stonek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας.. Χρονια Πολλα..... Εχω της εξεις ερωτησεις για μια κινηση που παω να κανω.. Λοιπον, θελω να φτιαξω ενα flash οπου θα το βαλω σε cd autorun, (αν γινετε αυτο). Οπου μεσα θα εχει εικονες - video. Αλλα δεν ξερω αν το κανω αυτο θα πρεπει να το κανω export σε .swf μεσα σε html η θα μπορω να το κανω .exe. και αν το κανω .exe δεν θα μπορω να εχω εχωτερικα αρχεια .swf εκτος αν τα βαλω ολα (εικονες videos ) μεσα στο .exe Ερωτηση. Πως γινετε να κανω ενα flash ΑυτοRun και πως θα μπορεσω να βαλω video μεσα στο .swf οπου θα γινει .exe και αν το κανω σε .swf και το κανω aytorun με html πως γινετε..? ημουνα λιγο χαωδεις και ελπιζω να με καταλαβατε....! και ελπιζω να με απαντησετε.. ευχαριστω.
alkisg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Το macromedia flash mx παρέχει και ένα SAFlashPlayer.exe (Stand Alone Flash Player) που είναι γι' αυτή τη δουλειά. Πιθανώς να μπορείς να το βρεις και με λίγο googlάρισμα, δεν ξέρω αν αναδιανέμεται ελεύθερα. Έτσι στο AUTORUN.INF αρκεί να βάλεις OPEN=SAFlashPlayer.exe MyStartSwf.swf Όσο για τα video κτλ, μπορείς να τα έχεις όπου θέλεις, δε χρειάζεται να ενσωματωθούν πουθενά, ο player τα παίζει κανονικά αρκεί να τα "καλεί" το αρχικό σου swf. Με HTML απόφυγέ το. Καταρχάς ο χρήστης μπορεί να μην έχει εγκατεστημένο flash, και κατά δεύτερο και σημαντικότερο μπορεί να μην έχει ενεργοποιημένη την επιλογή "Να επιτρέπεται ενεργό περιεχόμενο από CD", οπότε δε θα εκτελείται το flash μέσα από τη σελίδα. Υπάρχουν workarounds (the mark of internet), αλλά δε χρειάζεται να το παιδεύεις τόσο... Χρόνια πολλά.
stonek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 δηλαδη δεν χρειαζετε να κανω το flash Μου .exe με αυτο που μου ειπες που δεν το ειδα ακομα μπορω να το κανω. γιατι οταν κανει το flash μου .exe δεν μπορει να τραβαει .swf ετσι? να παρει το ειδα το SAFlashPlayer.exe ανοιξα το αρχειο που ηθελα το εκανα σε project και το εκανα .exe ετσι γινετε..? αν ναι δεν μπορω να καλεσω αρχειο .swf...
alkisg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δε χρειάζεται να μετατρέψεις το .swf σε .exe. Αρκεί να ανοίξεις το swf σου με τον SAFlashPlayer.exe.
stonek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 και αν το ανοιξω τι θα γινει αυτο μονο.... και... ματα...
alkisg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Τι εννοείς τι θα γίνει; Θα παίξει το swf... Player είναι, πως λέμε windows media player κτλ, αυτός παίζει swf αρχεία.
stonek Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ναι αλλα για να το παξει ο αλλος θα πρεπει να εχει τον player στο pc του ετσι δεν ειναι..? Εγω θελω να το βαλω σε cd και να το δωσω σε καποιους οπου απλα θα το δουνε.... τι λες τι να κανω..?
Darkman_dd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Πιθανώς ο συγκεκριμένος player (όπως και άλλοι) να μη χρειάζεται εγκατάσταση.
alkisg Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Βρε stonek κατέβασέ τον και δες τον! Ένα λεπτό θα σου πάρει και θα σου λυθούν όλες οι απορίες! Όντως ο player αυτός δε χρειάζεται εγκατάσταση και όπως είπα έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται ακριβώς για τη δουλειά που τον θέλεις κι εσύ. Δηλαδή τον βάζεις στο CD, και βάζεις στο autorun να ανοίγει και να φορτώνει το swf σου.
stonek Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 οκ, το εκανα, thanx, κατι ακομα σε παρακαλω πες μου, τωρα που το κανω autoRun μπορει να μει εχει το περιγραμμα του παραθυρου με τα κουμπια πανω δεξια, _ τετραγωνο και Χ ...?
smilefreeware Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Πάρε από την σελίδα μου το Smile-Pps2jpg. Φτιάξε ένα αρχείο το autorun.inf με τα παρακάτω όπου file.swf είναι το αρχείο flash που θέλεις. [autorun] OPEN=Smile-Pps2jpg.exe file.swf /fs ICON=Smile-Pps2jpg.exe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.