Προς το περιεχόμενο

pite oxi sta piratika pexnidia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τυπογραφικο λαθος ειναι αυτο........η` οντως τοσο κανει?

εγω προτεινω.....αγοραζετε γνησια τα adventures,rpg,rts και πειρατια στις μουφες(karate,ralakia,shooters).......na ksekolhsoun apo auta mpas kai doume paixnidi ths prokophs

Δημοσ.

κατα τη γνωμη μου ειναι φαυλος κυκλος! εμεις αγοραζουμε πειρατικα επειδη ειναι ακριβα τα γνησια και οι publishers τα πουλανε ακριβα γιατι εμεις αγοραζουμε πειρατικα!!!

οταν σταματησει η εστω μειωθει η πειρατεια(γελαμε τωρα) τοτε θα υπαρξουν μειωσεις! του αγιου π.....υ δηλαδη!!

Δημοσ.
Ολοι αυτοι είναι στο ίδιο κομματι με τους προγραμματιστές.

1.Εκτός από εσένα δεν έχει πεί ακόμα κάποιος αντιπειτατής εαν έχει office - windows αγορασμενα.

2. Ερώτηση σε εσάς τους αντιπειρατές :

Εαν σας χαρίζανε μια πόρσε αλλα ο ιδιοκτήτης της ( τον οποιό δεν γουστάρατε μία, για δικους σας λογους) δεν ήθελε να την αποκτήσετε, δεν προκειτε να σας έλεγε κανείς και ποτε τίποτα(ούτε για παρανομία όυτε να σας κατακρίνει) και είχατε λευτά για συντήρηση,

Θα τη δεχόσασταν?

Εγώ τα έχω γνήσια. Δεν είμαι ο απόλυτος αντιπειρατής αλλά το προσπαθώ. Να σου πω και ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι εγώ έφτιαχνα ένα τέτοιο παιχνίδι και το πουλούσα. ΚΑι εσύ το έσπαγες και το έπερνες δίχως να πληρώσεις. Τι θα μου έλεγες μετά αν σε έπιανα? Εγώ θα σου έλεγα ότι είσαι κλέφτης.ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ

Δημοσ.

Εντάξει, μην χρησιμοποιούμε την λέξη "κλέφτης" τόσο άγαρμπα!

Οταν κατεβάζεις το iso ενός game που μπορεί να μην αγόραζες και ποτέ,και το κάνεις επειδή κοστίζει ελάχιστα,απλά χρησιμοποιείς κάτι που έχει σπάει ένας cracker.Δεν αφαιρείς περουσιακό στοιχείο από κάποιον.

Βέβαια αν υπολογίσουμε (λίγο αυθαίρετα φυσικά) το ποσοστό αυτών που θα αγόραζαν το game αν δεν υπήρχαν τα copy,τότε το επιπλέον κέρδος εταιρειών προγραμματιστών κλπ, θα εκτοξευόταν,αλλά thats life.

Και τελικά δεν νομίζω ότι η games industry παραπαίει οικονομικά ε;

Δημοσ.
Εντάξει, μην χρησιμοποιούμε την λέξη "κλέφτης" τόσο άγαρμπα!

Οταν κατεβάζεις το iso ενός game που μπορεί να μην αγόραζες και ποτέ,και το κάνεις επειδή κοστίζει ελάχιστα,απλά χρησιμοποιείς κάτι που έχει σπάει ένας cracker.Δεν αφαιρείς περουσιακό στοιχείο από κάποιον.

sa na exeis dikio! de to eixa skeftei etsi! allos enas logos gia na synexiso na katevazo! :mrgreen:

Δημοσ.

Όπως κανείς δεν μου έχει δώσει χρήματα για διασκέδαση, ούτε πρόκειται να δώσω και εγώ. Αν έχεις κάποια καλή ιδέα και χρειάζεσαι χρήματα για να την υλοποιήσεις, να το σκεφτώ το donation. Δεν είμαι μηχανή χρημάτων, ούτε μεγιστάνας. Όταν γίνω (και αν) το ξανασυζητάμε.

Α, και δες αυτό http://www.play.com/Games/Xbox360/GENBRW/3-/923604/X_Men_The_Official_Movie_Game/Product.html

Ω, ναι μεταχειρισμένο 27.34 ευρώ και καινούριο... 37.49 ευρώ

Ρούχα ψάχνεις για να βρεις, αμάξι το ίδιο, μαγαζί για να διασκεδάσεις, εστιατόριο για να φας. Με 5-10 λεπτά μπορείς πάντα να βρεις και φτηνότερα ένα παιχνίδι (είμαι σίγουρος ότι στο Amazon/Ebay θα είναι ακόμα φτηνότερα).

Και όμως, επιμένετε ότι κάνουν 50 ευρώ.

Δημοσ.

Τα μεταχειρισμένα θέλουν έλεγχο για γρατουνιές, μην πληρώσουμε για να έχουμε τη συνείδηση μας καθαρή και μετά μας χαλάσει το μηχάνημα.

Δημοσ.
Όπως κανείς δεν μου έχει δώσει χρήματα για διασκέδαση, ούτε πρόκειται να δώσω και εγώ. Δεν είμαι μηχανή χρημάτων, ούτε μεγιστάνας. Όταν γίνω (και αν) το ξανασυζητάμε.

Ειδες στα λόγια μου έρχεσαι, όπως απευθύνεσαι ετσι εσύ σε μένα, έτσι λειτουργώ εγώ και το 90% του συνόλου.

Αρα μη μας λες κλέφτες.

Μόνο που εγώ είμαι μεροκαματιάρης και ο κατασκευαστής είναι μεγιστάνας.

Δημοσ.
Εγώ τα έχω γνήσια. Δεν είμαι ο απόλυτος αντιπειρατής αλλά το προσπαθώ. Να σου πω και ένα παράδειγμα. Ας πούμε ότι εγώ έφτιαχνα ένα τέτοιο παιχνίδι και το πουλούσα. ΚΑι εσύ το έσπαγες και το έπερνες δίχως να πληρώσεις. Τι θα μου έλεγες μετά αν σε έπιανα? Εγώ θα σου έλεγα ότι είσαι κλέφτης.ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ

ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει ένας φίλος να του γράψεις τραγούδια από ένα CD που αγόρασες κ του άρεσε, πες του κατάμουτρα ότι είναι ΚΛΕΦΤΗΣ κ να πάει να το αγοράσει original!

Η πειρατεία είναι μία ελάχιστη αντίσταση στο κατεστημένο των πολυεθνικών κ των κυβερνήσεων που σου πίνουν το αίμα κ λες κ ευχαριστώ.

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ

Δημοσ.
Η πειρατεία είναι μία ελάχιστη αντίσταση στο κατεστημένο των πολυεθνικών κ των κυβερνήσεων που σου πίνουν το αίμα κ λες κ ευχαριστώ.

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ

Ασε τσάμπα φωνάζεις, το έχω γράψει σε 15 ποστς από το μεσημέρι αλλα παραμένω κλεφτης απένατι στις πολυεθνικές των "Αγίων".

Δημοσ.
ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την επόμενη φορά που θα σου ζητήσει ένας φίλος να του γράψεις τραγούδια από ένα CD που αγόρασες κ του άρεσε, πες του κατάμουτρα ότι είναι ΚΛΕΦΤΗΣ κ να πάει να το αγοράσει original!

ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ

Είναι αντίσταση όσο το κάνουν λίγοι. Αν το κάνουν όλοι, είναι καταστροφή για την οικονομία και τις θέσεις εργασίας. Τώρα αν πιστεύεις ότι πρέπει να ανήκεις στους λίγους και οι άλλοι είναι ηλίθιοι που πληρώνουν, τότε εκτός από κλέφτης είσαι και ρατσιστής. Γιατί ζεις εις βάρος αυτών που πληρώνουν.Αν δεν πλήρωναν οι άλλοι δεν θα υπήρχαν τα παιχνίδια.Άρα ουσιαστικά εσύ/εμείς ρουφάμε το αίμα του κοσμάκη.

Δημοσ.

Εντομεταξύ κανείς μέχρι τώρα δεν έχει πεί κάποιον ηλίθιο επειδή πληρώνει και τα πέρνει αυθεντικά. Μόνοι σας τα γράφετε....:???:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...