dop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δεν είναι παιδιά των φαναριών - αλλά αρνούμαι να δεχτώ την "επανάσταση" ενάντια στις "κακές" εταιρίες που βγάζουν χρήματα. "Επανάσταση" κατά την οποία κοιτάμε τον εαυτούλη μας και κοιτάμε να γλυτώσουμε λεφτά - για περίμενε, αυτό δεν κάνει και η εταιρία; Άμα θέλει κάποιος πραγματικά να πει όχι στην εκμετάλευση, σταματά να παίζει τις αηδίες που μας πασάρουν, διαλέγει κάτι καλό (open source ή όχι) και παίζει συνειδητά εκείνο. Και αν θέλει να το τραβήξει και άλλο, στέλνει στις υπόλοιπες εταιρίες "το δικό σας είναι μπαρούφα και παίζω το τάδε που είναι καλύτερο". Και αυτό ακριβώς έγινε με το Starforce3 - για να μην πει κανείς ότι αυτά που προτείνω είναι ουτοπικά.
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Η πόρσε θέλει λεφτά για να γίνει, το λογισμικό το ίδιο. Που ακριβώς είναι η διαφορά; Και στο αμάξι αγοράζετε λογισμικό και ας μην το καταλαβαίνετε (ηλεκτρονικός εγκέφαλος) το ίδιο και στα κινητά και παντού όπου χρειάζεται το κάτι περισσότερο. kai sti porsche an ypirxe peiratikos egefalos (gnisios oxi imitasion) kai glitona 30000 eyro ego tha ton evaza! pantos den einai to idio na kleveis amaksi ferrari ktl kai na katevazeis paixnidia, giati me amaksi mporeis na voleuteis kai na kaneis ti douleia sou me 15000 eyro den einai anagi na pareis ferrari me 200000 eyro, eno sta paixnidia ti tha pareis gnisio me 10 eyro? to tetris? kai ego DEN katevazo paixnidia! apla exo ena theio pou me agapaei stin ameriki pou ta agorazei kai mou ta stelnei meso internet! :mrgreen:
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Den leo oti eimai "epanastatis" kai oute leo oti afto olo einai "epanastasi". Ego san "kaloperasakia" mporo na xaraktiriso ton eafto mou kai san "ox-aderfisti" sto thema ton pexnidion. An omos file mou eixa agorasi gnisio to "Battle for Middle Earth 2" tha me xaraktirixa "ilithio". Sto simio pou to pexnidi ginete kai Turn based kai RTS panda kollaei. Akoma kai meta apo 1000 patch. Ase pou ekmetalevonde mia xilio ekmetalevmeni istoria. Opote kataligo sto na ta katevazo 'H sto na andigrafo. Kai na sou po kai kati allo. To pexnidi pou proanefera gia na xoresi se ena diskaki olokliro me oles tis gloses theli diskaki double layer. Oute ta 3 evro pou kanei to dual layer edosa giati defteri fora den prokite na to pekso to pexnidi. Opos kai kanena allo pexnidi. Exo omos afthendika alla pou aksizane.
omnislash Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ ένα παράδειγμα θα βάλω το WOW.Πόσοι από μας το χουν παίξει όπως του άξιζε σε παραγματικό και όχι private σέρβερ.Οπότε συμπέρασμα αν το παιχνίδι είναι καλό οι παίκτες πληρώνουν για να το πάρουν. Και δεν το θεωρώ σε καμία περίπτωση παρανομία. Είναι σαν να βρίσκω κάτω στο δρόμο 50 ευρώ, τι να μην τα πάρω;; Οχι ρε φίλε είναι πιο απλά τα πράγματα.Παίρνω ένα cd ουσικής και θέλω να το ακούσει και ο φίλος μου.Είναι παράνομο αυτό;Το ίδιο με τα παιχνίδια.Θέλω να το δώσω στο φίλο μου αυτός σε ένα αλλο κοκ .Ε ένας εύκολος τρόπος είνμαι και το .net τι να κάνουμε dop τσέκαρε τη ναυτεμπορική να δεις μισθούς ΗΠΑ σε διάφορα στελέχη.Και μετά τσέκαρε τους μισθούς στην Ελλάδα σε σχέση με Πολωνίες και Τσεχίες στα τεχνικά επαγγέλματα εκτός από τους δημόσιους και μετά έλα να μιλήσουμε.
Socratis_g Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 "Επανάσταση" κατά την οποία κοιτάμε τον εαυτούλη μας και κοιτάμε να γλυτώσουμε λεφτά Εαν δεν κοιτάξω εγω τον εαυτούλη μου και το ταμείο μου ποιος θα τον κοιτάξει? Μήπως η εταιρεία? Συγνώμη κιόλλας.
omnislash Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εαν δεν κοιτάξω εγω τον εαυτούλη μου και το ταμείο μου ποιος θα τον κοιτάξει?Μήπως η εταιρεία? Aστον ρε socrates γιοι αφεντικών είναι τους γνωρίζουμε στους χώρους εργασίας κτλ.Ταιηλοριστές του στυλ πάει καλα η επιχείρηση αρα ευχαριστημένος και ο εργαζόμενος κοκ.Εφερα παράδειγμα το wow.και τους πειρατές της Καραιβικής την ταινία.Μήπως έκανε παγκοσμίως τις περισσότερες πωλήσεις;Γιατί δεν επηρεάστηκε από τις scene εκδόσεις;
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Γιατί δεν επηρεάστηκε από τις scene εκδόσεις; kai ego simfono me afto aderfe. pexnidi pou einai na trelathi stis polisis tha trelathi ite ego to paro gnisio eite oxi. k opos me emena etsi kai alli poli polla pexnidia den tha ta pernane kan an den itan kopies. oute tha eixan asxolithi
Socratis_g Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ντοπ θέλω να μπώ στο σωστό δρόμο κατά της πειρατείας, θα με βοηθήσεις οικονομικά να πέρνω παιχνίδια? Δε θέλω πολλά, 10-20€ και θα πηγαίνουμε να τα αγοράζουμε μαζί. Μη πείς όχι. Εσυ νοιάζεσαι για τις εταιρείες, και μη μου πείς "σε ξέρω και από χθες ρε φίλε?" γιατί δεν θα το κάνεις για μενα, θα βοηθήσεις ένα άτομο να δώσει τα λευτά του εκεί που πρέπει. Εφόσον δίνεις χρήματα όπως λές και έχεις αυτά τα "πιστεύω", τα 10-20€/μήνα δεν είναι τίποτα για σένα.
dop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 @omnislash: δεν πρέπει να κοιτάς μόνον τα στελέχη - ακόμα και τον άνθρωπο που σου μαζεύει τα σκουπίδια πρέπει να κοιτάς. Ναι, στα "ακριβά" επαγγέλματα σε ΗΠΑ/Ε.Ε παίρνεις περισσότερα. Οι δημόσιοι υπάλληλοί μας όμως πληρώνονται καλά για αυτά που προσφέρουν - οι μόνοι που είναι ριγμένοι είναι οι ταμίες στα supermarket, που έξω είναι καλύτεροι οι μισθοί. Δεν τα λέω έτσι - ρώτησα κόσμο πόσο έπαιρνε σαν οδηγός, ταμίας και βοηθός σε supermarket. @Socratis_g: μπορείς να περιμένεις 2-6 μήνες να βγει το καινούριο hot παιχνίδι και να πέσουν οι τιμές σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Και πως να το κάνουμε, αν κοιτάμε την τσέπη μας, δεν είμαστε επαναστάτες. Επανάσταση θα ήταν να στείλεις μήνυμα στην EA/Ubisoft/whatever και να πεις "το παιχνίδι σου το έχω πειρατικό. Μου αρέσει, αλλά είναι πολύ ακριβό και για αυτό το έχω πειρατικό". Τότε μαζί σου. @all: Βλέπω παράλογες τιμές στους καταλόγους των κλασικών καταστημάτων σε όλα τα είδη. Ένα παιχνίδι 22-25 ευρώ είναι καλή τιμή από το play.com Επίσης δεν βλέπω αντιδράσεις γιατί να αγοράζεις το πειρατικό 5-10 ευρώ, ενώ κοστίζει στον πειρατή... 0.5 ευρώ
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ...γιατί να αγοράζεις το πειρατικό 5-10 ευρώ, ενώ κοστίζει στον πειρατή... 0.5 ευρώ ma den to agorazeis 5 evro. an to nikiaseis sou vgeni: 2=sto dvd club 0.3= to diskaki tora ama to katevasis den ksero to akrives poso
dop Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μα, αυτό ακριβώς, δεν δίνω. Απλώς όταν δω κάτι που μου αρέσει, το αγοράζω από εκεί που είναι φτηνότερο. Τι @@ριες είναι αυτές, γιοι αφεντικών και αηδίες. Φοιτητής είμαι και έχω ένα συγκεκριμένο budget που το χωρίζω ανάλογα. Και φυσικά αδυνατώ να καταλάβω την μαγκιά του είμαι πειρατής. Δεν μπορείς να πάρεις κάτι, δεκτόν. Αλλά όχι και να υπερηφανεύεσαι που το κλέβεις - καταντά αηδία πια.
Socratis_g Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 @Socratis_g: μπορείς να περιμένεις 2-6 μήνες να βγει το καινούριο hot παιχνίδι και να πέσουν οι τιμές σε αυτό που σε ενδιαφέρει. Και πως να το κάνουμε, αν κοιτάμε την τσέπη μας, δεν είμαστε επαναστάτες. Επανάσταση θα ήταν να στείλεις μήνυμα στην EA/Ubisoft/whatever και να πεις "το παιχνίδι σου το έχω πειρατικό. Μου αρέσει, αλλά είναι πολύ ακριβό και για αυτό το έχω πειρατικό". Τότε μαζί σου. Tους έστειλα και μου απαντήσανε ότι είμαι παράνομος και ότι βάση του κόστους και του ρυθμού πληθωρισμου οι τιμές είναι σωστές. Εγώ αλλο σε ρώτησα.
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Αλλά όχι και να υπερηφανεύεσαι που το κλέβεις - καταντά αηδία πια. esi diladi thigese epidi agorazeis ta pexnidia gnisia kai emeis oxi. den thigese epidi zimiononde oi eteries
clopier Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 San clopier exo na po oti i methodos ine apli. Prota to clopiaris to pexnidaki kai meta ama ine kalo to agorazis . Episis oi etairies oi keles xeroun oti tha to klepsis to pexnidi kai ependioun sto online gameing pou ine poli diskolo na to xrisimopoihshs me clopi diskaki . Episis doxa to theo to mapa hardware tou ps2 apontharine polous na to "spasoun" eno sto xbox den fovosoun ase pou to petages kai sto skliro gia plaka. Na rotiso etsi apo periergia dld ean ta pexnidia katevenan sta 30 kai 40 evro tha ta pernate orginal katefthian i @@ ??
alexzzz Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Sto 30 me 40 oxi. Sta 20 isos. Kai min mou pei kaneis oti einai liga. Ego tosa thelo na valo san orio.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.