aledjo Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 παιδια σημερα ειχα παει στα praktiker να βρω κανενα dvd-player που να παιζει και divx με ελληνικου υποτιτλους, και ειχα παρει μαζι μου ενα dvd με ταινιες dvix μεσα για να τα δοκιμασω και να βρω.... οπως κοιταζα ειδα ενα με τιμη 34,90 ευρω και εγραφε οτι παιζει και divx! βαζω το dvd μεσα να το δοκιμασω, και βαζω να παιξει η ταινια! κι'ομως επαιζε η ταινια κανονικα και με ελληνικου υποτιτλους που ειχα μαζι (.srt)! United 7077 μονο 34,90!
zx Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 πες μας τι μαρκα και μοντελο ειναι το divx player
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Και εγω αυτο αγορασα πριν απο 4 ημερες, αλλα νομιζα το πηρα 50 ευρω απο το MediaMarkt. Μονο που δεν παιζει τους txt υποτιτλους συγχρονισμενους. Επισης σε μια ταινια ( Aeon Flux ) δεν παιζει καλα τον ηχο και 3,4 ταινιες δε τις παιζει καθολου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 United 7077 μονο 34,90! Τι κανει ο αναταγωνισμος !!!! Οσο και το Bluesky στο Καρφουρ. :-D Αλλα αυτο εχει προβλημα με το "π". :mrgreen:
Parasight Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Κάπου το έχω ξαναπεί, United εγώ δεν ξαναγγίζω. Σε 1-2 μήνες νορμάλ χρήσης θα είναι για πέταμα. Θα μου πεις, μόνο 35 ευρώ. Τα έχεις για πέταμα; Άσε που γλιτώνεις και ψυχική οδύνη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Πηγα στο Praktiker και πηρα δυο.Ενα 7077 αυτο με τα 35 ευρω και το DBR- 5311 που εχει usb , card reader και ενσωματωμενο ψηφιακο αποκωδικοποιητη .Τιμη 90 ευρω.
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 dokimases to 7077 na deis kamia tainia divx me ellinikous ypotitlous srt? sou bgazei gyro gyro apo tous ypotitlous ena plaisio? bgainei auto to plaisio?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 dokimases to 7077 na deis kamia tainia divx me ellinikous ypotitlous srt?sou bgazei gyro gyro apo tous ypotitlous ena plaisio? bgainei auto to plaisio? Το 7077 το πηρα για δωρο και δεν το ανοιξα .Στο 5311 δεν κανει κατι τετοιο.
Luxx Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 dokimases to 7077 na deis kamia tainia divx me ellinikous ypotitlous srt?sou bgazei gyro gyro apo tous ypotitlous ena plaisio? bgainei auto to plaisio? Οχι, δεν κανει τιποτα τετοιο. Το εχω εδω και 4 ημερες και εχω δει πολλες ταινιες. Ολες μια χαρα, απλα παιζει μονο τους srt υποτιτλους. Τους sub τους παιζει ασυγχρονιστους.
aledjo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 ma ego otan to dokimasa ebgaze gyro gyro apo tous ypotitlous ena plaisio kati san background..... epsaksa sto menu mpas kai bgainei alla tipota. esena pos to exei? sketous tous ypotitlous?
qspock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ευτυχως να λες που εχεις αυτο το πλαισιο, αλλιως οι υποτιτλοι δεν θα φαινονταν οταν θα ειχαν ασπρο background. Για καλο το βαλανε. Θα μπορουσαν βεβαια να εχουν μαυρο περιγραμμα, αλλα μονο προχωρημενα (πειραγμενα) firmware υποστηριζουν κατι τετοιο. Πιστεψε με, μια χαρα ειναι το πλαισιο. 5.1 εχουν τα παραπανω?
--b}{d-- Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ρε συ Γιάννη (Platano) δεν έχεις αφήσει player για player στο ράφι! Σχεδόν σε κάθε topic διαβάζω πως πήρες από κάνα-δυο... Φαντάζομαι μέρες που είναι τώρα θα φορέσεις στολή Άη Βασίλη και θ'αρχίσεις να τα μοιράζεις! (ελπίζω μην παραξηγηθώ, εντελώς καλοπροαίρετα το γράφω)
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 -;1425901']Ρε συ Γιάννη (Platano) δεν έχεις αφήσει player για player στο ράφι! Σχεδόν σε κάθε topic διαβάζω πως πήρες από κάνα-δυο... Φαντάζομαι μέρες που είναι τώρα θα φορέσεις στολή Άη Βασίλη και θ'αρχίσεις να τα μοιράζεις! (ελπίζω μην παραξηγηθώ' date=' εντελώς καλοπροαίρετα το γράφω)[/color'] Εχω σπιτι 6 tv , 4 dvd players και ενα με δισκο !!!! :-D
qspock Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Και γιατι να μην παρει? Με 6 TV εχει να παιρνει ακομα 2 Εξαλλου, ετσι πως τα εκαναν, με τις τιμες που εχουν και την ποιοτητα κατασκευης τους, για μια χρηση ειναι ολα... Εγω αμα βρω καποιο αξιολογο θα παρω κατευθειαν 2-3 για backup
--b}{d-- Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Εγώ ρε παιδιά ένα GVG έχω πάρει για την μοναδική TV του σπιτιού κι αυτό έχει πιάσει αράχνες. Το πήρα, πέρασα το gr upgrade, δοκίμασα μερικά video για επιβεβαίωση και ούτε ξανασχολήθηκα. Αρκεί που ξέρω ότι υπάρχει. PC και πάλι PC!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.