Rebel21 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 re paidia an etairies opws i microsoft perimene na vgalei lefta apo aplous polites opws eiste eseis kai egw twra den tha itan mia apo tis plousioteres etaireies ston kosmo. an kati einai kalo px to gow tha poulisei.apodixi ta sxedon 3 ekatomiria pou poulise to sigekrimeno paixnidi otan to sinolo twn xristwn xbox360 einai 10 ekatomiria.ti na leme twra otan etairies opws i EA vgazoun to idio titlo se deka consoles taftoxrona tote axizoun afta pou pathenoun.to apotelesma omws einai i EA xrono me ton xrono na ginetai poio plousia kai eseis edw na malwnete san koroida. i peiratia einai mesa sto programa kai etairies opws i microsoft kai i EA den asxolounte kan.i microsoft paei kai poulaei 10000 adies windows kai office se mia etairia kai katharizei.
polaki Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 @polaki: αν δεν αξίζει το προϊόν δεν το αγοράζεις. Είναι τόσο δύσκολο να αντισταθείς στον πειρασμό να το κατεβάσεις; Επειδή η νέα κάρτα της ATI/nVidia/whatever είναι φόλα, δεν την κλέβεις από το ράφι. Και άντε, το κατέβασες επειδή γουστάρεις να το γράψεις σε ένα CD/DVD και να το βάλεις στο ντουλάπι. Αν όμως το χρησιμοποιείς συχνά και συνειδητά, σε βολεύει ή/και σε διασκεδάζει, γιατί ΔΕΝ πρέπει να συνεισφέρεις και εσύ σε αυτόν που το έφτιαξε; Ας είναι και η MS. ΥΓ Προσωπικά, Vista δεν με βλέπω να βάζω. Δεν με πείθουν και είναι και ακριβά (τιμή των ιδίων + αναβάθμισης). Την καρτα δεν την κλεβω απτο ραφι γιατι δεν θελω να με πιασουν, οχι επειδη λυπαμαι το Πλαίσιο. Αν εβλεπα ενα φορτηγο του πλαισιου εκει που οδηγαει να πεφτει μια καρτα (λεμε τωρα) απο την καροτσα, θα την επερνα σπιτι και θα σας εκανα ποστ τις φωτογραφιες εδω. Αλλα απο μαγαζι δεν θα εκλεβα γιατι ξερω οτι την ευθυνη την εχουν οι υπευθυνοι των καταστηματων και τους κράζουν. Δεν μου φταιει σε τιποτα ο manager να βρει τον μπελά του. Αλλιώς νοιωθω να κλεβω καποιον προσωπικα (το παραδειγμα με το πορτοφολι που εδωσα) και αλλιως οταν ειναι μια εταιρία που εχει εκατονταδες χιλιάδες πωλήσεις. Εσυ δηλαδη αν εβρησκες μια καρτα στο δρομο θα την πηγαινες στο πλαισιο? Απο παιχνιδια εγω δεν παιζω ετσι κ αλλιως, οποτε δεν κατεβάζω η κατεβάζω για συλογη συγκεκριμένους τιτλους. Τα γραφω και πανε στο ραφι. Επειδη ακριβως παιζω ελάχιστα, εχω την πολυτέλεια να τα αγοράζω αυθεντικά. Αν επαιζα 10 παιχνίδια το μηνα καταλαβαινεις οτι αυτο δεν θα γινοταν. Αφου ετσι κ αλλιως λοιπον δεν θα αγοραζα 10, ποιο το πρόβλημα να τα κατεβασω?? Αφου η εταιρια δεν θα επερνε τα λεφτά μου! Εγω οπως ειπα και πριν ειμαι μια ειδικη περιπτωση που ανοικω καπου στη μεση. Εχω το βιτσιο ΚΑΠΟΙΑ πραγματα να τα αγοράζω, και καταλαβαινω και τις δυο πλευρες. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι να εχεις ακραίες απόψεις, δηλαδή να λέει ο αλλος "εισαι αλητης αν εισαι πειρατης" και ο αλλος "εισαι κοροιδο επειδη αγοράζεις αυθεντικα". Ουτε κοροιδο νοιωθω ουτε αλητης. Οσο για τη microsoft, εφτασε εδω που εφτασε επειδη ο κάθε τυχάρπαστος βρηκε μια κοπια απο windows, την βαζει στο pc του και μαθαινει/συνηθιζει. Σε εναν ιδανικο (για τις εταιριες) κοσμο που δεν θα γινοταν να κρακάρεις τίποτα, τα windows θα τα είχαν το 1/100 των home users που τα εχουν τωρα, γιατι δεν θα μπορούσαν να δωσουν τοσα λεφτα και θα πηγαινανε σε linux που ειναι δωρεαν. Οι home users χειριζονται windows, αρα και οι εταιρίες θα βαλουν windows γιατι ο κοσμος τα ξερει και δεν χρειάζεται να πληρωνουν για να εκπαιδευσουν τον κοσμο σε ενα αλλο λειτουργικο, ούτε χάνονται εργατοώρες επειδή η λογιστρια δεν ξέρει που να βρει το τάδε αρχείο στον τάδε shared folder. Οι εταιρίες στυλ microsoft αλιμονο αν περιμενανε εμενα να τις κανω πλουσιες. Οι εταιρίες ομως που αναγκάζονται λόγω ελέγχου απο ΣΔΟΕ κλπ, τα σκάνε και τελειώνει η υπόθεση. Γιατι θα αγοράσουν πχ 100 licences, και αν βαλεις ποσες εταιρίες χρησιμοποιούν MS προιόντα, θα καταλάβεις για ποσα χρηματα μιλάμε. Οταν η Corel με το Draw ηταν το default, ηταν γιατι ολος ο κοσμος αυτο χρησιμοποιούσε. Δεν της φταίει η πειρατεια που το photoshop ανέβηκε και πλέον Corel σπάνια χρησιμοποιεί κάποιος, και άρα σπάνια αγοράζουν οι εταιρίες. Δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ λογο ενας home user να αγοράσει το Photoshop γιατι ειναι πανακριβο για εναν home user. Προσφέρει τα παντα, αλλα ο home user δεν τα χρειάζεται. Τα κερδη του λοιπόν ειναι σχεδον ΟΛΑ απο τις εταιρίες. Αν ομως ο home user δεν μπορουσε να παιξει με το photoshop στο σπιτι του και να το μάθει, θα χανοταν απο default επιλογη κλπ... Απλα αναφερω με ποιους τρόπους γινονται default καποια πράγματα...
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Την καρτα δεν την κλεβω απτο ραφι γιατι δεν θελω να με πιασουν, οχι επειδη λυπαμαι το Πλαίσιο. Αν εβλεπα ενα φορτηγο του πλαισιου εκει που οδηγαει να πεφτει μια καρτα (λεμε τωρα) απο την καροτσα, θα την επερνα σπιτι και θα σας εκανα ποστ τις φωτογραφιες εδω. Εσυ δηλαδη αν εβρησκες μια καρτα στο δρομο θα την πηγαινες στο πλαισιο? δηλαδη απο τους πλουσιους μπορουμε να κλεβουμε χωρις προβλημα ? δηλ το προβλημα ειναι να μη σε πιασουν? οποτε και θα σκοτωνες αν ηξερες οτι δε θα σε πιασουν ποτε? φυσικα και θα την πηγαινα σε αυτον που την εχασε
pigeon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 δηλαδη απο τους πλουσιους μπορουμε να κλεβουμε χωρις προβλημα ? δηλ το προβλημα ειναι να μη σε πιασουν? οποτε και θα σκοτωνες αν ηξερες οτι δε θα σε πιασουν ποτε? Ναι ενδέχεται να βιάσει κιολας μη σου πω οτι μπορει με το σκεπτικό αυτο να φταιει για την 9/11 της Αμερικής μαζι με τον μπιν λαντεν και τα αλλα παιδια... Για να ακολουθεί κάποιος τέτοιους συλλογισμούς σαν τον παραπάνω πρεπει: - να εχει ιδιον οφελος αφου βλέπει να θίγεται η κάστα του , ή - να πάσχει απο αγνή καθαρή χαζομάρα. τρίτη περίπτωση δεν μας εχει δώσει ακόμα η ιατρική... απλα δε βλεπω την ιδια αντιμετωπιση σε χειροτερες μορφες αισχροκερδιας αλλα εκει μαλλον δε μας παιρνει κι επειδη καλα θυμόμουν , εσυ δεν γράφεις αυτο εδω πιο πριν; Δεν εννοεις μ'αυτο οτι ΕΣΥ αν μπορούσες θα εκανες τα ιδια και χειρότερα αλλα δυστυχως "δεν μας παίρνει" ; Σε ποια μας/σας παιρνει λοιπον; στις μίζες; στους γνωστούς στα υπουργεία; στα ΙΚΑ-ΜΙΚΑ-ΣΥΚΑ; στο εμποριο για μαυρα τιμολόγια εικονικά; στο μπατσαρχειο για να σβήνουμε κλήσεις; Στις κλοπες στο ζύγι, στην ποιότητα και στα ρέστα; Ε! αμα ειχαμε κι εμεις ολα αυτα αγαπητε , μαλλον τα λεφτα που θα μας εμεναν θα τα παιρναμε ΟΛΑ ORIGINAL !!!
pigeon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Ειδες ; Ολοι οσοι απαντούν σοβαρά και υποστηρίζουν την άποψή τους, τους αντιμετωπίζετε ορισμένοι σαν ζόμπι και νομίζετε οτι θα τους ξεπετάξετε με 2-3 σειρες εξυπνακίστικα κλισεδάκια. Καθεται ο Polaki και απαντάει στον καθενα ξεχωριστα και μάλιστα πολυ σοβαρα κι εσυ του λες "Θα σκοτωνες δηλαδη;". Ε! ναι σου λέω κι εγω θα βίαζα κι ο αλλος θα πεταγε ρουκέτες.... Μολις ομως ζήσεις ο ιδιος την χαβαλε αντιμετώπιση στις δικές σου απαντήσεις, χαλιέσαι..... Επίτηδες σου απάντησα με το στυλ σου, για να δω αν αντιμετωπίσεις τοσο ψύχραιμα τις ιδιες σου τις απαντήσεις, εσυ ομως απέτυχες! That's life αγαπητε μου.... den ennow ayto Πες μας τι εννοεις απ'ευθειας, πρεπει να σε παρακαλέσουμε πρωτα;
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 δεν προσβαλα κανεναν φιλε ο ανθρωπος ειπε οτι το μονο του προβλημα για να κανει μια κλοπη ειναι η αστυνομια που θα τον συλλαβει εκτος και δεν καταλαβα καλα και πιο πριν ειπα οτι κλεβουμε απο το ιντερνετ επειδη μας παιρνει να το κανουμε επειδη δε θα μας συλλαβει κανεις ενω απο το μαγαζι δεν το κανουμε που βλεπεις το περιεργο?
pigeon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 ουτε εγω σε προσβαλω φιλε. μαλλον δεν κατάλαβες καλα απ'αυτα που γράφει ο polaki και θελω να σου εξήγησω πως αν διάβαζες λιγο προσεκτικότερα θα καταλαβαινες περισσότερα. Η απάντησή σου ηταν απλοική και προκλητική γιατι (σου ανταπαντώ) οτι κι εσυ εχεις γνωστό μπάτσο που σου σβήνει κλήσεις αλλα δεν σημαινει οτι αυριο θα μπεις στο σπίτι μου να με κλέψεις. Συμβαίνει να εφαρμόζεται η αποψη σου αμφοτέροις, θελουμε δεν θέλουμε... Περιεργο ειναι που δεν μπορεις (η δεν θέλεις) να καταλαβεις οτι μια πράξη αντίδρασης ή ανάγκης ή και τα δυο μαζι δεν ειναι αποκλειστικά η εναρξη της εγκληματικής δραστηριότητας κάποιου. Σωστότερα , ειναι πολυ λιγότερες οι πιθανότητες να γίνεις εγκληματίας αν απλως κλέβεις κανα παιχνίδι ή κανα τραγούδι, απ'το να υποστηρίζεις φωναχτά οτι θα γύριζες πίσω μια χαμένη κάρτα ή ενα πορτοφόλι αλλα παρ'ολα αυτα δεν το εκανες ουτε πρόκειται να το κάνεις στη ζωή σου γιατι ολη η ζωή σου ειναι χτισμένη πανω σε εγκλήματα και αισχοκέρδειες.
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 το λεω επιτηδες απλοικα τα πραγματα γιατι ετσι ειναι δε νομιζω οτι χρειαζονται τοσο μακροσκελεις και βαθυστοχαστες αναλυσεις για να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα
pigeon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Οκ αφου ετσι νομίζεις... θα εκτιμούσα βεβαια να μην υποτιμούσες και τον δικό μου τρόπο γραφής υστερα απο την υποτιμηση στα γραφόμενα του polaki, αλλα η συνήθεια ειναι δυσκολο να κοπει. Οπως και η κλοπη και η μίζα και τα υπόλοιπα που σου εγραψα πιο πανω... Κι αυτα να δεις πόσο πιο αδικαιολόγητα ειναι.... Ειναι αλλωστε τρόπος ζωής , εγω κλέβω ενα φορτηγό και φωνάζω σ'αυτον που κλέβει ενα μηλο, ετσι θα ασχολούνται μ'αυτον κι οχι εμενα... Ακομα ενα βαθυστόχαστο στη συλλογη σας.
adi32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 δεν καταλαβαινω τι εννοεις με τις μιζες και τις κλοπες υπονοεις οτι τις κανουμε ολοι ? καθε τετοια πραξη ειναι αδικαιολογητη τα πραγματα ειναι παρα πολυ απλα γουσταρει καποιος τζαμπα πραμα εχει βρει την ακρη και το βουταει αβερτα και τελειωνει δεν ψαχνει ουτε διακαιολογιες ουτε τιποτα γιαυτο που κανει και ειναι ετοιμος να υποστει τις συνεπειες
pigeon Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Κοιτα , δεν υπονοω τίποτε και κακως εκνευρίζεσαι. Καλη η ηθικολογία αλλα κάποιες χιλιάδες κλήσεις σβήνονται, κάποιες χιλιαδες μίζες πέφτουν και κάποιες χιλιάδες βίσματα δουλευουν τον κόσμακη. Ολους εμας τα κοροιδα δηλαδη που επειδη κατεβασαμε ενα τραγουδι πρεπει να απολογηθούμε κιολας σε ολους αυτους που το δουλευουν καλα το συστημα χρονια και ζαμάνια. Εγω δεν συνάντησα κανενα τιμιο και νομοταγη να βάζει στο ιδιο τσουβάλι τους downloaders με τους μιζαδόρους, τους λαθρέμπορους-έμπορους, τους απατεώνες που πουλάνε σάπια. Γιατι αυτος τον "πίνει" καθημερινά απο τα λαμογια, τι να πει; Αντίθετα συνάντησα πολλούς νομοφανεις και κιριλάτους τύπους να πουλάνε ηθικολογία επι παντός επιστητού γιατι δεν μπορούν να κρύψουν τις κλεψιές και τις απατεωνιές τους, ολες αυτες τις "δουλειές" που τους ζούνε και απ'αυτες χαρτζηλικώνουν τα καμάρια τους. Γι'αυτο ουτε ηθικολογίες χρειάζονται ουτε πολλά λόγια. Το downloading ειναι σημειο των καιρών και πριν αρχίσουμε να εκτελούμε downloaders καλυτερα να κάψουμε στην πυρά 10-20 εμπόρους σουπερμαρκετ που ξεφορτώνονται τα σάπια τους και αλλους τόσους χασισεμπόρους , λαθρεμπόρους και νταβατζήδες λογής-λογης που δεν τολμας να ανοιξεις μια τρυπα 2χ2 περίπτερο πριν σου ρουφήξουν το αιμα... Ολα αυτα εγω τα ζω καθημερινα. Ευτυχως δεν εχω κλειστεί σε μια γυαλα και να ηθικολογώ απο κει μεσα, ευκολα & απλοικά...
PROFIL Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2007 piga kai agorasa 2 pexnidia gia xbox 360 to 2k7 kai to fifa 2007 xalali ta lefta pu edosa mias kai i anthropi ftiaxane 2 telia pexnidia xerome ilikrina ,mu thimizun epoxes mega drive pu ta pexnidia ta zusame kai xeromastan kai ta skeskizame ,opos tha kano kai ego (kai as mu pi kapios palia pu den ipirxan i kopies den itane pio omorfa ta pexnidia ? tora mono vlepume telia grafika kai apo gaming tipota) anti na pianune araxnes ta pexnidia sto rafi apo ta polla parte 1 2 original kala pexnidia pu tha sas aresune kai liosteta tote tha exete dosi axia proton se esas kai meta sta palikaria pu ftiaxane ta games ,valte ton eafto sas stin thesi afton pu ftiaxnune ta games
Socratis_g Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2007 Εγώ κατέβασα το 2k7 kai to fifa 2007 απτο ιντερνετ και με τα λευτά που εξοικονόμισα πλήρωσα τον οτε και τη δεή γιατί μένω μόνος μου και δεν μου τα πληρώνει η μαμά μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.