Anonymous Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Φίλε abeness με έκανες και γέλασα γιατί μου θύμησες τον διπλανό μου στο γυμνάσιο που είχε το ίδιο πρόβλημα. Όχι στο Corel γιατί τότε δεν υπήρχε ούτε κατά διάνοια...χαχα...αλλά στα λάθη.Με είχε κάνει το κωλόπαιδο να μην μπορώ να γράψω ούτε και εγώ.<P>Filika<BR>Blackman
Gary Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2001 dyskolo ayto poy thes ... corel whith microsft na simfonoyn ?? xaxaxa gelasa <P>------------------<BR>Gary Hobson ( tixeri ekdosi )
alexia Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2001 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2001 Εγώ που δουλεύω το Corel Draw 10 κάνω copy paste από το Word και μου το μεταφέρει ότι κείμενο και να έχω γράψει το οποίο με δεξί κλικ επάνω του μπορείς να το επεξεργαστείς (ανοίγει φόρμα του Word μέσα στο Corel) και το μόνο μείον που έχει είναι ότι πρέπει να το μεγεθύνω πολύ έξω από τα όρια τις σελίδας του Corel για να είναι τα γράμματα ευανάγνωστα. Δεν λέω ότι είναι ο καλύτερος τρόπος πάντως εγώ βολεύομαι έτσι!
abeness Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2001 Λοιπόν μάγκες το πρόβλημα είναι ότι είμαι τρομερά ανορθόγραφος και όταν πάω να γράψω κάτι στο Corel δεν ξέρω πώς να το διορθώσω. Προσπάθησα να κάνω «αντιγραφή» «επικόλληση» από το Word αλλά δεν μου βλέπει τα γράμματα Ελληνικά , μάλλον δεν ταιριάζουν οι γραμματοσειρές!!! <BR>Καμιά ιδέα;;;;<BR>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.