patrickdrd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Επειδή ενδιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω την εν λόγω υπηρεσία, θα ήθελα τις γνώμες σας και τις εντυπώσεις σας από την χρήση τους. Έχουν προμήθεια; Έχουν ποικιλία από events; Υποστηρίζεται paypal; Είναι αξιόπιστα; Αυτά που έχω δει είναι τα ακόλουθα και θα ήθελα γνώμες για αυτά ή αν ξέρετε κάποιο άλλο: Ticket House Ticket Net TicketShop
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Κάποιος να μου πει παίδες... Ποιο έχετε χρησιμοποιήσει; Ποιο, κατά την γνώμη σας πάντα, είναι το "καλύτερο"; Παίζει κανένα με paypal;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ γιατί ξέρω μόνο το e-ticket της μιας ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας?
patrickdrd Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Άλλο πράμα αυτό... Εγώ μίλησα για τους διάφορους τρόπους με τους οποίους μπορείς να αγοράσεις εισιτήριο online... Κανείς δεν το χει χρησιμοποιήσει τελικά;
M-81 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους! Επειδή ενδιαφέρομαι να χρησιμοποιήσω την εν λόγω υπηρεσία, θα ήθελα τις γνώμες σας και τις εντυπώσεις σας από την χρήση τους. Έχουν προμήθεια; Έχουν ποικιλία από events; Υποστηρίζεται paypal; Είναι αξιόπιστα; Αυτά που έχω δει είναι τα ακόλουθα και θα ήθελα γνώμες για αυτά ή αν ξέρετε κάποιο άλλο: Ticket House Ticket Net TicketShop Από όλα τα παραπάνω έτυχε να χρησιμοποιήσω 2-3 φορές το TicketShop. Δεν κρατάνε καμιά προμήθεια από την κάρτα για τη συναλλαγή, μπορεί όμως το εισητήριο να δεις πως είναι 1-2€ ακριβότερο από την "επίσημη" τιμή προπώλησης για λόγους πχ. κράτησης/φύλαξης στο ταμείο του θεάτρου. Άλλες φορές βέβαια μπορεί απλά να έχει να κάνει με το πόσο καλές ή κακές είναι οι "σχέσεις" της εταιρείας παραγωγής του θεάματος με την εταιρεία πώλησης των εισητηρίων και άλλα τέτοια. Γενικά νομίζω πως υπάρχει ποικιλία. Ειδικά από τη στιγμή που υπάρχουν τόσες εταιρείες πώλησης εισητηρίων, κάπου θα βρεις αυτό που θέλεις. Paypal δεν έχω δει κάπου, μόνο χρέωση πιστωτικής. Αυτό που έχω καταλάβει είναι πως η κράτηση εισιτηρίων δεν γίνεται ακριβώς on-line: Μετά τη συμπλήρωση της φόρμας στο Internet, σε παίρνουν τηλέφωνο (εντός της ημέρας) και ουσιαστικά τότε γίνεται η αγορά των εισητηρίων. Όταν πρόκειται πχ. για κάποια συναυλία (που δεν υπάρχουν αριθμημένες θέσεις), τότε τα πράγματα είναι εύκολα. Όταν όμως πρόκειται πχ. για θέατρο όπου οι θέσεις είναι αριθμημένες τότε τα πράγματα μπορεί να "μπερδευτούν" γιατί δεν υπάρχουν πχ. θέσεις στη ζώνη που ζήτησες μέσω φόρμας (αφού το site δεν ενημερώνεται on real time), και μέσω τηλεφώνου σου εξηγούν πότε και πού υπάρχουν θέσεις κλπ. Έτσι, από ένα σημείο και μετά η κράτηση εισητηρίων γίνεται...on-phone. Τελός, είναι πολύ δύσκολο να βρεις ελεύθερη γραμμή στο τηλεφωνικό τους κέντρο (τουλάχιστον στο TicketShop), στην περίπτωση που θέλεις να κάνεις κατευθείαν κράτηση μέσω τηλεφώνου. :evil: Γενικά είναι ικανοποιητικές οι υπηρεσίες τους, αλλά ελπίζω πως θα βελτιωθούν στο μέλλον.
patrickdrd Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε! Άρα, τα συμπεράσματα είναι: 1) Πρέπει να μπει paypal. 2) Πρέπει η όλη διαδικασία να γίνεται real-time (τι τηλέφωνο και μπούρδες. Με το νέο έτος θα δουλεύω σε ένα τέτοιο project, οπότε δεν ρώτησα μόνο για την χρήση των υπηρεσιών (και γι'αυτό), αλλά και για να πάρω ιδέες... Έχει κανείς άλλος να παραθέσει εντυπώσεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.