Προς το περιεχόμενο

GIGABYTE X1600PRO vs GAINWARD BLISS 7600GT

ppsakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

κλασσικη ερωτηση, ξερω...

ειμαι αναμεσα σ'αυτες τις 2 για μια "φτηνη" καρτουλα, πανω απο ολα ησυχη...

και οι δυο εχουν παθητικα συστηματα ψηξης αρα ειναι ησυχες φανταζομαι. Απο κει και περα τι να προτιμησω ? Χ1600 PRO ή 7600GT?

το pc ειναι ενα p4 3.2 με 1 gb ram

ακουω γνωμες

ξεχασα τα λινκς:

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.512612

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516107

Δημοσ.

Φαντάζομαι να έχεις αρκετό χώρο για κυκλοφορία αέρα στο pc σου καθώς και 1-2 ανεμιστήρες τουλάχιστον για να βάλεις κάρτα με passive cooling... Πλευρικό ανεμιστήρα ίσως;

Αν όχι, μπορείς να μου λες πότε παίζεις παιχνίδια και θα φέρνω κανένα κοψίδι να ψήνουμε πάνω στην καρτούλα-μπάρμπεκιου...

Πέρα από την πλάκα, κάνε μια μικρή έρευνα στο ιντερνετ για τέτοιες κάρτες και δες και μόνος σου. Εγώ είχα επίσης μια τέτοια κάρτα και μιλάω εκ πείρας...

Α και εννοείται ότι θα προτιμήσεις την 7600... πολύ καλύτερη :)

Δημοσ.

Παντως ενας φίλος εχει 7900gt με passive cool και εχει idle 55-60.... Otan δουλευει στο full φανταζεσαι οτι θα φτασει 90 αλλα δεν ξεπερναει τους 75...

Η δικια μου εξηγηση ειναι οτι λειτουργουν στο full τα heatpipes... Οποτε δεν νομιζω να εχει τοσο προβλημα ο φιλος με το passive

Δημοσ.
Παντως ενας φίλος εχει 7900gt με passive cool και εχει idle 55-60.... Otan δουλευει στο full φανταζεσαι οτι θα φτασει 90 αλλα δεν ξεπερναει τους 75...

Η δικια μου εξηγηση ειναι οτι λειτουργουν στο full τα heatpipes... Οποτε δεν νομιζω να εχει τοσο προβλημα ο φιλος με το passive

Καλή χρονιά

Δεν αμφιβάλλω ότι ο φίλος σου έχει τέτοιες θερμοκρασίες (η κάρτα του δηλαδή lol) αλλά το πιθανότερο είναι να έχει και κάποιο μεγάλο κουτί με καλή ροή αέρα στο εσωτερικό. Για κάποιο απλό χρήστη με φτηνό και μικρό κουτί η passive λύση νομίζω ότι δεν κάνει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...