+asdf+ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Γεια σας! Εχω ενα ipod video 80GB και θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να περάσω ταινίες (που εχς κατεβασει απο internet) κ οτα ν παίζει να έχει και υπότιτλους!! (Έχω κατεβασει ταινια σε pm4 μορφή κ εχω κατεβασει υποτιτλουσ σε μορφη txt.)
PATRINOS06 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 απ'οσο ξερω πρεπει να τους ενσωματωσεις στο video,δεν ειμαι ομως σιγουρος.. (μιλαω παντα για νόμιμους τρόπους να το κανεις να παιξει αυτο που ζητας,όχι με καποιο software που μπορει να υπαρχει......)
nikp52 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 εχω ενα ipod 30gb .το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορω να βαλω τα βιδεακια που τραβηξα με την φωτογραφικη μηχανη. φορτωνει τα τραγουδια μεσω του προγραματος itunes και μετα ψαχνω για τα βιντεακια αλα δεν τα βρησκω.Ξερει καποιος να με βοηθησει με καποιο προγραματακι? το media player τα παιζει μια χαρα.
PATRINOS06 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 τι φορμά είναι το βιντεο απ'την μηχανη?
Forensick Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 πρεπει να δεις τι αρχεια βιντεο υποστηριζει, γιατι αν βαζεις αλλα, οσο και να το ψαξεις δεν παιζει να κανεις κατι. Μετα βρες καποια απο τα anapod,sharepod, ephpod και λογικα δεν θα χεις προβλημα.
nikp52 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 τι φορμά είναι το βιντεο απ'την μηχανη? το φορμα ειναι AVI ετσι γραφει στην οθονη της μηχανης το φορμα ειναι AVI ετσι γραφει στην οθονη της μηχανης
+asdf+ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να περάσω ταινίες (που εχς κατεβασει απο internet) κ οτα ν παίζει να έχει και υπότιτλους!! (Έχω κατεβασει ταινια σε pm4 μορφή κ εχω κατεβασει υποτιτλουσ σε μορφη txt.)
PATRINOS06 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 θα ήθελα να μάθω πώς μπορώ να περάσω ταινίες (που εχς κατεβασει απο internet) κ οτα ν παίζει να έχει και υπότιτλους!!(Έχω κατεβασει ταινια σε pm4 μορφή κ εχω κατεβασει υποτιτλουσ σε μορφη txt.) post #2 ??????
+asdf+ Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 afou den apantaei kanenas sthn erwthsh mou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.