spyros21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα και χρονια πολλα! Στο event viewer μου βγαζει τα εξης errors το ενα εχει να κανει με αυτο, Event ID: 4311 Source: NetBT Message: Initialization failed because the driver device could not be created. και ενα αλλο με tcp/ip. Και ερωτω επειδη ειχα και προβλημα με το pc (βλεπε τοπικ μπλε οθονες), υπαρχει περιπτωση να προκαλειται το restart ή το κολλημα που παθαινει στο ξεκαρφωτο η εικονα και ο ηχος, απο αυτο? Εχω κανει ολα τα updates για το λειτουργικο. Εχω φτασει σε σημειο να σκεφτομαι οτι φταιει για το συγκεκριμενο pc παντα, οτι τα xp ειναι κοπια. Πριν ενα μηνα μου αλλαξαν την μητρικη. Δεν μπορω να βγαλω ακρη! Το pc: P4 3.2Ghz, 3x512 sta 533, GeForce NX6600LE, Asus P5LD2, PSU 420w. Επισης εκτος απο τα κλασσικα εκτυπωτης κλπ., εχει και το sagem modem για adsl. Τα φωτα σας!!! Ευχαριστω προκαταβολικα.
briner Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 φιλε μου καποια τετοια προβληματα ειχα και εγω και τελικα αμετα απο πολυ ψαξημο ανακαλυψα οτι εφταιγε το προγραμματακι που κανει τα σπασμενα windows γνησια (το ειχα περασει να κανω αναβαθμηση με updates) κανε format και μην το παιρνας και θαδεις οτι ολα θα ειναι ενταξει----
spyros21 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Το θεμα ειναι οτι του εκανα φορμα και το εβγαζε προτου τo updating.
spyros21 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα! Μια ερωτηση υπαρχει περιπτωση να κολλαει ο υπολογιστης λογω τροφοδοτικου? Και αν ναι πως μπορω να το τσεκαρω? Ευχαριστω Υ.Γ: το τροφοδοτικο ειναι 420watt με την παραπανω συνθεση.
dll.hal Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Καλησπερα! Μια ερωτηση υπαρχει περιπτωση να κολλαει ο υπολογιστης λογω τροφοδοτικου? Και αν ναι πως μπορω να το τσεκαρω? ΕυχαριστωΥ.Γ: το τροφοδοτικο ειναι 420watt με την παραπανω συνθεση. αφησε μονο τον δισκο που μπουταρεις να τρεχει στο τροφοδοτικο... κοιταξε και λιγο στο bios τα σχετικα....
spyros21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Παιζει να φταιει ο 2ος σκληρος που εχω βαλει επανω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.