Προς το περιεχόμενο

dsl και δωρεαν αστικες -υπεραστικες κλισεις

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραιο το λινκ, αλλα μετα τις 15 γεναρη τι θα ισχυει? Και ακομη, πως το προσφερουν αυτο χωρις ιδιοκτητο δικτυο? Αν ειναι ετσι, να περιμενουμε ανοιξη στις ελληνικες τηλεπικοινωνιες!

Δημοσ.

Τι λετε ρε παιδια τωρα, μονο η Tellas ή η Vivodi καταργουν το πΟΤΕπαγιο, και σε εξαιρετικα λιγες περιοχες καλυψης. Η Τελλας λεει οτι θα επεκταθει, η Vivodi το λεει αυτο εδω και 5 χρονια αλλα παραμενει μια απογοητευση εκτος καρακεντρου μεγαλων πολεων.

Αυτη η προσφορα της forthnet, δεν ειναι 30 και ξεμπερδευεις. Ειναι 30+ ~15 (παγιο πΟΤΕ) = 45. Λιγο κατω απο το "ζηστο" της Tellas η οποια ομως δινει 4 Mb. Αλλα αυτη επειδη εχει απαγκιστρωθει απο πΟΤΕ, εχει μεινει μονο Αθηνα.

Γι'αυτο η forthnet καυιεται οτι το παρεχει παντου. Οπου υπαρχει ο Ποτες δηλαδη. Αρα το παγιο του ακατανομαστου ΔΕΝ το γλιτωνετε...

Τι νομιζατε, οτι θα δινεται 30 και θα τελειωνετε? Οπως γινεται στις ΑΚΡΙΒΕΣ ευρωπαικες χωρες? (20 δινουν οι περισσοτεροι).

Γελασαμε και παλι...

Δημοσ.

Πάντως η Tellas έχει επιδοθεί σε κυνήγι νέων συμβολέων και η πλάκα είναι οτι με την φρενίτηδα που τους έχει πιάσει παίρνουν τηλέφωνα-κλείνουν συμβόλαια και σε περιοχές που δέν έχουν κάλυψη ή θα έχουν κάααααααποια στιγμή στο μέλλον.

Μένω Αιγάλεω και απ'οσο ξέρω Tellas στην περιοχή μου δέν υπάρχει,παρόλα αυτά οι πωλητές ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ στην κυριολεξία να υπογράψω συμβόλαιο.Μου τα έχουν κάνει zeppelin,σε βαθμό που θα τους βρίσω επειδή γίνονται και φορτικοί αφού τηλεφωνούν καθέ τρείς και λίγο.

Μάλιστα όταν είπα στον πωλητή οτι η περιοχή μου δέν καλύπτεται,(επίσημα τουλάχιστον)μου απάντησε "Ξέρετε,το Αιγάλεω είναι μια ευρία περιοχή και θα καλυφτεί άμεσα,μέχρι να υπογράψετε το συμφωνιτικό"...εγώ απάντησα "Ε?!" γιατί χάθηκα στις διάφορες ερμηνίες που θα μπορούσε να έχεις αυτή η πρόταση.

Δημοσ.
Τι λετε ρε παιδια τωρα, μονο η Tellas ή η Vivodi καταργουν το πΟΤΕπαγιο, quote]

Η vivodi ομως εχει περιορισμους νομιζω.Δεν εχει απεριοριστες κλισεις αστικες και υπεραστικες.

Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη που μιλαμε μονο οι HOL και Tellas δινουν dsl με αστικα και υπεραστικα δωρεαν σε δικο τους ιδιοκτητο δικτυο.

Η Vivodi οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω δινει ενα συγκεκριμενο χρονο δωρεαν τηλεφωνηματων,νομιζω 500 λεπτα,ενω η Forthnet παρολο που ηταν η 1η που εταζε για μετακινηση σε ιδιοκτητο δικτυο αποδειχτηκε τελευταια και καταιδρωμενη και αυτη τη στιγμη ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν ποτε θα αρχισουν να προσφερουν τετοιες υπηρεσιες.

Χαρακτηριστικο ειναι οτι σε χθεσινη μου επικοινωνια με τη Forthnet με πληροφορησανε οτι στη καλυτερη περιπτωση σε κανενα διμηνο απο τωρα θα αρχισει να λειτουργει το ιδιοκτητο δικτυο της.

Παρολαυτα καλο ειναι να ξερετε οτι ακομα και αν η περιοχη σας καλυπτεται απο τα ιδιοκτητα δικτυα της Tellas και της HOL υπαρχουν πολλες καθυστερησεις στις ενεργοποιησεις που ξεπερνανε και τον μηνα κατι που ειναι πολυ σημαντικο αφου για να μεταβειτε σε καποιο ιδιοκτητο δικτυο πρεπει να διακοψετε τη συνδεση σας με τον ΟΤΕ με αποτελεσμα να μεινετε ολο αυτο το διαστημα χωρις DSL!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...