PROFIL Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 magkes pite oxi sta piratika pexnidia ,giati pleon exume xasi to katharoemo gaming sinexia copy copy den xeromaste ta pexnidia biazume ite tin konsola ite to pc,tha thimaste tis epoxes megadrive nintento ta 25.000 xiliarika pu diname,alla to xezumizame to pexnidi kai efxaristiomastan tora pleon xasame ta panta giname aplisti entelos,kai ta variomaste toso efkola,ego ekana tin arxi kai agorasa to fifa sto xbox 360 kai to xerome pragmatika...
dimi_p Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ΔΕ νομιζω οτι θα πω κατι τετοιο: αντιθετα θα ελεγα ΖΗΤΩ στα πειρατικα παιχνιδια, γιατι: 1. δεν εχουμε 60+ευρω για καθε νεο παιχνιδι που βγαινει καθε 3 και λιγο 2. δεν εχουμε λεφτα για πεταμα , οταν παιρνεις ενα πανεμορφο κουτι με πολλες υποσχεσεις και το παιχνιδι σου βγαινει μαπα 3. θελουμε να δοκιμαζουμε ελευθερα και να ξεζουμιζουμε οποιο παιχνιδι μας αρεσει αντι να εμπιστευομαστε τα Demo των περιοδικων 4. θελουμε να εχουμε μια αξιοπρεπη συλλογη απο παιχνιδια και να μην ξεζουμιζουμε το ιδιο και το ιδιο για 2-3 χρονια μεχρι να μπορεσουμε να αγορασουμε αλλο. 5. τωρα με το online gaming και ενα παιχνιδι να εχεις παιζεις με τις ωρες χωρις να χρειαζεται να "κατεβασεις" αλλο. (εχω ενα 6μηνο που παιζω ΜΟΝΟ Cod2 online και ας εχω κατεβασει αλλα 10 παιχνιδια). Ζητω τα "αντιγραφα ασφαλειας" !!! χρειαστηκαν χρονια αλλα ηρθαν ...
NeithaN Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 kai nai kai oxi... Den nomizw pantws pws ena original 8a se kanei na xareis perisotero apo ena dump... E3erounte periptwseis sylektikothtas kai psixoshs me kapoious titous (vlepe Final Fantasy Resident Evil Sillent Hill ktl ktl). Parola afta prepei na sthrizoume thn agora paixnidiwn oso mporoume kai opoiadhpote agora edw pou ta leme, mhn 3exname pws mesa apo afto antamivete kai o kataskevasths (an kai mas lhstevoun sthn ellada...) ginetai kalyteros paragei perissotero... p.s. To metro to xanei opoios gemizei thn zwh tou me pragmata pou gnwrizei thn a3ia tous alla den asxoleite mazi tous...
The_Sheep Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ΔΕ νομιζω οτι θα πω κατι τετοιο: αντιθετα θα ελεγα ΖΗΤΩ στα πειρατικα παιχνιδια, γιατι:1. δεν εχουμε 60+ευρω για καθε νεο παιχνιδι που βγαινει καθε 3 και λιγο 2. δεν εχουμε λεφτα για πεταμα , οταν παιρνεις ενα πανεμορφο κουτι με πολλες υποσχεσεις και το παιχνιδι σου βγαινει μαπα 3. θελουμε να δοκιμαζουμε ελευθερα και να ξεζουμιζουμε οποιο παιχνιδι μας αρεσει αντι να εμπιστευομαστε τα Demo των περιοδικων 4. θελουμε να εχουμε μια αξιοπρεπη συλλογη απο παιχνιδια και να μην ξεζουμιζουμε το ιδιο και το ιδιο για 2-3 χρονια μεχρι να μπορεσουμε να αγορασουμε αλλο. 5. τωρα με το online gaming και ενα παιχνιδι να εχεις παιζεις με τις ωρες χωρις να χρειαζεται να "κατεβασεις" αλλο. (εχω ενα 6μηνο που παιζω ΜΟΝΟ Cod2 online και ας εχω κατεβασει αλλα 10 παιχνιδια). Ζητω τα "αντιγραφα ασφαλειας" !!! χρειαστηκαν χρονια αλλα ηρθαν ... +1...............(oi teleies einai gia na dextei to reply mou )
kostasplak1986 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ama einai etsi na poume kai oxi sta mp3! de sfaksane! eixa kanei to lathos kai eixa agorasei gnisio to most wanted! eklega gia 3 mines ta lefta mou giati de mou arese! apo tote evala myalo kai ta katevazo ola! exo kamia 10ria paixnidia, an ta agoraza gnisia tha mou kostizan 600 eyro, me tosa lefta perno ti kalyteri mitriki kai enan 6600 epeksergasti! ZHTO i pirateia!
fits13 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ama einai etsi na poume kai oxi sta mp3! de sfaksane! eixa kanei to lathos kai eixa agorasei gnisio to most wanted! eklega gia 3 mines ta lefta mou giati de mou arese! apo tote evala myalo kai ta katevazo ola! exo kamia 10ria paixnidia, an ta agoraza gnisia tha mou kostizan 600 eyro, me tosa lefta perno ti kalyteri mitriki kai enan 6600 epeksergasti! ZHTO i pirateia! Swstos o filos simfwno apolita... ti original re file??? lefta gia petama exeis?
panagos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 p.s. To metro to xanei opoios gemizei thn zwh tou me pragmata pou gnwrizei thn a3ia tous alla den asxoleite mazi tous... [εξυπνάδα]Εγώ νόμιζα πως το χάνει όταν αργήσει το λεωφορείο... [/εξυπνάδα] Πέρα απο την πλάκα.. και εγώ κατεβάζω mp3 και έχω αγοράσει copy παιχνίδια αλλά γνωρίζω πως είμαι παράνομος και αντικειμενικά έχω άδικο. Για να φτιαχτεί ένα Game δουλεύουν ένα σωρό άνθρωποι και για πολύ καιρό. Γιαυτό κάνουν και 60 ευρώ. Στην τελική δεν μας υποχρεώνει κανείς να το αγοράσουμε. Θέτουν μια τιμή και αν σου αρέσει.. Αν έρθουμε λίγο στη θέση τους δεν θα μας άρεσε καθόλου να μας "κλέβουν" τη δουλειά. Παρόλα αυτά όλοι μας θα συνεχίσουμε να κλέβουμε .. ναι αυτό ακριβώς κάνουμε και το κάνουμε πολύ πιο εύκολα επειδή έχει δυστυχώς περάσει η αντίληψη οτι δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο. Είναι όμως κλεψιά. "Ευτυχώς" που η Ελλάδα είναι σχετικά μικρή αγορά και είναι και λίγο μπάχαλο αλλιώς αν ήταν αυτή η κατάσταση παντού.. απλά δεν θα βγαίνανε άλλα games. Στην Ελλάδα μόνο ταμπέλες δεν έχουν έξω τα μαγαζιά που να λένε "πωλούνται Games αντεγραμμένα με 6 ευρώ". Στις περισσότερες χώρες τις Ευρώπης όμως και στην Αμερική δεν τολμάνε να κάνουν τίποτα τέτοιο! Αν πιάσουν χρήστη να κατεβάζει.. την έκατσε. Τί μας κάνει εμάς αυτό; Λαμόγια του κερατά!! Ναι κλέβουμε αλλά.. σιγά μωρέ τώρα.. όλοι το κάνουν.. απο μας θα βγάλουν λεφτά οι εταιρίες; Σιγά.. θα τους λείψουν τα 60 ευρώ; 60 απο εδώ και 60 απο εκεί ξέρετε πόσα μαζεύονται κύριοι;; Φυσικά ξέρετε.. όλοι ξέρουμε. Δεν ιδρώνει το αφτάκι κανενός όμως. Αντί λοιπόν να κατηγορούμε τις εταιρίες που βγάζουν παιχνίδια και τα πουλάνε όσο αυτοί πρέπει για να καλύψουν τα έξοδά τους και για να ταΐσουν τις οικογένειές τους (να βάλουν και βενζίνη στη Mazerati) καλύτερα τουλάχιστον, εφόσον δεν πρόκειται να σταματήσουμε να τους κλέβουμε, να παραδεχόμαστε οτι είμαστε κλέφτες και να μην προσπαθούμε να πείσουμε τους εαυτούς μας και τους άλλους οτι έχουμε ιερό σκόπο και οτι δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας λοιπόν.. Τα είπα και ησύχασα. Πάω να κατεβάσω ένα album των Iron Maiden τώρα να γουστάρω
Socratis_g Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 1.Να μου κάνουν αυξηση στη δουλειά μου 100€ για να πέρνω ένα παιχνίδι το μήνα? Δε λέει..... 2.Οσο για τα ποιοτικά παιχνίδια ρε φίλε μην το ξαναπείς. Μιας και έχεις 360 δες τι έχει βγάλει αυτους τους μήνες. 3.Και τώρα τα λιώνουμε τα παιχνίδια με τις ώρες, απλά παλαιότεα νομίζεις ότι τα ευχαριστιόσουνα πιο πολλύ γιατι τότε ήτανε και το γεγονός "ουφ, ευτυχώς έπιασαν τόπο τα 25.000δρχ μου", κάτι το οποίο δεν υπάρχει στη πειρατεία. ΥΓ:Πληρώνουμε τα μηχανίματά μας αυθεντικά, μέχρι εκεί φτάνει. ΥΓ2: Στη χώρα μας τόσα γ@μησιάτικα πληρώνουμε(=μας πέρνουνε) απο τη τσέπη μας . Ας γλειτώσουμε και μεις κανένα φράγκο. ΥΓ3: Εχω την εντύπωση ότι δεν θα ασπαστεί πολύς κόσμος την αποψή σου...
xvagos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εντάξει, συνεχίστε ΟΛΟΙ να αντιγράφεται ή να αγοράζεται πειρατικά παιχνίδια. Αστυνόμος δεν είμαι για να σας απαγορεύσω να κλέβετε. "Εμένα μου αρέσει να κλέβω αυτοκίνητα, ξέρετε Ferrari, Mazerati, Laborgini κ.α. Ξέρετε τώρα, δεν έχω λεφτά για πέταμα. Αν η Ferrari μου βγεί μάπα μην πάνε και τα λεφτά χαμένα! Χαζός είμαι να τις αγοράσω..." Ωραία δικαιολογία βρίσκεται παιδιά για να πείτε γιατί αγοράζεται πειρατικά παιχνίδι, ακούγεται τόσο κουφό όσο και το παραπάνω παράδειγμά μου. Ναι τόσο κουφό... Γι'αυτό αφήστε το καλύτερα και πέστε κάτι άλλο ποιο πραγματικό. Βέβαια αν ΟΛΟΙ αγοράζαμε πειρατικά παιχνίδια, το πολύ σε 2 χρόνια απλός δεν θα υπήρχαν παιχνίδια για να αντιγράψετε!!! Τόσο απλά. Όλες οι εταιρίες θα είχαν κλείσει. Θα σας έμενε πχ το ΧΒΟΧ360 στο χέρι... για να το κοιτάτε... Ευτυχώς που μερικοί από μας αγοράζουν αυθεντικά παιχνίδια με λεφτά από το λιγοστό μεροκάματό τους για συντηρείται η βιομηχανία. Και να έχετε φυσικά και εσεις την ευκαιρία να αντιγράφεται. Μπράβο σας ... Τελικά δεν είστε κορόϊδα όπως εμείς...
hackermon1 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ΖΗΤΩ Η ΠΕΙΡΑΤΙΑ!!!!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΙΚΤΟΙ!!
Socratis_g Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 To παράδειγμα σου είναι 100% ατυχές. Γιατί για να πάρεις 1 φεράρι πρέπει να έχεις πολύ μαρούλι στη τσέπη σου. Και 2 δεν παίζει να σου βγεί για πέταμα η φεράρι. Και σε γενικότερο σύνολο, εμένα γιατί να με γ@μάνε στις υποχρεώσεις , φόρους και τέλη? και συν τοις αλλοις να να είμαι και κατά τις πειρατείας?? Για πιους? Για μην χάνει ο κολοσσός η m$ και η κάθε m$? Ε? Και να χάνω εγώ ο μεροκαματιάρης? Εσύ Βαγγελάκη εργάζεσαι (και με τι αποδοχές) ή σου κόβουν χαρτζιλικι??
blackstar Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 60 euro gia na gnisio einai pola lefta, kapote diname (pali 60 euro se drxmes), ala to game eixe mesa ena terastio manual (sini8os) afises, kali siskeyasia, k.t.l. opote pleon poios o logos na dosis ena poso gia na pareis ena dvd kai ena e3ofilo? ektos an soy aresi toso to game (mporeis na to diapistosis pezontas to copy) kai na pas na to agorasis,
activex Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 paidia egw mia fora to metro to exasa...kaka ta psemata! fteei h epoxi? fteei h ilikia? oi piraties? oi etairies? den kserw...to treno mia fora paei....(ek tou "metrou" auto )
Socratis_g Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ΥΓ: Απο τα χρόνια του nes και του master system μέχρι σήμερα, είδα πως "πτοήθηκε" η βιομηχανία των παιχνιδιών με την κατακόρυφη αυξηση της πειρατείας. Και μη μου πείς ότι οφείλεται στο 10% που αγοράζει αυθεντικά και βγαίνουν συνέχεια παιχνίδια κ κονσόλες. Το καταπληκτικό PS2 ξεσκήστικε στις πωλήσεις ξέρεις πότε? Οταν έπαιξε αντιγραφες. Στο Χ360 ξέρεις πότε άρχισε να έχει κέρδη η μς? Οταν ξεκήνισαν τα φλασαρίσματα.
apostol1s Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 gi auto balame adsl gia na katebazoume ta panta free.min pane kai xamena ta lefta pou dinoume kathe mina.na piasoun topo.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.