papakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς τον κώδικα για να δημιουργήσω σε visual basic χρησιμοποιώντας συντεταγμένες τετράγωνο με στρογγυλεμένες άκρες όπως αυτό στα έτοιμα σχήματα του visual studio? Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ...
djapal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 υπάρχει Κάτι σε roundrect αν ψάξεις, αλλά αυτό είναι για διδιάστατα γραφικά. δεν ξέρω αν ψάχνεις αυτό. Υ.Γ: 1ο μήνυμα ρε φίλε, πες και κανένα καλησπέρα, χρόνια πολλά κτλ κτλ. Δλδ οκ να πάρουμε απάντηση στο ερώτημά μας, αλλά μην είμαστε και τόσο γαϊδούρια δλδ. Έλεος...
firewalker Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ξέρει κανείς τον κώδικα για να δημιουργήσω σε visual basic χρησιμοποιώντας συντεταγμένες τετράγωνο με στρογγυλεμένες άκρες όπως αυτό στα έτοιμα σχήματα του visual studio?Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ... Τι έκδοση της γλώσσας; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες για το τι θέλεις να κάνεις.
The-Dreamer Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 reeee papakia, thn askisi toy xarla polemas ?? O papakias exei VB6 me sp6, etsi? Ti na pw kai egw pou prepei na kanw stayro me th Line...
papakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ok διορθώνω λοιπόν για τον φίλο μας Dj Apal... Χρόνια Πολλά Σε όλους με Υγεία και ευτυχία!!!! Ο The-Dreamer ξέρει γιατί κι αυτός το ίδιο παλεύει και δεν ξέρω αν θα βγάλουμε άκρη.Όπως λέει και ο The-Dreamer έχω VB6 me sp6 και ψάχνω τον κώδικα για round rectangle που υπάρχει έτοιμο στο shape control.Δεν θέλω να το πάρω έτοιμο αλλά να το δημιουργήσω με κώδικα χρησιμοποιώντας συντεταγμένες. Αν έχει κανείς καμια ιδέα? Thanks και πάλι και καλές γιορτές σε όλους. ΥΓ: Δεν είναι θέμα γαϊδουριάς απλά αν καίγεται ο κώλος σου ξεχνάς και τα βασικά.Sorry anyway
djapal Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Declare Function RoundRect Lib "gdi32" Alias "RoundRect" (ByVal hdc As Long, ByVal X1 As Long, ByVal Y1 As Long, ByVal X2 As Long, ByVal Y2 As Long, ByVal X3 As Long, ByVal Y3 As Long) As Long http://www.vbfrance.com/infomsg_VB-NET-RECTANGLE-ARRONDI_832133.aspx αν λέμε για αυτό. google is your friend
papakias Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Thanks, DjApal Θα το κοιτάξω. Καλές Γιορτές!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.