Προς το περιεχόμενο

Προσοχή κομπίνα με άγνωστη αντικαταβολή

runner1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσοχή σε όλους!!

Αν σας έρθει ειδοποίηση από το Ταχυδρομείο ότι σας έχουν στείλει κάτι και αυτό μάλιστα είναι με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 15 ΕΥΡΩ (για όσους δεν ξέρουν πρέπει να πληρώσουν για να το πάρουν δηλαδή!!!)

και μάλιστα ΔΕΝ περιμένετε από ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ.....τότε μην ψαρώσετε!Εμένα μου έστειλαν ειδοποίηση πριν καμιά εβδομάδα και σήμαρα πήγα να το πάρω!Ευτυχώς που με προειδοποίησε μια υπάλληλος εκεί ότι αυτά τα στέλνει μια "εταιρεία" και είναι κάτι σαν βιβλιαράκι...μάλλον ημερολόγιο!Ακούστε ρε τους τσάτσους!Αν δεν μου το έλεγε η κοπέλα μόνο και μόνο από περιέργεια για να δω τι είναι θα έδινα τζάμπα 15 ΕΥΡΩ!

Δημοσ.

Τον πρώτο που είχε την... ιδιοφυή έμπνευση τον μπουζουριάσανε πάντως.

Αυτός είναι ο δεύτερος που λόγω της φύσεως της κομπίνας, μάλλον είναι λίγες οι ώρες του.

Δημοσ.

Δε καταλαβαίνω όμως για ποιο λόγο αυτό είναι παράνομο και θα πρέπει αυτός που στέλνει τις αντικαταβολές να συλληφθεί??όποιος θέλει πάει και το παίρνει,σα να στέλνεις δέμα είναι!Ποια η παρανομία?

Δημοσ.
Δε καταλαβαίνω όμως για ποιο λόγο αυτό είναι παράνομο και θα πρέπει αυτός που στέλνει τις αντικαταβολές να συλληφθεί??όποιος θέλει πάει και το παίρνει,σα να στέλνεις δέμα είναι!Ποια η παρανομία?

Ακόμη κι αν δεν υπήρχε η σαφέστατη εξαπάτηση, υπάρχει το στοιχείο της αισχροκέρδιας και της μη ύπαρξης απόδειξης: σου πουλάει για δεκαπέντε κάτι που έχει δύο ευρώ. Και χωρίς να έχει βιβλία. Γιατί σε άλλη περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί πως είναι φίλος σου και σου έστειλε δέμα.

Δημοσ.

Τι που είναι το παράνομο ρε παιδιά;Θέλετε να ξεκινήσουμε;Προσέξτε:

-Δεν κόβει απόδειξη άρα ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΦΟΡΙΑ!Βγάζει δηλαδή ΤΡΕΛΟ κέρδος από το κάθε τι που πουλάει!

-Μου στέλνει εμένα κάτι ΧΩΡΙΣ να με ειδοποιήσει για το περιεχόμενο και μπορεί εγώ λόγω του ότι μπορεί να περιμένω από κάποιον κάτι να μπερδευτώ και να του δώσω τζάμπα τα χρήματα σε αυτόν και όχι στον άλλον!

-Βασίζεται στην περιέργεια του άλλου!Μπορεί να νομίσεις ότι είναι 1002 πράγματα και να "αναγκαστείς" να το αγοράσεις!

-ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ!!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ!Αν εμένα δεν μου το έλεγε η κοπέλα μπορεί και να το έπαιρνα!!

Δημοσ.
Τον μπουζουριάσανε, όμως, γιατί ;

Πού είναι το παράνομο ;

8) 8) 8)

Δηλαδή άμα σου έστελνα μια καραμέλα και την πλήρωνες εν αγνοία σου 15 ευρώ θα είσουν εντάξει; (καλά, κατάλαβα οτι το λές καυστικά :D )

Οχι μήνυση,θα κινούσα γή και ουρανό για να βρώ που μένει ο καθίκης και θα του έλεγα τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα με το δίκανο (φυσίγκια Νο.2 για αγριόχειρους παρακαλώ)

Δυστυχώς κάτι τέτοια βλέπω και αναρωτιέμαι αν τελικά η μόνη επιστήμη που συναντά άνθηση στην Ελλάδα είναι η απατεωνιά...

Δημοσ.

Έχει τύχει να μου έρθει άδειο κουτί μετά απο παραγγελία απο εφημερίδα με αγγελίες.Μπορούσα να κάνω κάτι?Αυτό για τις αποδείξεις που είπατε σαφώς και δεν έχει υπόσταση καθώς για κάθε τι το μεταχειρισμένο απόδειξη δε μπορείς να κόψεις αν είσαι ιδιώτης και δε σε υποχρεώνει και κανένας νόμος,μόνο όταν έχεις κατάστημα και αγοράζεις απο ιδιώτη για να το δικαιολογήσεις στην εφορία τότε κόβεις μια τυπική απόδειξη!μονο αν κάποιος τον βρει και πάρει το νόμο στα χέρια του θα δικαιωθεί!Η αντικαταβολή μόνο στην ελλάδα υπάρχει,οπουδήποτε αλλού προπληρώνεις το οτιδήποτε και είσαι εξασφαλισμένος απο υπηρεσίες όπως το paypal..

Δημοσ.

Εξαιτίας του runner1 θα πεινάσουν τα παιδιά μου αυτές τις γιορτές

Δεν επιβραβεύεται η επιχειρηματικότητα σε αυτή την κωλοχώρα τελικά :D

Μπράβο ρε mate, ευχαριστούμε για το post.

Μήπως να άλλαζε ο τίτλος σε "Προσοχή κομπίνα με άγνωστη αντικαταβολή";

Ίσως έτσι το διαβάσουν περισσότεροι και δεν την πατήσουν.

Δημοσ.

Icecut:

Αυτό που σου δίνουν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μεταχειρισμένο και ούτε ιδιώτης το στέλνει!!!Από πίσω υποτίθεται ότι βρίσκεται μια εταιρεία ΚΑΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕ ΥΠΟΥΛΟ ΤΡΟΠΟ!

Εγώ τώρα δεν μπορώ να καταλάβω κάτι...θες να μας πεις δηλαδή ότι αυτό που κάνουν οι κύριοι είναι νόμιμο;Μην τρελαθούμε τελείως τώρα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...