pigeon Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 ti les agori m ti les?o kathenas opws thelei tha ntinetai k de tha dinei logariasmo se kanenan.ti pozeries?ti na ksexwrizeis?ti akiro epixirima otan milane dw oi alloi gia peiratia.ti xaraktirismoi einai autoi pou dinontai dw mesa.. LOL γελάσαμε.... μα ΤΙ επίπεδο!!.... 1)φυσικα και το ειπα ειρωνικα2)φυσικα και εχω διαβασει πολλα αρθρα του(-τευχη) 3)φυσικα και θα μιλαω 4)φυσικα και εισαι offtopic 5)φυσικα οτι λεω ειναι τεκμηριωμενο 6)και φυσικα η οποια γνωμη η/και αποψη εκφερω ειναι προιον προσωπικης μου εμπειριας 1+2+5+6: Εισαι λάθος, τι σου εφταιξε το περιοδικάκι ; 3+4: κανεις δεν θα πει το αντίθετο
PATRINOS06 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 απλα δεν μου αρεσει σαν περιοδικο,τελος επισης ακομα περιμενω την απαντηση σχετικα με το τι σχεση εχει το εν λογω περιοδικο με το θεμα εδω.....
jimaros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 1)φυσικα και το ειπα ειρωνικα2)φυσικα και εχω διαβασει πολλα αρθρα του(-τευχη) 3)φυσικα και θα μιλαω 4)φυσικα και εισαι offtopic 5)φυσικα οτι λεω ειναι τεκμηριωμενο 6)και φυσικα η οποια γνωμη η/και αποψη εκφερω ειναι προιον προσωπικης μου εμπειριας H nea moda stin ellada einai o antiskatotredonismos..
jimaros Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 απλα δεν μου αρεσει σαν περιοδικο,τελοςεπισης ακομα περιμενω την απαντηση σχετικα με το τι σχεση εχει το εν λογω περιοδικο με το θεμα εδω..... Anoixtike ena thread "peite oxi sta peiratika" kai exei ftasei se 3yxologika 8emata kai se zhthmata pou aforun thn domi kai ta la8h ths sygxronis elladas....An nomizeis pos to periodiko "schooligans" den exei sxesei me ta 8emata poy exoyn anaptyx8ei se ayto to thread kai einai offtopic..Eisai gelasmenos>>
blueviper Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Για τον Μπλέηντ και την παλιά καλή Μανίνα θα πούμε τίποτις;
Vagos_46 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2007 αφηστε το topic να το παρει ο καιαδας,πολυ τραβηξε δε νομιζετε? offtopic:ο profil που εχει χαθει ρε γμτ μου εχουν λειψει thread σαν αυτο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.