Προς το περιεχόμενο

Τα φωτα σας για επιστροφη κινητου.

EXARXEIA_CITY

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα κινητό αλλά δεν έμεινα ικανοποιημένος. Το έχω ανοίξει φυσικά και θέλω να μάθω εάν μπορώ να το επιστρέψω. Το αγόρασα χθες.

Δημοσ.

εξαρταται απο που το αγορασες...δεν νομιζω παντως να γινεται...αλλα το καλυτερο ειναι να ρωτησεις το ιδιο το μαγαζι απ'οπου το πηρες....

offtopic:για ποιο κινητο μιλαμε?

Δημοσ.

kai vevaia mporeis na to epistrepseis entos 14 hmeron.tora h ta pareis kati allo sthn timh ayth h akoma akoma orismena magazia soy dinoyn piso kai ta lefta.alla prosekse mhn pareis kanena ypallhlo toy magazioy thlefono prota kai rothseis an ginetai giati mporei na soy leei istories gia arkoydes.phgene kateyteian sto magazi poy to agorases........

Δημοσ.

Βάλτο στις ζαλατίνες όπως το πήρες. Θα στο αλλάξουνε.

Πές ότι πήγαινε για δώρο,

και να το δούνε ότι είναι οκ.

Πριν 3 χρόνια στερεοφωνικό που δε μου άρεσε το πήγα πίσω μετά από 2 μέρες, και μου το αλλάξανε, χωρίς καν να το κοιτάξουνε.

Δημοσ.
Βάλτο στις ζαλατίνες όπως το πήρες. Θα στο αλλάξουνε.

Πές ότι πήγαινε για δώρο,

και να το δούνε ότι είναι οκ.

Πριν 3 χρόνια στερεοφωνικό που δε μου άρεσε το πήγα πίσω μετά από 2 μέρες, και μου το αλλάξανε, χωρίς καν να το κοιτάξουνε.

αλλο το στερεωφονικο κι αλλο το κινητο....τα στερεο δεν εχουν IMEI και τα σχετικα....

τελικα τι εκανες?το γυρισες?

Δημοσ.
αλλο το στερεωφονικο κι αλλο το κινητο....τα στερεο δεν εχουν IMEI και τα σχετικα....

τελικα τι εκανες?το γυρισες?

To imei που παίζει ρόλο?

Δημοσ.

το ΙΜΕΙ καταχωρειται στο ονομα σου,δεν ξερω αν αλλαζει...

ενδεχεται ο καινουριος αγοραστης να εχει προβληματα με την εγγυηση...

ασε που τα κινητα εχουν και software που καποιος μπορει να το αλλαξει..

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν στην απόδειξη λιανικής που αναγράφεται το Ονομα γίνεται αυτόματα σύνδεση με το ιμει της συσκευής.

Πρέπει το barcode να συνδεθεί με τα τιμολογία της εταιρείας και αυτο με το Ιμέι της συσκευής.

Το μόνο που μένει είναι περιμένουμε το παλικάρι να μας πεί.

Δημοσ.
προσωπικα στο e-shop που ειχα αγορασει κιν στην αποδειξη λιανικης ηταν και το ΙΜΕΙ....

Αντε ρε!??

οφτοπικ:

Το avatar σου τι δείχνει?

Δημοσ.
Αντε ρε!??

οφτοπικ:

Το avatar σου τι δείχνει?

ω,ναι...και σε ολα τα αλλα απο καποιο σημειο και περα εχουν SN προιοντος κανονικα και με το νομο...

offtopic:κατα 99% ειναι καποιο μοντελο cray (παντως ειναι καποιος supercomputer αν δεν ειναι cray)-θελω να μου γνωρισεις την κοπελα δεξια στην υπογραφη σου!!-

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...