Προς το περιεχόμενο

Kλεισιμο Αγγελιας?

Themos3

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας πουμε οτι βαζω εγω σημερα μια αγγελια.Και την ιδια μερα...σε 2 ωρες μαλιστα τα κομματια εχουν πωληθει(οπως και εγινε).Εφοσον δε μπορω να ξαναποσταρω στην αγγελια μου(φανταζομαι λογω λιγων post) πως μπορω εγω να ενημερωσω οτι εληξε η προσφορα ωστε να μην χρειαζεται να απανταω στον καθενα χωριστα οτι τα κομματια πουληθηκαν?Επισης αν πχ μετα 2 μερες απο μια αγγελια που εβαλα ηθελα να ριξω την τιμη..αν το κανω με edit η αγγελια δεν επανερχεται πρωτη στη λιστα αλλα μενει εκει που ειναι και καποιος που την εχει ηδη διαβασει δε προκειτε να το δει ποτε..αρα πρεπει να κανω καινουργιο post παλι.Νομιζω το να μπορει καποιος να postarei στην αγγελια του(και μονο αν θελετε) ειναι κατι που θα βοηθουσε ΠΟΛΥ κοσμο.

Φιλικα ολα αυτα ,

Χρονια Πολλα :D .

Δημοσ.

Για να ενημερώσεις πως δεν ισχύει πια, μπορείς να την κάνεις EDIT και να βάλεις μια εύκολα διακριτή επιγραφή ''Πωλήθηκε''' :)

-philos

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχω την ιδια απορια με τον themos3!!!το "πωληθηκε...ok το διευκρινιζουμε.οταν ομως αλλαξεις την τιμη της αγγελιας δεν προκειται να διαβαστει απο κανενα γιατι θα βρισκεται 5-10 σελιδες πισω.να βαλεις ξανα νεο post?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...