kavaliotis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια τελικα ποιο ειναι το καλυτερο DivX-XviD player της αγορας να παμε να το παρουμε να ξεμπερδευουμε? Δηλαδη δεν υπαρχει ουτε ενα να παιζει κανονικα τα βιντεακια με ελληνικους υποτιτλους απροβληματιστα? Και οταν λεω απροβληματιστα, εννοω χωρις γκρι απο πισω, χωρις να βγαινουνε αλαμπουρνεζικα, χωρις να εχουνε οτι να ναι αντι για "π", να ειναι μεγαλοι και να μην μας βγαινουν τα ματια κτλ κτλ κτλ... Εχω αγανακτησει, πηγαινω στα πολυκαταστηματα και απογοητευομαι καθε φορα. Κι εγω Θεσσαλονικη πηγα να ψαξω και εφυγα με αδεια χερια.
akismei Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Paidia dokimasa kai ego to sigekrimeno DVD player (United 7077) kai eno tous ypotitlous sto diskaki tous eixa se morfi SRT, to United tous evgaze se SSA kai ta edixne kinezika. Ekana kati lathos? To dokimasa se arketes tainies pou eixa mesa sto DVD-R diksaki mou kai sto Praktiker kai sto MediaMarkt. και εγω αγορασα το σ/κ το UNITED 7077 και παρα την διαβεβαιωση απο τους πωλητες οτι δεν αναγνωριζει ελληνικους υποτιτλους .srt , τελικα εκανα καποιες ρυθμισεις στο μενου και αναγνωριζει κανονικα τους ελληνικους υποτιτλους ( αν και τους εμφανιζει ως αρχεια .ssa!!!) θα πρεπει να βαλετε στο μενου επιλογη υποτιτλου στο Auto και για ολες τις αλλες επιλογες να διαλεξετε τα ελληνικα. και σε μενα μου τα εβγαζε αρχικα κινεζικα αλλα με τις παραπανω ρυθμιζεις παιζει κανονικα ελληνικους υποτιτλους απλα ειναι λιγο μικρα τα γραμματα. ελπιζω να βοηθησα αρκετα!
topdim Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Paidia tha symfoniso me ton kavalioti, an kapoios exei thn tyxh (giati gia tetoio prokeite mallon) as dilosei pio DVD exei kai paizei kanonika xoris provlimata ta DivX (provlima einai fysika kai oi mikroi ypotitloi, mhn tyflothoume kiolas). Emena pandos tha me endiefere an kaneis kserei kai kanena pou na exei HDMI pano, den xreiazete na kanei 40 euro, alla oxi kai 300!!! Eyxaristo.
agoraki_23 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδιά έλεος δηλαδή...Μην είμαστε και κομπλεξικοί... Άντε για τα μικρά γράμματα των υποτίτλων να το καταλάβω,στραβωνεσε... Αλλά η γκρι σκιά στο lg dvx-171-2 είναι γελοίο να σε ενοχλεί...Είναι ανεπαίσθητη και δεν κάνει την παραμικρή κακή εντύπωση... Μερικές φορές δε μπορώ να μας καταλάβω...
miller31 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Επειδη ειμαι ασχετος εχω την εξησ ερωτηση-επιθυμια. θελω να κατεβαζω ταινιεσ απο το νετ να κατεβαζω και υποτιτλους , να βαζω 4-5 τετοιες ταινιες σε ενα δισκακι και οπως με το bs player τις βλεπω απο το pc να τισ βλεπω απο το dvd player χωρις s-video και τετοια. Υπαρχει τετοιο dvd player ? Απ οτι καταλαβα πρεπει να υπαρχει. διαφωτιστεμε σας παρακαλω. Α και να γινω και λιγο απληστος , αν υπαρχει παιζει να εχει και 5.1 να το συνδεσω με home cinema? ευχαριστο για το χρονο σας
agoraki_23 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Επειδη ειμαι ασχετος εχω την εξησ ερωτηση-επιθυμια. θελω να κατεβαζω ταινιεσ απο το νετ να κατεβαζω και υποτιτλους , να βαζω 4-5 τετοιες ταινιες σε ενα δισκακι και οπως με το bs player τις βλεπω απο το pc να τισ βλεπω απο το dvd player χωρις s-video και τετοια. Υπαρχει τετοιο dvd player ? Απ οτι καταλαβα πρεπει να υπαρχει. διαφωτιστεμε σας παρακαλω. Α και να γινω και λιγο απληστος , αν υπαρχει παιζει να εχει και 5.1 να το συνδεσω με home cinema? ευχαριστο για το χρονο σας Αυτό κάνω εδώ και λίγους μήνες με το lg dvx-171,αν και πιστεύω πως όλα τα dvd players γίνετε αυτό που λες και αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης τους! Με έναν μετατροπέα συνδέεις και τα ηχεία 5,1 κανονικότατα.
topdim Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 και εγω αγορασα το σ/κ το UNITED 7077 και παρα την διαβεβαιωση απο τους πωλητες οτι δεν αναγνωριζει ελληνικους υποτιτλους .srt , τελικα εκανα καποιες ρυθμισεις στο μενου και αναγνωριζει κανονικα τους ελληνικους υποτιτλους ( αν και τους εμφανιζει ως αρχεια .ssa!!!) θα πρεπει να βαλετε στο μενου επιλογη υποτιτλου στο Auto και για ολες τις αλλες επιλογες να διαλεξετε τα ελληνικα. και σε μενα μου τα εβγαζε αρχικα κινεζικα αλλα με τις παραπανω ρυθμιζεις παιζει κανονικα ελληνικους υποτιτλους απλα ειναι λιγο μικρα τα γραμματα. ελπιζω να βοηθησα αρκετα! Telika ontos doulepse auto to kolpaki kai fainontai kanonika oi ellhnikoi upotitloi. Apla einai PARA POLY MIKROI! Yparxei periptwsh na tropopoihsei kapoios to firmware kai na tous kanei na fainontai megaluteroi? Den nomizo na einai kai tipota duskolo, mono to font size 8a allaksei.
parker Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Το μόνο πρόβλημα που πιστεύω έχει το 7077 είναι οι μικροί υπότιτλοι. Πρόβλημα το οποίο υπάρχει και με τους αγγλικούς υπότιτλους. Πάντως το κορυφαίο DVD που είδα από όλες τις απόψεις που συζητήθηκαν πιο πάνω είναι το YAMADA 6600 ή 6800 αν δεν κάνω λάθος. Το έχει φίλος και φυσάει.Μόνο από pixamania δυστυχώς.Τεσπα. Αν πάντως κάποιος βρει firmware για το United 7077 ώστε να παίζει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ υπότιτλους τότε απλά μιλάμε για την κορυφαία αγορά!!!
leftys Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 ενα site που μπορειτε να βρειτε firmwares για United ειναι αυτο: http://mtz.softpedia.com/index.php?option=com_weblinks&catid=87&Itemid=4 απο εκει κατεβασα για το 4069 united που εχω εδω και 2,5 χρονια και παιζει αψογα.
miller31 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 τελικα το πηρα το united 7077 χτες. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι 1) πρεπει οι ταινιεσ που κατεβαζω για να τισ δω με υποτιτλουσ να εχουν καταληξη divx και οι υποτιτλοι srt? 2)μπορω να βαλω σε ενα φακελο την ταινια και τουσ υποτιτλουσ και να καψω ενα dvd με 5 τετοιουσ φακελουσ? 3) εχω μια ταινια σε avi. ξερετε καποιο προγραμμα να τη μετατρεψω σε divx? ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 τελικα το πηρα το united 7077 χτες. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι 1) πρεπει οι ταινιεσ που κατεβαζω για να τισ δω με υποτιτλουσ να εχουν καταληξη divx και οι υποτιτλοι srt? 2)μπορω να βαλω σε ενα φακελο την ταινια και τουσ υποτιτλουσ και να καψω ενα dvd με 5 τετοιουσ φακελουσ? 3) εχω μια ταινια σε avi. ξερετε καποιο προγραμμα να τη μετατρεψω σε divx? ευχαριστω 1) Οι ταινιες να εχουν καταληξη .avi και οι υποτιτλοι .srt 2) Φυσικα και μπορεις 3) Αστη να ειναι .avi :grin: :grin: :grin:
Sinclair Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Παντως μιλώντας για αξιοπιστα dvd player, πριν απο 1 χρονο περιπου αγορασα ενα Pioneer DV370 μοντελο και παιζει καμπανα τα divx, απροβληματιστα τους Ελληνικους υποτιτλους, και ποιοτητα κατασκευης που μονο και μονο σαν ονομα δεν νομιζω να συγκρινεται με ολα τα Chinese που εχουν κατακλυσει την αγορα. Η τιμη του 90€ (δεν νομιζω να ειναι εξωφρενικη). ΥΓ. Συν το γεγονος οτι εβγαιναν μεχρι πριν λιγο "πειραγμενα" firmware που προσθετανε ποντους στηη λειτουργικοτητα του. ;-)
miller31 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 dokimasa me mia tainia kai moy vgazei toys srt se ssa kai den toys paizei.. prepei ta onomata .avi kai srt na einai apolta idia sto fakelo gia na ta anagnwrisei?
Γιάννης Platano Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2007 prepei ta onomata .avi kai srt na einai apolta idia sto fakelo gia na ta anagnwrisei? Βεβαιοτατα !!!!! Μονο η καταληξη να αλλαζει.
arismario Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2007 F&U DBR-5311 με ψηφιακό αποκοδικοποιητή για τη ΕΡΤ... παίζει και τα ελληνικά αλλά σε μικρά γράμματα!! Καλός προς πολύ καλός απο 69? στο Carrefour:-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.