mixalis8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 The story follows Danika, a woman whose fears for her children are manifested in premonitions of death and disaster. Bierko plays Tomei's husband, while Hall is her psychiatrist and confidant πολύ ωραίο έργο Marisa Tomei .... Danika Regina Hall .... Evelyn Nicki Prian .... Lauren Ridge Canipe .... Brian Bailey Hughes .... Young Kurt
mixalis8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Οι υπότιτλοι για την ταινία αυτή βρίσκονται εδώ http://www.movieplace.gr/beta/infomovie.php?id=21
mixalis8 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Thanks... και η ταινία καλή είναι... λίγο μυστήρια... αλλά θα την δείξω στην μάνα μου... Είναι για μανάδες αυτή η ταινία??
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Αναρωτιέμαι τι κριτική θα κάνει ο... Δανίκας σ' αυτήν την ταινία...
Parasight Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δεν ξέρω πόσο καλή μπορεί θα είναι η ταινία αλλά η Marisa είναι Γι'αυτό και μόνο λοιπόν θα τη δω με την πρωτη ευκαρία.
punky Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Βαρετή και προβλέψιμη η ταινία. Από την πρώτη σκηνή (κάπου στα μισά) που έδειξε το πλάνο με τα πιτσιρίκια στο οικογενειακό αμάξι, έβαζα στοίχημα το ένα μου νεφρό για το κλου της υπόθεσης. Thanx για τους υπότιτλους. Είχαν αρκετά λάθη πάντως στη μετάφραση. Και ξεχασμένα αγγλικά σε κάποια σημεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.