21century Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Πες μας τι καρτα γραφικων εχει ο φορητος σου, σε μενα για παραδειγμα εχει την media accelartion 950 δηλαδη ενσωματωμενη στην μητρικη αλλα δεν εχω δοκιμασει ακομα συνδεση με τηλεοραση...
koylis27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 η καρτα μου ειναι ATI MOBILITY RADEON μοντελο IGP 340M.με μοιραζομενη μνημη εως 64mb.σιγα σιγα τα λυνω τα προβληματα μου.το μονο τωρα ειναι πως θα βλεπω εγχρωμα στην τηλεωραση.αν το λυσω και αυτο θα ειμαι ετοιμος να βλεπω ταινιες στη τηλεωραση απο τον φορητο μου.
vatraxos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Πήγαινε πάλι στις οθόνες, πάτα τα properties της οθόνης TV που ενεργοποίησες και άλλαξε την προβολή από NTSC σε PAL-B. Μετά θα βλέπεις έγχρωμα..
koylis27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 σε PAL-B το εχω βαλει και δειχνει ασπρομαυρα
panagos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μήπως είναι ασπρόμαυρη η ταινία;;; Δοκίμασε όλα τα settings εκεί.. Τί άλλες επιλογές κωδικοποίησης σου δίνει; Για κοίταξε τί ρυθμίσεις έχει η Τηλεόρασή σου.. ίσως να μπορείς να το φτιάξεις και απο εκεί το πρόβλημα.
arxaggelos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 des mhpws exei spasei kai kanena pin sta vysmata tou kalwdiou sou...kai des an h thleorash pairnei eikona apo th swsth external. egw otan to syndew paizw ligo me to koumpi external sto thlekontrol kai vriskei eikona se dyo thyres (enw exw valei mono ena s-video, oute kan audio) alla mono h mia deixnei ok ola ta xrwmata kai den "paizei" katholou
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.