Προς το περιεχόμενο

PS3 1080p vs 720p και όχι μόνο Offtopic

spown

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε περαστε να δειτε το fORMULA 1 kai to GTHD και μετα ελατε να μου πειτε.....Εγω τα επαιξα και τα δυο και απλα ακομη προσπαθω να συνελθω...ειδικα με το 1080π του GTHD.....Οσο για το formula το demo δεν εχει καμια σχεση με το κανονικο παιχνιδι.....το demo ειναι που χειροτερο απο την τελικη εκδοση.....Ο Μαρτιος πλησιαζει και τα ευρωπουλα περιμενουν με αγωνια την ανταλλαγη με ενα PS3.....

P3tran 1080p ειναι ιδιο με 720p σιγα την διαφορα.....χαχαχαχαχαχαχα πηγαινε multirama the mall και χαζεψε με 1080π....

Τα γραφικα του formula δεν τα εχει το FORZA ΜΕ ΤΟ PGR ΜΑΖΙ.....Και μην το ξεχναμε 22 μονοθεσια μ,ε απιστευτα PLOYGVNA KAI ME 50 FPS ...APLA ANTE GIA.....

Οσο για τον χειρισμο του GTHD απλα ειναι κορυφαιος...γιατι κουραστηκα ρε παιδες να οδηγαω τοσο καιρο πανω σε παγο...(PGR 3)

• Απαντ. 127
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

AAAA καλα εδω μεσα τοσοι φωστηρες εχουν μαζευτοι κανεις δεν το ηξερε....???? Εγω εχω λοιωσει εχω ριξει κατι 3 ωρα στο mall...Βεβαια το formula δεν εχει καμια σχεσην με το κανονικο παιχνιδι το οποιο ειναι κλασεις ανωτερο....αλλα μια ιδεα την παιρνεις...Ειναι το demo στην e3...

ΚΑΛΑ οσο για το GTHD σε 1080P απλα τα λογια ειναι περιτα .....η εικονα μιλαει απο μονη της....

Δημοσ.

Ρε XBOX φωστηρες που ειναι το 1080 p ...που λεγατε οτι θα παιζει το PS3 μονο σε puzzle games kai alles teτοιες φαντασιωσεις ..... Παρτε τωρα καμια 5 παιχνιδια σε 1080p ετσι να παραμιλατε.... Οσο για το 1080p ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 720P EAN EXEIS 15 BΑΘΜΟΥΣ ΜΟΙΩΠΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

Δημοσ.

Οσο για το formula μπορει να ακουσω καποια παραπωνα το παιχνιδι ειναι αρκετα ανωτερο απο το demo......Αλλα και παλι βλεπεις αυτο και καταλαβαινεις πως θα ειναι με 50 φπς σταθερα και 1 κλικ παραπανω στη ταχυτητα και με αρκετες βελτοιωσεις στα γραφικα απο το demo .... το παιχνιδι ειναι απο αλλο πλανητη.....

BRAVEHEART βαλε gran turismo ΜΕ 1080Π.......Βαλε MOTOSTORM να παιξεις με το sixaxis.....βαλε φορμουλα 1......και βαλε και το μπασκετακι αν και ειναι μαπα σε gameplay το 1080p που τρεχει σου δινει μια εικονα τζαμι....

Δημοσ.

re paidia me mperdepsate.ti 1080p to F1 gia scaler milate sigoura?kala to GT einai native 1080p afou einai veltiomeno paixnidi ps2.ama einai gia scaler mexri kai to wii mporei na vgalei 1080p an eixe fisika scaler:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

AAAAA kala ποιος μιλησε για 1080p στο Φορμουλα 720π ειναι.....διαβαζε τι λεω πρωτα και μετα ΜΙΛΑ ασε το scaler και τα παραμυθια γιατι εδω δεν ειναι το παραμυθι με την χιονατη και τους εφτα νανους, ασε αυτο και τα scaling στη μαμα MICROSOFT..... Γιατι με τα scaling που κανει το χβοχ μας εχει πριξει τα μπαλακια μας....ΠΑΡΕ 1080Π ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΠΑΤΕΩΝςΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΦΤΟ ΗDMI ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Π.... ΑΝΗΜΕΡΑ..

1080p Real ...kai Oxi Moyfa Sto Dashboard ΓΙΑ ΨΕΥΤΟ ΜΟΣΤΡΑ....

Δημοσ.

Καλα ρε spown,ηρεμισε λιγο....:-D

στην τσιτα εισαι:-P :-D

Δημοσ.
AAAAA kala ποιος μιλησε για 1080p στο Φορμουλα 720π ειναι.....διαβαζε τι λεω πρωτα και μετα ΜΙΛΑ ασε το scaler και τα παραμυθια γιατι εδω δεν ειναι το παραμυθι με την χιονατη και τους εφτα νανους, ασε αυτο και τα scaling στη μαμα MICROSOFT..... Γιατι με τα scaling που κανει το χβοχ μας εχει πριξει τα μπαλακια μας....ΠΑΡΕ 1080Π ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥς ΑΠΑΤΕΩΝςΣ ΜΕ ΤΟ ΨΕΦΤΟ ΗDMI ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ Π.... ΑΝΗΜΕΡΑ..

1080p Real ...kai Oxi Moyfa Sto Dashboard ΓΙΑ ΨΕΥΤΟ ΜΟΣΤΡΑ....

iremise re spown sto katw katw i sony mostrare to 1080p apo tin arxi.xwris vevaia na diefkrinisei oti tha einai mono sta ports apo to ps2.

ama einai kai i microsoft na vgalei to forza1 kai to halo1 sta 1080p den leei kati afto.

poios tha skasei 2 3 xiliades euro gia na paixei tekken 5 sta 1080p?

Δημοσ.

Απλα παιδες παιχνιδι με τα γραφικα του φορμουλα 1 και 50 fps δεν υπαρχει στο ΧΒΟΧ ουτε για πλακα.......Ανετα ειναι οτι πιο πραγματικο εχω δει.....Καλα οσο για το GRAN TURISMO δεν θα ελεγα οτι ειναι ενα βελτειωμενο gran turismo 4 sto PS2.....Εγω που το επαιξα 1080π απλα ξεχασα το PGR ....Καλα μην μιλησω για animation κινησεις....εκει βρισκεται σε πραγματικο αλλο επιπεδο......Εγω αυτο που κραταω ειναι οτι το ps3 εχει να δειξει πολλα ακομη και αν παρω αυτα που ειπε ο προγραμματιστης του φορμουλα οτι η sony τους ειχε δωσει ενα συστημα για να φτιαξουν το παιχνιδι το οποιο ηταν το 1/5 σε δυναμη απο το ps3..και αυτο που εκαναν ηταν να μπουν σε αγωνα δρομο στο να προσθετουν πραγματα.....φανταστειτε το επομενο φορμουλα...και επισης μην ξεχνατε το KILLZONE ΙΣΩς ΝΑ ΤΥΟ ΔΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2008.....Βεβαια αυτες ειναι σκεψεις τις οποιες θα δουμε σττο μελλον εαν πραγαμτοποιηθουν.....

rebel 21.....παιξε λιγο GRAN TURISMO HD και μετα ελα πες μου για το ποσο πορτ ειναι....και αλλα τετοια ..ανετα εχει το pgr 3....

Δημοσ.

na blepatai thn ferrari scalieti.....ekei deste poligwna....afiste ta videakia kai tis συγκρισεις οτι στα replay εχει καλυτερα γραφικα και αλλα τετοια ...το μηχανημα εκει ειναι για δοκιμη....

Δημοσ.

loipon pragmatika kapioi lete apisteytes vlakeies edw mesa..

exw PS3 me to resistance kai exw katevasei ola ta demos exw mia BRAVIA 720p h gnwmh mou?

F1: poly kalo me apisteuta efe Vroxhs tha to parw sigoura..

Motorstorm: ena diaskedastiko paixnidaki me kala physics kai kaloutsika grafika tipota parapanw..

GT HD: h megalyterh apogohteysh apo to ola.. ta amaksia einai kala sxediasmena alla h pista den exei diafora apo to GT 4 pou to trexw sto PS2 se 1080i(h US version eixe ayth thn epilogh..)

Genji: den to sxoliazw apla athlio..

NBA: epishs.. 2K7 ftw!!

sorry gia ta greeklish grafw apo ton browser tou PS3.. kai Spown agori mou xalarwse ligo les akyra pragmata..

Δημοσ.

Δεν καταλαβαινεις κατι η εικονα που εχει το GTHD ειναι φοβερη σε 1080p.....Εκει δειχνει φοβερα ... δεν με ενδιαφερει τι γραφικα εχουν χρησιμοποιησει αλλα το αποτελεσμα και την εικονα που βλεπω....Η πιστα που εχει το demo ειναι αυτη στο βουνο....σαν γραφικα δεν εχει φοβερα αλλα η αισθηση της αναλυσης κανει το ολο σκηνικο που με ενθουσιασε τοσο...η καθαροτητα...και ειπες κατι το επαιξες σε 720π και οχι 1080π.....τα λεει ολα....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...