PROFIL Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 socratis g xekola eleos ,exis varesi limit up stin kutamara iremise
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ετσι μπράβο προφίλ. Εαν δεν ξέρεις να απαντήσεις γράψε ότι μλκ σου κατέβει. Πάντως πως τα καταφέρνεις, με τις αποδοχές σου απο τον ΟΑΕΔ και πληρώνεις λογαριασμους δεη, οτε, πετρέλαιο, και πέρνεις και τα παιχνιδάκια σου αυθεντικά140?? Φαγητό τι τρως?? σουσάμι?? Μπράβο. Εχεις λύσει ένα απο τα μεγαλύτερα προβλήματα του μέσου Ελληνα Εμένα παντως μου μυρίζει "μαμά" η περίπτωσή σου. Εαν όχι, πες και σε μάς το κόλπο. Γιαυτό ασε τις μλκς απανήσεις και γράφε σε αυτό που σε ρωτάνε.
narcotic Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Oxi sto tsigaro, Oxi sto poto, Oxi sta ksenixtia, Oxi sta antigrammena paixnidia, Oxi sthn antigrammeni mousiki, Oxi Oxi Oxi.. Karkino 8a mas bgalloun pia...
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Nα κανω μια απλη και αφελης ερωτηση ....;-) Γιατι οι εταιριες δεν ριχνουν τις τιμες των παιχνιδιων σε ενα επιπεδο που να μπορουν ολοι να αγοραζουν πολυ ποιο ευκολα ??? Eπισης θα ηθελα να μου λυσετε το παρακατω προβλημα που αντιμετωπιζω ... Στο σπιτι εχουμε 2 υπολογιστες και 2 xbox360 (εγω κ ο γιος μου 14-15 χρονων)... 1)Για πειτε μου λοιπον τωρα που βγαινουν τα Vista και με τις τιμες που εχουν τι πρεπει να κανω ?? 2)Οταν για να παιξουμε ενα παιχνιδι online και οι δυο θα πρεπει να το αγοραζω δυο φορες ?? 3)Γιατι οταν χαλαει καποιο cd σε original παιχνιδια προγραμματα κ.λ.π δε σου αντικαθιστουν το μεσον αποθκευσης (cd/dvd) παρα σε αναγκαζουν να το ξαναπληρωσεις ΟΛΟ ..?
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Προφανώς κερδίζουν αρκετά έστω και με τις μειωμένες πωλήσεις.
BucketheadGR Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Αχέμ. Χωρίς να θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά... Στην υποτιθέμεη περίπτωση που γίνει τροποποίηση στη νομοθεσία και μπαγλαρώσουν 50 (υποθετικό νούμερο) άτομα, τι θα γίνει; Θα έχουμε πορείες με ηλίθιες ατάκες τύπου "λευτεριά στους downloaders" ή κανείς δε θα μιλήσει και δε θα πει ΤΙΠΟΤΑ δημόσια για αυτό; Η απλή υπόθεση που κάνω, είναι πως θα πάει ζουμάκι σε όλους μας και δε θα υπάρξει καμία μαζική αντίδραση. Για τον λόγο ακριβώς πως τότε θα έρθει στο μυαλό πως η πράξη αυτή είναι όντως παράνομη οπότε τέρμα τα κάστανα. Είμαστε απλά γραψ@ρχιδιστές σαν κράτος και αφού δεν υπάρχει πίεση από άλλες χώρες, συνεχίζουμε το ίδιο τροπάριο. Όπως και σε άλλους τομείς, οργάνωση=0.
thief7710 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 iparxei kapoios edo mesa pou den exei antigrapsei esto mia fora sti zoi tou kasseta?kserete...auta ta plastika pragmatakia pou ipirxan prin bgoune ta cd-dvd.iparxei enas pou den egrapse se kasseta ENA tragoudi apo to radio?
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 εγώ! έχω τα dvd-r Dl μου για να κάνω backup τον υπολογ. μου. Και το dsl 1024 το έχω για να μπαίνω να βλέπω τα μαιλ μου. Ουδεμία σχεση με τις αλητείες που κάνετε εσείς εδώ μέσα!!
thief7710 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 εγώ!έχω τα dvd-r Dl μου για να κάνω backup τον υπολογ. μου. Και το dsl 1024 το έχω για να μπαίνω να βλέπω τα μαιλ μου. Ουδεμία σχεση με τις αλητείες που κάνετε εσείς εδώ μέσα!! lol:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
nyne Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Ώπα...έσκασε μύτη και original ευρωπαίος άκωλος κι αληθινοηθικολόγος. Οι εκπρόσωποι αυτού του είδους προς εξαφάνιση, αγωνίζονται για την παιδεία και την υγεία, όσο κρατάει το διάβασμα των τίτλων της εφημερίδας που τσιμπάνε μαζί τους στην τουαλέτα...μετά το γυρνάνε στ' αθλητικά κι εκφράζουν την αγωνιστική τους δράση πορδίζοντας. File mu egw pote den eipa oti agwnizomai kai oute eimai apo ta thimata pu trabane ta kommata apo edw k apo kei an den katalabes ti egrapsa xanadiabaseto,H perigrafh su teriazei apolyta sta blamena pu anoixan ayto to topic kai mas to pezun hthikologoi tu kolou!Ean den katalabes kai pistebeis oti egw maxomai kai to pezw true hthikologos mallon eisai offside.Apo pordes de allo tipota kathe mera klanw kati typus pu nomizun oti exun brei to nohma ths hthikis k tis zwhs.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Mono gia Simulator (space,aircraft&SUB) dinw ta leftakia mou mono kai mono giati oi tipades pou ta ftiaxnoun mou vazoun kai ena manual 500 selides ektipwmeno gia na goustarw kai oxi gia na trexw tis ektipwsw apo PDF!!!!! Etsi dinw mono 60euro kai oxi 60+kostos ektipwsis!!!!!! Kata t'alla an rixoun kamia timi 8a to skeftw gia ta ipoloipa....
ZELDA Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 φιλε dop διαβάζω σελίδα 3 τι γράφεις και εχω φρίξει ΦΙΛΑΡΑ εχεις παει Αμερική να δεις τι παίζει ? ενας Μεξικανός Λαντζιέρης που δεν ξερει αγγλικά παιρνει διπλάσιο βασικό μισθό ΜΑς! ΝΙΏΘΕΙς για πες μας ρε μεγάλε ποσο ειναι ο βασικος μισθος στο Ελλάδα ? ΕΓΩ ΠΑΝΤΩς ΜΕ 600 ΕΥΡΩ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ORIGINAL cdακι kai photoshop....
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 File mu egw pote den eipa oti agwnizomai kai oute eimai apo ta thimata pu trabane ta kommata apo edw k apo kei an den katalabes ti egrapsa xanadiabaseto,H perigrafh su teriazei apolyta sta blamena pu anoixan ayto to topic kai mas to pezun hthikologoi tu kolou!Ean den katalabes kai pistebeis oti egw maxomai kai to pezw true hthikologos mallon eisai offside.Apo pordes de allo tipota kathe mera klanw kati typus pu nomizun oti exun brei to nohma ths hthikis k tis zwhs. Νyne θές να ψηφίσουμε τον blueviper για moderator? Oλο κάτι τέτοια ευστοχα σχόλια κάνει!!
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Να μην τα αγοράσετε αφού είναι ακριβά! Τι; δε μπορείτε χωρίς αυτά; GET A LIFE! Τι ιδεολογίες λέτε, αν είστε αντίθετοι με το σύστημα αυτό, θα έπρεπε να μην ξαναβάλετε παιχνίδι στο PC, όχι να το χειροκροτάτε με την επιλογή σας έστω και μέσω της πειρατείας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.