Προς το περιεχόμενο

"Reboot and Select proper..." κλπ HELP!!! :(

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

guys... θα τα σπασω ολα! εχω αγανατκηση πια. δεν μπορω αλλο...

ειπα να κανω ενα format, γιατι διαπιστοσα οτι δεν ετρεχε και τοσο καλα το windows xp μου.

λοιπον. βαζω το cd του windows xp μεσα μετα απο ενα reboot και μου λεει δεν βρισκει Hard Disk. Ψύχραιμα εγω βαζω αλλα setup cd μεσα, με το ιδιο αποτελεσμα.

οκ λεω, ψυχραιμα παντα, και συνδεω το HDD που θελω να κανω install το windows στον αλλον το YH μου και του βαζω το windows xp! μετα απο μερικες φασαριες επειδη ελειπε το ntldr εβαλα τα αρχεια που χρειαζονται για Boot απο τον αλλον τον δισκου που δουλευει κανονικα...

ψυχραιμα παντα.

τορα ομως που θελω να συνδεσω το HDD στον δικο του ΥΗ μου λεει το βλαμεν* "Reboot and Select proper..." κλπ ενω οταν συνδεσω τον ιδιο δησκο στον αλλον ΥΗ μπορω να διαλεξω κανονικοτατα πιο windows θελω να bootarο και μου τα bootari και τα δυο χορις κανενα προβλημα.

σας παρακαλω, μαλον, σας ικετεύω να με βοηθησετε γιατι εχω χασει οποιαδηποτε ψυχραιμια και μου ερχεται να τα σπασω ολα!!! :evil:

:cry:

ps: και τα δυο Motherboard ειναι asus και ο δισκος ειναι ενας maxtor

Δημοσ.

Λογικά κάτι έγινε με τον mbr (γράφτηκε στον άλλον δίσκο). Αν κάνεις boot με το cd των XP και γράψεις fixboot/fixmbr θα στρώσει. Εφόσον βέβαια βρει το δίσκο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...