EXARXEIA_CITY Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Αγόρασα ένα κινητό αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Το έχω ανοίξει φυσικά και θέλω να μάθω εάν μπορώ να το επιστρέψω. Το αγόρασα χθες.
PATRINOS06 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 εξαρταται απο που το αγορασες...δεν νομιζω παντως να γινεται...αλλα το καλυτερο ειναι να ρωτησεις το ιδιο το μαγαζι απ'οπου το πηρες.... offtopic:για ποιο κινητο μιλαμε?
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Pio kinito einai gia na exoume kalo (kai asxeto) erotima? An to exeis me tis zelatines kai kaneis kai ena kalo klisimo ISOS. pou kseris?
567agdop Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 kai vevaia mporeis na to epistrepseis entos 14 hmeron.tora h ta pareis kati allo sthn timh ayth h akoma akoma orismena magazia soy dinoyn piso kai ta lefta.alla prosekse mhn pareis kanena ypallhlo toy magazioy thlefono prota kai rothseis an ginetai giati mporei na soy leei istories gia arkoydes.phgene kateyteian sto magazi poy to agorases........
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Βάλτο στις ζαλατίνες όπως το πήρες. Θα στο αλλάξουνε. Πές ότι πήγαινε για δώρο, και να το δούνε ότι είναι οκ. Πριν 3 χρόνια στερεοφωνικό που δε μου άρεσε το πήγα πίσω μετά από 2 μέρες, και μου το αλλάξανε, χωρίς καν να το κοιτάξουνε.
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Βάλτο στις ζαλατίνες όπως το πήρες. Θα στο αλλάξουνε. Πές ότι πήγαινε για δώρο, και να το δούνε ότι είναι οκ. Πριν 3 χρόνια στερεοφωνικό που δε μου άρεσε το πήγα πίσω μετά από 2 μέρες, και μου το αλλάξανε, χωρίς καν να το κοιτάξουνε. αλλο το στερεωφονικο κι αλλο το κινητο....τα στερεο δεν εχουν IMEI και τα σχετικα.... τελικα τι εκανες?το γυρισες?
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 αλλο το στερεωφονικο κι αλλο το κινητο....τα στερεο δεν εχουν IMEI και τα σχετικα.... τελικα τι εκανες?το γυρισες? To imei που παίζει ρόλο?
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 το ΙΜΕΙ καταχωρειται στο ονομα σου,δεν ξερω αν αλλαζει... ενδεχεται ο καινουριος αγοραστης να εχει προβληματα με την εγγυηση... ασε που τα κινητα εχουν και software που καποιος μπορει να το αλλαξει..
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δεν ξέρω αν στην απόδειξη λιανικής που αναγράφεται το Ονομα γίνεται αυτόματα σύνδεση με το ιμει της συσκευής. Πρέπει το barcode να συνδεθεί με τα τιμολογία της εταιρείας και αυτο με το Ιμέι της συσκευής. Το μόνο που μένει είναι περιμένουμε το παλικάρι να μας πεί.
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 προσωπικα στο e-shop που ειχα αγορασει κιν στην αποδειξη λιανικης ηταν και το ΙΜΕΙ....
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 προσωπικα στο e-shop που ειχα αγορασει κιν στην αποδειξη λιανικης ηταν και το ΙΜΕΙ.... Αντε ρε!?? οφτοπικ: Το avatar σου τι δείχνει?
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Αντε ρε!?? οφτοπικ: Το avatar σου τι δείχνει? ω,ναι...και σε ολα τα αλλα απο καποιο σημειο και περα εχουν SN προιοντος κανονικα και με το νομο... offtopic:κατα 99% ειναι καποιο μοντελο cray (παντως ειναι καποιος supercomputer αν δεν ειναι cray)-θελω να μου γνωρισεις την κοπελα δεξια στην υπογραφη σου!!-
Socratis_g Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Τι λες ρε!!:evil: Το μπιμπελό είναι η καψουρα μου!!:twisted:
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Α sorry παιδια, ξεχαστηκα. Τελικα το κρατησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.