bluegreen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Γειά σας παιδιά και χρόνια σας πολλά!!!! Θα μπορούσατε να μου προτείνετε ένα απο τα παρακάτω Laptops σας παρακαλω? Toshiba satellite A100-811 ? Toshiba satellite A100-906 ? HP PAVILION DV6144EA ? HP PAVILION DV6181EA ? HP PAVILION DV6187EA ?
21century Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Το Toshiba satellite A100-906 ειναι πολυ καλη επιλογη και ποιοτητα κατασκευης, οστοσο και τα ΗP εχουν πολυ καλα χαρακτηριστικα για τα σημερινα δεδομενα... Παντως η Τοσιμπα συμφερει γιατι εχει ελληνικοτατο σερβις και πολυ καλη τιμη...
M_e_v Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 υπάρχει κανείς που έχει εμπειρία από hp ώστε να μας πληροφορήσει σχετικά με προβλήματα,service,κλπ?? μ'αρέσει υπερβολικά εξωτερικά (είναι πανέμορφος), και έχει καλά χαρακτηριστικά.. αλλά φοβάμαι μήπως τελικά δε βγει τόσο καλός.. 1 χρόνο εγγύηση μόνο,και άκουσα 3-4 μήνες ότι παίρνει το service..
bluegreen Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 τι εννοείς όταν λές ελληνικότατο service?
palawiaris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Έχω ένα HP Compaq nx8220.Tα συν που παρατήρησα.Πολύ στοιβαρό και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και καλά χαρακτηριστικά.Τα μείον που παρατήρησα. πχ. θέλεις να αλλάξεις την ασύρματη κάρτα δικτύου με μια 108άρα και τσιπάκι atheros.Δεν την δέχεται με τίποτα λόγω bios Lock και ούτε καν ξεκινάει ο φορητός.Άμα μου χαλάσει το dvd-rec άντε να βρεις άλλο μιας και είναι πιο λεπτα από τα συνηθισμένα και πανάκριβα.Κάτι τέτοιες χαζομάρες μου την σπάσανε στο HP.Κατά τα άλλα πολύ γαμάτα. Ίσως αυτά να είναι άσχετα και να μην ισχύουν στον δικό σου φορητό αλλά αν σε ενδιαφέρει δέστο και αυτό
nick0206 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Mono apo ton titlo amesws lew toshiba. ta hp teinoun pros acer meria,enas filos pire hp persi me 17ara othoni(de thimamai poio).Eixe provlimata me othoni kai telika tou kaike,tin allaksane vevaia alla mono tin othoni kai ananewsane egyhsh othonis mono.
Sissel Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Και εγώ το ίδιο δίλημμα είχα και τελικά πήρα Fujitsu Όταν είχα το δίλημμα όμως, όλοι μου πρότειναν Toshiba με χίλια και συγκεκριμένα "μακριά από τα ΗΡ" λόγω απογοητευτικού σέρβις. Αλλά και από άποψη χαρακτηριστικών καλύτερα είναι.
grek77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Το Touchpad tou toshiba ine mikrotero apo auto tou hp ke genikotera to hp ine omorfotero.Tora oson afora ti piotita kataskevis ine para poli kali ke as mi ksexname oti toso i toshiba oso ke i hp ta perisotera montela ta ftiaxnoun sti Kina. Ego ke deuteri fora na epelega ton hp tha eperna.
kirimis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Ημουν κατοχος Toshiba και εδω και μερικους μηνες ειμαι με HP. Η αληθεια ειναι πως εως τωρα δεν μου εχει δωσει αφορμη για καποιο κακο λογο, οποτε και δεν εχω και εμπειρια απο το HP service. Ειχα παντως καποια επαφη με την HP Hellas γιατι ειχα προβλημα με την επεκταση της εγγυησης και μπορω να πω, πως τουλαχιστον σε αυτο το κομματι ηταν εξυπηρετικοτατοι. Δεν ξερω αν ισχυσει αυτο και στο σερβις. Παντως, απο αποψη ποιοτητας η DV2000 σειρα (ξαδερφακι της DV6000) μου αφησε αριστες εντυπωσεις σαν συναρμολογηση, και σαν υλικα (αν κρινω σε σχεση με την χαμηλη τιμη) Φαινεται τελος παντων οτι εχει γινει καποια μελετη στην κατασκευη και δεν ειναι στο κουτουρου φτιαγμενος.
grek77 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 De milame re filaraki genika oute prokatelimena epidi exoume hp i toshiba. Thelo na mou anaferis antikimenika giati ta sigkekriena montela tis toshiba ine kalitera apo ta hp .
kirimis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 De milame re filaraki genika oute prokatelimena epidi exoume hp i toshiba.Thelo na mou anaferis antikimenika giati ta sigkekriena montela tis toshiba ine kalitera apo ta hp . Οντως ο φιλος παραπανω μιλαει δογματικα και απολυτα... Αν το προσπερασω αυτο, εγω απλα μπορω να σου πω πως η Toshiba εχει παραδοση στο να φτιαχνει ποιοτικους φορητους με καλυτερες προδιαγραφες αντοχης και χωρις διακυμανσεις στην ποιοτητα τους. Επιπροσθετα ειχαν και μαλλον συνεχιζουν να εχουν καλη αντιπροσωπευση. Σε αντιθεση, η HP, ειναι αναλογα με την χρονια που θα την πετυχεις. Πριν 2-3 χρονια ακουγαμε για HP και τρεχαμε μακρια λογω προβληματικης αξιοπιστιας. Τωρα φαινεται παλι να ξαναεφτιαξε... αλλα τελος παντων δεν μας εγγυαται κανεις πως θα συνεχισει ετσι. Εχει κακη παραδοση. Επισης και το service της, ειναι λιγο αχταρμας... δεν αναλαμβανουν ολα τα service points της HP ολες τις σειρες των φορητων! Και για να σου δειξω ποσο αχταρμας ειναι... τους πηρα τηλεφωνο για να παρω extended battery (τους πηρα στο επισημο τηλεφωνο για parts) και μου εδωσαν αλλο τηλεφωνο!!!... το οποιο με εβγαλε στην Infoquest!!!! Οποτε ναι, ...αν τα βαλουμε ολα κατω η HP ειναι σαφως ποιο κατω both in terms of quality & service. Βεβαια, τωρα το να φτασουμε να λεμε "Toshiba και τα μυαλα στα καγκελα".... εεε νταξ... κανεις σκεπτομενος δεν θα εκφερει τετοια αποψη απολυτη.
paparoupas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Αυτο που με ειχε προβληματισει εμενα στα Toshiba και συγκεκριμενα στο 906 ενος φιλου ειναι η οθονη. Ειναι στο κατω ακρο του μεσου ορου, τοσο ως προς τη φωτεινοτητα οσο και ως προς τι γωνιες θεασης, πραγμα που ειναι σαφως καλυτερο στα ΗΡ. Απο κει και περα (απο γνωστους μου) που ξερω ειναι ευχαριστημενοι με τις μαρκες αυτες, χωρις (ευτυχως?) να εχουν την εμπειρια του σερβις.
gtaktt Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2007 de kserw me ti skeptiko lete oti i hp einai xalia sto service.egw kserw oti exei makran to kalitero service.episis kserw oti i toshiba den exei service stin ellada.telos pantwn gnomi mou einai oti i hp einai kaliteri.
kirimis Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 de kserw me ti skeptiko lete oti i hp einai xalia sto service.egw kserw oti exei makran to kalitero service.episis kserw oti i toshiba den exei service stin ellada.telos pantwn gnomi mou einai oti i hp einai kaliteri. Μου φαινεται πως μιλας αποκλειστικα με την γνωμη σου, για να αγνοεις το γεγονος πως η Toshiba εχει κανονικοτατο service εδω και πολλα χρονια. Επισης δεν ειπαμε πως ειναι χαλια, αλλα ειναι αμφιλεγομενο... και ξεκιναει πρωτα απο ολα απο την κακη οργανωση. Απο εκει και περα, και το ονομα της Infoquest σιγουρα δεν βοηθα σε καλες σκεψεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.