Προς το περιεχόμενο

Asus A7db [laptop] Bios Upgrade!!!

euoukos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά!!!

Λοιπόν, ξαφνικά σήμερα το πρωί το φορητό pc που έχω εδώ και 1 1/2 χρόνο περίπου, παρουσίασε πρόβλημα στο keyboard του και στο mouse/touchpad!!!

Δηλαδή, δεν λειτουργεί τίποτα από τα δύο!

Ανοίγει κανονικά το pc από το power, αλλά δεν μπορείς να χρησιμοποήσεις το πληκτρολόγιο καθόλου, ενώ το ποντίκι μόνον από την οθόνη αφής μπορείς να το κουνήσεις που και που με τεράστια χρονκαθυστέρηση και χωρίς αποτέλεσμα...:confused: :confused: :confused:

Επικοινώνησα λοιπόν με την ASUS, αφού ούτε να bootaro μπορώ από κάποια δισκέτα, CD/DVD, και με ενημέρωσαν ότι χρησιάζεται αναβάθμιση το BIOS του Laptop. Όμως, λόγω του ότι μονον ένα άτομο βρίσκεται στην τεχνική υποστήριξη της ASUS και λόγω του ο συνάδελφός του ελληνικής καταγωγής απουσιάζει λόγω εορτών (!!!) θα επικοινωνήσουν μαζί μου.. από του χρόνου... για να μου δώσουν τις απαιτούμενες οδηγίες.

Για αυτό, λοιπόν, και λόγω του ότι έχω σημαντικά δεδομένα στο φορητό μου που τα χρειάζομαι άμεσα, αλλά δεν μπορώ να τα πάρω :cry: :cry: :cry: ... ζητώ τη βοήθεια σας!!!:cry: :cry: :cry:

Μήπως γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να αναβαθμίσω το Bios για το συγκεκριμένο laptop ??? [Asus A7Db Turion 1.8].

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Είχα το ίδιο πρόβλημα.Μου έστειλαν από την interset email ένα πρόγραμμα για το bios. τηλ. τεχνικού τμήματος 2103490200. θα χρησιμοποιησεις το winflash το οποίο το έχεις στα cd της Asus.

Δημοσ.
Είχα το ίδιο πρόβλημα.Μου έστειλαν από την interset email ένα πρόγραμμα για το bios. τηλ. τεχνικού τμήματος 2103490200. θα χρησιμοποιησεις το winflash το οποίο το έχεις στα cd της Asus.

Καλησπέρα argi37!!!

Είναι εύκολο να μου κάνεις forward ότι οδηγίες σου έχουν στείλει σχετικά από την interset???

Λόγω των ημερών από Τετάρτη.... θα βρω κάποιον... και έχω φρικάρει! :confused:

Έχω αρχεία που χρειάζομα άμεσα και δεν μπορώ να τα πάρω!!!

Σου στέλνω με pm το email μου!

Δημοσ.

Είναι ένα πολύ μικρο αρχείο το οποίο δύστυχος δεν το έχω για να στο στείλω.Το winflash θα σε βοηθήσει για να το εισάγεις μέσα από τα windows για να αλλάξει το bios.

Δημοσ.
Είναι ένα πολύ μικρο αρχείο το οποίο δύστυχος δεν το έχω για να στο στείλω.Το winflash θα σε βοηθήσει για να το εισάγεις μέσα από τα windows για να αλλάξει το bios.

Καλημέρα και πάλι!

Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!

Κρίμα που δεν έχεις το αρχειάκι!

Αυτή τη στιγμή το pc δεν μπαίνει ούτε στα Windows!

To είχα φορμάρει για να κάνω setup τα windows πάλι .. είχε διάφορα προβλήματα!!!

Και συνέπεσε να κολήσει το keyboard σε αυτό το σημείο... εντελώς ξαφνικά!

Για αυτό έχω φρικάρει τελείως!

Το μόνον που λέω να κάνω είναι αγοράσω μια εξωτερική θήκη και προσπαθήσω να κάνω setup εκεί τα windows xp... αλλά πολύ.. χλωμό μου φαίνεται!

Σε ευχαριστώ πολύ!

Καλή Χρονιά!!!!

:-D :-D :-D

Δημοσ.
Δοκίμασε με άλλο usb εξωτερικό πληκτρολόγιο.Καλή χρονιά!

Δυστυχώς δεν γίνεται τίποτα!

Το έχω ήδη δοκιμάσει... αλλά εφόσον δεν έχει ενεργοποιηθεί η εντολή από το BIOS δεν αναγνωρίζει το εξωτερικό πληκτρολόγιο... :(

Τώρα κάπως με τα vista έχω μπει στο 2ο partition που έχω φτιάξει με τα έγγραφά μου και τραβάω από εκεί τα αρχεία μου με usb external disk ... και απο εκεί και πέρα βλέπουμε τι θα μου πουν και από ASUS!!!

Χρόνια Πολλά & Καλή χρονιά!!!

Δημοσ.

Τελικά στο πρόβλημά μου δόθηκε λύση... από την interset....

Μου έστειλαν ένα αρχείο σε .nrg μορφή το έκαψα σε ένα CD, έβγαλα το σκληρό δίσκο του laptop, έκανε boot από το CD και έκανε αυτόματα αναβάθμιση του BIOS!!!

Οπότε το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο επιλύθηκε με το .nrg file που μου έστειλαν από την interset για το upgrade του BIOS του ASUS A7DB.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...