simply_the_best Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Λοιπόν μάγκες θέλω να ρωτήσω αρκετά πράγματα.. Έχω τον AMD64 3000+ στα 2ghz socket 754.. 1) Με overclocking μέχρι που μπορεί να φθάσει? Τα 2,5ghz χαλαρά ε? Να αυξήσω και την τάση η΄μόνο το fsb? (να πώ ότι τον έχω στα 2,2ghz για 1 χρόνο τώρα και δεν μου εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα) 2) Το overclocking σε cpu-ram είναι καλύτερα να γίνεται μόνο μέσω του bios και όχι με εφαρμογές μέσω windows ε? 3) Η θερμοκρασία του επεξεργαστή μου παίζει γύρω στους 35οC τώρα. Τώρα για υπερσυγχρονισμό αντί να αγοράσω κάποιο νέο cooler, θα κάνει δουλειά αν πάρω ένα ανεμιστηράκι (πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650519 ) και το προσαρμόσω πλάγια στην ψύκτρα ? Ώστε να υπάρχουν 2 η' ακόμα και 3 ανεμιστηράκια στην ίδια ψύκτρα.. Η' το μόνο που θα πάρω θα είναι θόρυβος? 4) Αν δεν δω διαφορά με το 3) ερώτημα πιο coolerακι να πάρω γύρω στα 20€ ? 5) Έχω μια ddr400 corsair me cl2 και χάλκινες ψύκτρες. Μπορεί να αντέξει με overclocking τα 500mhz ? (στα 440 λειτουργεί μια χαρά εδώ και πολύ καιρό πάντως) Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλές γιορτές σε όλους!
Dark_son20 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 milas gia 754....opote mporei na einai kanas clawhammer...opote min elpizeis kan gia 2300.... episeis...me 20 euro aera gia o/c den vriskeis...
Ailuros Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 1) Με overclocking μέχρι που μπορεί να φθάσει? Τα 2,5ghz χαλαρά ε? Να αυξήσω και την τάση η΄μόνο το fsb? (να πώ ότι τον έχω στα 2,2ghz για 1 χρόνο τώρα και δεν μου εμφανίστηκε κάποιο πρόβλημα) Tα 2500 είναι λίγο μεγάλος στόχος και το κόστος για να επιτευχθεί συνήθως δυσανάλογο του τελικού αποτελέσματος, μιας και συμφέρει τελικά καλύτερα η αναβάθμιση. Ο πολλαπλασιαστής αν θυμάμαι καλά είναι κλειδωμένος δυστυχώς στην οικογένεια αυτών των επεξεργαστών. 2) Το overclocking σε cpu-ram είναι καλύτερα να γίνεται μόνο μέσω του bios και όχι με εφαρμογές μέσω windows ε? BIOS κατά την δική μου ταπεινή άποψη. 3) Η θερμοκρασία του επεξεργαστή μου παίζει γύρω στους 35οC τώρα. Τώρα για υπερσυγχρονισμό αντί να αγοράσω κάποιο νέο cooler, θα κάνει δουλειά αν πάρω ένα ανεμιστηράκι (πχ http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650519 ) και το προσαρμόσω πλάγια στην ψύκτρα ? Ώστε να υπάρχουν 2 η' ακόμα και 3 ανεμιστηράκια στην ίδια ψύκτρα.. Η' το μόνο που θα πάρω θα είναι θόρυβος? Tι να σου κάνει το έρμο αυτό; Για να φτάσεις τα 2500 θέλει δραστικότερα μέτρα. 4) Αν δεν δω διαφορά με το 3) ερώτημα πιο coolerακι να πάρω γύρω στα 20? ? See above. Τα 20? δεν φτάνουν.
simply_the_best Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση Tα 2500 είναι λίγο μεγάλος στόχος και το κόστος για να επιτευχθεί συνήθως δυσανάλογο του τελικού αποτελέσματος, μιας και συμφέρει τελικά καλύτερα η αναβάθμιση.. Εγώ μαζί σου στην αναβάθμιση αλλά cpu σε socket 754 δύσκολο να βρώ.. Θα πρέπει να τα αλλάξω όλα με άλλο cpu και money δεν παίζουν.. Ο πολλαπλασιαστής αν θυμάμαι καλά είναι κλειδωμένος δυστυχώς στην οικογένεια αυτών των επεξεργαστών. Δεν θυμάσαι καλά, δεν είναι κλειδωμένος.. Οι AthlonXP είναι κλειδωμένοι.. BIOS κατά την δική μου ταπεινή άποψη. Συμφωνώ..Στα windows που είχα κάνει κάποια στιγμή απόπειρα, έγιναν όλα μαύρα.. Tι να σου κάνει το έρμο αυτό; Για να φτάσεις τα 2500 θέλει δραστικότερα μέτρα.See above. Τα 20? δεν φτάνουν. Κάτι τέτοιο δηλαδή http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912201 δεν αξίζει?
Dark_son20 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 kales psixtres kai oi 2 tous...alla gia na pas to poli mexri 2200 kai an...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.