καραμητρο με 256? χωρις καν να υπολογισεις την πιστα και τα υπολοιπα που θελουνε κι αυτα κατι (αρκετο μαλιστα) απο τα 256vram. ελπιζω να μη σου χαλαω το ονειρο... αντε γεια!! οσο για το 1080p... εδω εσυ δεν εχεις αλλα κι αλλα ρε spown, μηπως εχεις 1080p tv? τι μας ζαλας τον ερωτα καθε λιγο και λιγακι.. για το μελλον? χεχε στο μελλον μπορει το gt5 να μην παιζει 1080p και να ειναι 720p οπως τοσα και τοσα αλλα.. το εχεις σκεφτει αυτο? οχι ε? ε που να το σκεφτεις.. α και τελος.... ξερεις τι λενε ρε συ καποιοι χαζοι? λενε οτι αυτο: http://images.elotrolado.net/news2/290906212549_2big.jpg ειναι τελικα πιο ομορφο και πιο φωτορεαλιστικο απο αυτο: http://img226.imageshack.us/my.php?image=14ls8.jpg επιπλεον το πρωτο εχει και σοβαρα physics, car damage, online play, και κατι αλλα ψιλα, α, και θα ειναι και ετοιμο να το αγορασεις σε περιπου 2 μηνες... απατη ε? ρε τον bill gates τον απατεωνα!!! κι εγω μαζι σου μικρε! αντε γεια! και χρονια πολλα! υ/γ: βλεπω οτι οσο σχετικος εισαι στις κονσολες, αλλο τοσο και ακομα περισσοτερο εισαι και στα αυτοκινητα.. μπραβο νεε μου! και εις ανωτερα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.