Kalavrezos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ζητω συγγνωμη αν υπαρχει ηδη στο forum αλλα δεν βρηκα τιποτα.Εχω το εξης προβλημα:Στην εταιρεια που δουλευω,ενα απο τα pc δεν κραταει την ip του.Αν του κανω επανεκκινηση,χανει την ip του και πρεπει να την ξαναβαλω.Η καρτα ειναι ασυρματη και εχω απενεργοποιησει της μητρικης μηπως φταιει αυτο.Επισης την ip αυτη δεν την εχει αλλο pc.Αν ξερει καποιος κατι θα ηθελα να με βοηθησει γιατι δεν μου εχει ξαναεμφανιστει τετοιο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω.Η ασυρματη καρτα ειναι η asus wl-138g v2 54 mbps...
PATRINOS06 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 πηγαινε στα settings της ασυρματης συνδεσης και βαλε να μην παιρνει μονο του ΙΡ και βαλε του αυτη που θελεις.για να συνδεεσαι ομως στο νετ πρεπει να βαλεις και τα σωστα DNS...
Kalavrezos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Αυτο ειναι το προβλημα!Δεν του εχω βαλει να παιρνει αυτοματα ip...Του εχω βαλει συγκεκριμενη και δεν την κραταει
PATRINOS06 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 erwthsh:mhpos to modem-router pou syndeesai den s'afhnei na pareis ayth thn IP gia ton a,b,x logo?an exeis dynatothta elegxe tthn lista me toys sundedemenous pc na deis mhpws kapoios allos pairnei thn IP sou...
Kalavrezos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μπα οχι,μονο το συγκεκριμενο pc την εχει
DungeonaS Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 koulo vevea alla mipos exei goback h deepfreeze to pc epanw ?
Kalavrezos Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μπα οχι,Καλη χρονια και χρονια πολλα
asmilon Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Eχεις service pack 2 αν εχεις ΧΡ? Επισης κοιταξε για ενημερωμενους οδηγους για την καρτα σου, μηπως φταιει κατι εκει και λυνεται απλα με ενα update...
thanos_kar Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Kali xronia paides kai oti epithimeitai na to pathetai. Eixa to idio provlima me mia asirmati karta Philips. Mallon tha milame gia allo pragma alla, mias kai ta leme, prosekse ti epatha ego: Kathe fora pou anoiga to PC, to software tis kartas exane tin IP kai eprepe na tin ksanavalo. H lisi: Eprepe na ftiakso ena profile kai na soso ta settings tou wifi diktiou, ektos tou <default> pou edine to software. Giati sto <default> gia kapoio logo kollage to mialo tou!!! Asxeto, giati de dokimazeis ton wireless manager ton Windows? (To SP2 einai aparaitito) Anavathmise kia tous drivers tis kartas kai katevase kai ton teleftaio manager apo asus.com opos poli sosta leei o asmilon. To provlima sou einai opos ola deixnoun software oriented.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.