Προς το περιεχόμενο

CONVERTXTODVD 2.1.8.193 & υποτιτλοι

dll.hal

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια.

γιατι δεν μπορω με αυτο να περασω υποτιλους?

ακουλουθω τον οδηγο του kastel αλλα δεν

μπορω να τα καταφερω.με το winavi ειναι ολα ok.

παιζει κατι με αυτην την εκδοση?

τι πρεπει να κοιταξω?

ευχαριστω

Δημοσ.

καλημερα παιδια .

στο ιδιο προβλημα παντα..

εγκατεστησα προηγουμενη εκδοση αλλα παλι τα ιδια..

το παραξενο ειναι οτι βλεπει τους υποτιτλους κανονικα στην εισαγωγη τους ,αλλα στην ταινια τιποτα .

1wc0.th.jpg"]1wc0.th.jpg[/url]

τι πρεπει να κανω βρε παιδια????

Δημοσ.

έχεις προεπιλεγμένη γλώσσα φυσικά την ελληνική?αυτόματη επιλογή υπότιτλων επίσης τσεκαρισμένο?ρωτάω βλακείες απλά με παραξενεύει αυτό που λες κι έχω γράψει με το συγκεκριμένο πρόγραμμα 99/100 ταινίες με επιτυχία

Δημοσ.

ίδια έκδοση έχουμε απότι βλέπω(την τελευταία 2.1.8.193).δοκίμασες σε άλλο player το dvd?γιατί λες ότι στην προεπισκόπηση σου εμφανίζονται κανονικα,γι αυτό ρωτάω.στο power dvd εμφανίζονται κανονικά?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μια Απο Τα Ιδια Δεν Μου Βγαζει Υποτιτλους Κατα Την Προεπισκοπηση ειναι Κατι Λαθος??

Όπως λέει ο φίλος ΚASTEL στην προεπισκόπηση ποτέ δεν δείχνει τους υποτίτλους,στην φώτο που έχεις βλέπω ότι έχεις φορτώσει πολλές ροές υποτίτλων,για μειωσέτες μήπως βοηθησει.

Εγώ προσωπικά δουλεύω την 2.1.4.162 έκδοση του convertX2DVD που δείχνει αρκετά σταθερή.

Τελευταία να πω την αλήθεια,δουλεύω πιο πολύ το Filmmachine που είναι ποιο χρονοβόρο αλλά με καλύτερη ποιότητα.

Δημοσ.
Όπως λέει ο φίλος ΚASTEL στην προεπισκόπηση ποτέ δεν δείχνει τους υποτίτλους,στην φώτο που έχεις βλέπω ότι έχεις φορτώσει πολλές ροές υποτίτλων,για μειωσέτες μήπως βοηθησει.

οκ καλυτερα τα πραγαμματα αλλα δεν εχω τελειο συχρονισμο υποτιτλου και ομιλιας.

Πως μπορω ομως να ξερω οτι οι υποτιτλοι ειναι σωστα τοποθετημενοι-συχρονισμενοι 100% με την ταινια χωρις να εχω καψει το dvd ??

ευχαριστω

Δημοσ.
οκ καλυτερα τα πραγαμματα αλλα δεν εχω τελειο συχρονισμο υποτιτλου και ομιλιας.

Πως μπορω ομως να ξερω οτι οι υποτιτλοι ειναι σωστα τοποθετημενοι-συχρονισμενοι 100% με την ταινια χωρις να εχω καψει το dvd ??

ευχαριστω

να κανεις ελεγχο με το worksubtitles πριν το convert..

http://www.kastel.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...