lordkostas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Exw mia psifiaki camera hitachi xerei kapoios na mou pei an mporo na tin xrisimopoiiso san web camera sto msn? Sigoura i camera den exei usb apla vgazei ta tria kalwdia tis eikonas kai tou ixou.
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 pes mas akrivos to montelo an kai xlomo to kovo na ginetai na ti xrisimopoihseis, mia sony pou exo dsc-p200 de ginetai ki as exei usb...
panagos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Φυσικά και γίνεται. Εσύ αρκεί να συνδέσεις την έξοδο video της κάμερας με την είσοδο video που έχει (αν έχει) το pc σου. Ενδεχομένως να έχει η κάρτα γραφικών σου αλλιώς μπορείς να αγοράσεις μια συσκευή usb που κάνει αυτή τη δουλειά- δεν είναι ακριβές, ή αν έχεις tv tuner. Όσον αφορά αυτό που λέει ο kostas για το usb. Οι μόνες βιντεοκάμερες με τις οποίες μπορείς να μεταφέρεις το βίντεο με usb είναι αυτές που έχουν HDD. Όλες ο άλλες που γράφουν σε κασσέτες και dvd δεν γίνεται. Το usb το έχουν μόνο για την μεταφορά ψηφιακών αρχείων- φωτογραφίες που τραβάει η κάμερα.
panagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δεν νομίζω να έχει σημασία αν λέει οτι κάνει για webcam ή όχι. Αν έχει το Pc δέκτη, οτιδήποτε και να συνδέσεις θα φαίνεται. Ακόμα και κεραία τηλεόρασης να βάλεις, όταν κάνεις chat πχ με messenger o άλλος θα βλέπει tv! Το έχω κάνει αυτό
panagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 χμ! ενδιαφέρον αυτό που λες. Δεν ήξερα οτι κλείνει η κάμερα.. και εγώ μια Sony hi-8 είχα και το έκανα αυτό χωρίς πρόβλημα. Δηλαδή αν συνδέσεις την κάμερα με την τηλεόραση δεν μπορείς να το κάνεις να δείχνει η Tv live ό,τι δείχνει η κάμερα;; Έχω μια jvc τώρα και μπορώ. Γιατί η Sony το έκανε αυτό;
kostasplak1986 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 ox filos exeis dikio! to kleistro tis psifiakis kleinei mono otan ti syndeeis me usb! nomiza oti ekleine kai otan to synedees kai me tin tileorasi! ara mporeis na xrisimopoihseis kai ti sony os webcam! lathos DIKO MOY! sorry!
lordkostas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Thanx paidia gia tis apantiseis....Piga pira mia web camera k iremisa...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.