Προς το περιεχόμενο

Συμβατότητα Windows Vista και συσκευών...

danaos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι οι συσκευές σας συμβατές με τα νέα παράθυρα;

Ο scanner μου, hp scanjet 4470c δεν είναι.

Στείλτε και σεις τις παρατηρήσεις - παράπονά σας...

:)

Δημοσ.

Ο έλεγχος συμβατότητας της microsoft έβγαζε και το intellimouse μη συμβατό, όμως από χθες είδα ότι έχουν βγάλει καινούριους vista drivers γι' αυτό...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Νεότερα από τον hp scanjet 4470c.

Σε ένα ξένο forum που ανακάλυψα, λένε ότι μπορείς να εγκαταστήσεις τον driver για τον hp 4850 scanner. Δεν λειτουργούν τα κουμπιά του 4470c, όμως, γίνεται κανονική σάρωση μέσω hp precissionscan ή μέσω άλλου προγράμματος που χρησιμοποιούσαμε και πριν...

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Δημοσ.

Tα Vista δεν υποστηρίζουν τη web camera LifeCam VX3000 που έχω, κατασκευής Microsoft!!! Tουλάχιστον προς το παρόν. Απίστευτο δεν είναι να μην υποστηρίζει τα προϊόντα της;

Δημοσ.
Tα Vista δεν υποστηρίζουν τη web camera LifeCam VX3000 που έχω, κατασκευής Microsoft!!! Tουλάχιστον προς το παρόν. Απίστευτο δεν είναι να μην υποστηρίζει τα προϊόντα της;

Kλέφτες θα γίνουν;;;;;;;; Να πάρουμε και κανένα καινούριο εξάρτημα ! Εμένα πάντως ο HP Deskjet 3745 Printer δουλεύει μια χαρά με Vista και με drivers Microsoft, γενικά μόνο με την κάρτα ήχου έχω πρόβλημα (Realtek AC97 5.1), δουλεύουν τα 2 κανάλια μόνο, και κάτι drivers που βρήκα για Vista δεν μου δούλεψαν...

Δημοσ.
Kλέφτες θα γίνουν;;;;;;;; Να πάρουμε και κανένα καινούριο εξάρτημα ! Εμένα πάντως ο HP Deskjet 3745 Printer δουλεύει μια χαρά με Vista και με drivers Microsoft, γενικά μόνο με την κάρτα ήχου έχω πρόβλημα (Realtek AC97 5.1), δουλεύουν τα 2 κανάλια μόνο, και κάτι drivers που βρήκα για Vista δεν μου δούλεψαν...

Μα οι εκτυπωτές δουλεύουν όλοι... Με τα scanners είναι το πρόβλημα...

Δημοσ.
Μα οι εκτυπωτές δουλεύουν όλοι... Με τα scanners είναι το πρόβλημα...

Όσο και να χτυπιόμαστε δυο λύσεις υπάρχουν...Ή κρατάμε τα ΧΡ ή μαζί με τα Vista αντικαθιστούμε ότι δεν είναι συμβατό....Ελπίζω μόνο τα Vista να κρατήσουν περισσότερα χρόνια απο τα ΧΡ (και μη μου πει κανείς γιατί τα πήρα....απλή περιέργεια ! )

Δημοσ.

Εγω εχω ενα πολυμηχανημα HP5510 και με τον εκτυπωτη ολα ΟΚ.Με το scaner στη σελιδα της HP λεει να σκαναρω με το προγραμμα των vista αλλα στα ελληνικα τοουλαχιστον vista δεν βρισκω κατι σχετικο.:neutral: :neutral:

Δημοσ.

Κατάλαβα...

Να μην λέω τίποτα δηλαδή. Το 4470c είναι και παλιό... Αφού και με το πολυμηχάνημα, προβληματίζεσαι....

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Άλλη είδηση για τον hp 4470c. Εγκαθιστάς πρώτα το vuescan και μετά το πρόγραμμα του scanner από την hp. Δουλεύει κανονικά - λένε - μετά...

Δημοσ.

Παιδια εξεγξατε καθολο συμβατοτητες με λογισμικο κινητων τηλεφωνων για διαχιεριση τους μεσα απο τα προγραμματα της Νοκια και ΣΕ?

Δημοσ.
Ο έλεγχος συμβατότητας της microsoft έβγαζε και το intellimouse μη συμβατό, όμως από χθες είδα ότι έχουν βγάλει καινούριους vista drivers γι' αυτό...

Εγώ πάντως από εχθές έχω πρόβλημα με το Intellimouse... ενώ έβαλα τους νέους drivers, όταν κάνουν τα Vista αναζήτηση δεν τους βρίσκουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...