koylis27 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 αν ξερει κανεις να με βοηθησει.συνδεσα τον φορητο μου με την τηλεοραση.ενεργοποιησα την τηλεωραση πατωντας το κοκκινο κουμπι μεσα απο της οθονες.απο εκει και περα τι κανω?εβαλα ενα dvd μεσα για να δοκιμασω αλλα δεν μπορω να δω απο την τηλεοραση την ταινια.τι πρεπει να κανω?
cmelegos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 καταρχάς πως και με τη καλώδιο την συνεδεσες;
koylis27 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 πηρα ενα καλωδιο s-video 4 ακιδων το συνδεσα στην κιτρινη υποδοχη s-video στην μπροστινη μερια του φορητου,με τον scart adaptor που εβαλα στην τηλεοραση
μανος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 σωστα δεν τα συνδεσα? Μια χαρά το σύνδεσες. Λογικά ότι βλέπεις στην οθόνη του laptop θα πρέπει να εμφανίζεται και στην τηλεόραση (άν πρώτα κάνεις δεξί κλικ στην οθόνη του laptop και στο παράθυρο που θα βγάλει επιλέξεις έξοδο προς τηλεόραση, ή ακόμη καλύτερα για να μή μπερδευτείς έξοδο προς φορητό+τηλεόραση) Αλήθεια καλώδιο ήχου έβαλες;
koylis27 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μια χαρά το σύνδεσες.Λογικά ότι βλέπεις στην οθόνη του laptop θα πρέπει να εμφανίζεται και στην τηλεόραση (άν πρώτα κάνεις δεξί κλικ στην οθόνη του laptop και στο παράθυρο που θα βγάλει επιλέξεις έξοδο προς τηλεόραση, ή ακόμη καλύτερα για να μή μπερδευτείς έξοδο προς φορητό+τηλεόραση) Αλήθεια καλώδιο ήχου έβαλες; τι εννοεις με αυτο?τι ακριβως να κανω?
panagos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Στα περισσότερα laptop η s-video έξοδος ενεργοποιείται με το πλήκτρο Fn σε συνδιασμό με ένα απο τα πλήκτρα F (F1, F2 ktl) εμένα το έχει πχ στο F3. Επίσης ίσως να πρέπει να κάνεις κάποιες ρυθμίσεις μέσω των ιδιοτήτων της οθόνης σου στα setting-> adnvanced στην κάρτα γραφικών σου. Ελπίζω να βοήθησα. Σημειωτέον η ποιότητα απο laptop σε TV δεν είναι πάντα καλή.. πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξεις ανάλυση μέσα απο το λαπτοπ. Επίσης.. σύνδεσε τον ήχο γιατί.. δε λέει να ακούς με τα ηχεία του λαπτοπ. Good luck!
VasKag Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Στα περισσότερα laptop η s-video έξοδος ενεργοποιείται με το πλήκτρο Fn σε συνδιασμό με ένα απο τα πλήκτρα F (F1, F2 ktl) οπως τα λεει ο φιλος ειναι... και συγκεκριμενα ψαξε για το κουμπι που εχει μια οθονη (ή 2 δεν θυμαμαι)
koylis27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 δεν μπορω να τα καταφερω παιδια.αν καποιος μπορουσε να με καθοδηγησει παρακαλω?
Jikail Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Σύνδεσε τα καλώδια..Δεξί click στην οθόνη του pc/properties/settings.. Επέλεξε την οθόνη "2" που εμφανίζεται και τίκαρε το "extend my windows desktop onto this monitor".. Επέλεξε από την τηλεόραση "ext1" or "ext" ή όπως αλλιώς λέει την είσοδο του scart.. Αν δεν βλέπεις τίποτα πιθανόν να χρειαστεί κάποιο restart.. Σε πολλές τηλεοράσεις έχει δύο εισόδους για scart εκ των οποίων η μία είναι ασπρόμαυρη και η άλλη έγχρωμη..
arxaggelos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 genika me right click panw sto desktop kai meta properties exeis to parathyro twn grafikwn. kapoy sthn teleytaia kartela (settings) exei to koumpi advanced (h "gia proxwrhmenous" an exeis ta ellhnika Win) ekei sthn kartela monitor sou exei oles tis syndedemenes othones, an valeis to s-video logika prepei na thn vlepei ksexwrista apo aythn tou laptop. me klik epanw sthn othonh pou DEN einai tou lapton tha sou vgalei ta settings ths gia na allakseis rythmiseis. gia na thn deis prepei na vreis me ti syndyasmo me to plhktro F panw sto keyboard sou deinei ekswterikh eikona to Fn opws eipan kai ta paidia prin. ti karta grafikwn exei to laptop? mporei apo to diko ths software na einai pio aplo h pio syntheto, alla opws kai na exei ayto tha to deis apo to path pou sou edwsa sthn arxh (desktop rightclick>properties>settings>advanced) mhn ksexaseis to audio cable! poio kokkino koumpi stis othones pathses???apo periergeia
koylis27 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ενταξει τα καταφερα συνδεθηκε η τηλεωραση.το μονο προβλημα τωρα ειναι οτι μου δειχνει ασπρομαυρα η εικονα της τηλεορασης και βαζω το dvd να παιξει και εικονα εχω μονο απο τον φορητο μου,στην τηλεωραση δεν μου δειχνει την ταινια.ολα τα αλλα κανονικα.οτι κανω στον λαπτοπ το βλεπω και στην τηλεοραση.
panagos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ?Δεν σου δείχνει την ταινία; Για το ασπρόμαυρο που λες μάλλον έχεις default το σήμα να βγαίνει σε NTSC. Ψάξε στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου να το βάλεις σε PAL. Τώρα γιατί δεν φαίνεται η ταινία... δεν ξέρω.
BladeRunner Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 To eixa kai ego auto to provlima.apo oti thimamai eftaigan eite oi drivers eite to programma anaparagogis tis tainias.itan poli palia,sorry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.