Προς το περιεχόμενο

Toshiba A100-906 Προβληματισμοί

akou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγαπητοί φίλοι καλή πρωτοχρονιά εύχομαι.

Πριν από μερικές ημέρες ο Άγιος Βασίλης μου έφερε ένα καινούργιο Α100-906.

Στην αρχή ενθουσιαστικά αλλά τώρα έχω του προβληματισμούς μου κυρίως λόγω της οθόνης. Καταρχάς έχω ένα dead διπλό (κόκκινο και μπλε) sub-pixel (Σε άσπρο φόντο φαίνεται πράσινο). Επιπροσθέτως σε σχέση με την TFT/LCD τηλεόραση που έχω (Όχι καμιά ακριβή) η χρωματική απόδοση κυρίως του μαύρου και η γωνιές θέασης υπολείπονται αισθητά. Έβαλα ένα DVD και πραγματικά εκτός από εμένα δεν μπορεί άλλος να παρακολουθήσει αφού έστω και με μικρή γωνιά γίνεται καθρέπτης και φαίνεται ανάποδα. Είναι το πρώτο μου laptop και δεν έχω μέτρο σύγκρισης και αναρωτιέμαι αν είναι προβληματικό το δικό μου η έτσι τα φτιάχνουν, υποψιάζομαι ότι φταίει το ότι είναι glare η οθόνη.

1. Επειδή το manual είναι ψηλό απαράδεκτο ξέρει κανείς πως μπορώ να ρυθμίσω χρώματα, αντίθεση, φωτεινότητα και γενικά πως μπορώ να κάνω ρυθμίσεις στην οθόνη :confused:

2. Το μηχάνημα το πήρα από ένα γνωστό του πατερά μου και δεν μου έδωσε απόδειξη, τι γίνεται με την εγγύηση και το registration στην Toshiba, πια είναι η διαδικασία, τι χαρτιά χρειάζομαι :confused:

3. Για επέκταση εγγύησης υπάρχει καμιά διορία από την ημερομηνία αγοράς :confused:

Ευχαριστώ και καλά να περνάτε

Δημοσ.

Το ότι είναι glare φταίει που καθρεφτίζει όπως λες. Δοκίμασε να σβήσεις όλα τα φώτα και θα δεις διαφορά. Για τις γωνίες θέασης, επειδή το συγκεκριμένο το έχει φίλος μου και έχω δει την οθόνη, μπορώ να πω ότι είναι συνηθισμένη για laptop, στο μέσο όρο αυτών που έχω δεί. Για ρυθμίσεις με Fn και F5 ή F7 ρυθμίζεις φωτεινότητα από εκεί και πέρα δεν ξέρω να σε βοηθήσω σε χρώματα κτλ αλλά λίγο δύσκολο να έχει τόσες ρυθμίσεις.

Εγγύηση με αυτόν τον τρόπο θα έχεις μέσω του γνωστού σου και μόνο, δηλαδή δεν μπορείς να το πας απευθείας στην toshiba θα σου ζητήσουν λογικά απόδειξη. Για registration δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Για την επέκταση εγγύησης λόγικά δεν υπάρχει διορία από άλλες μάρκες που ξέρω περίμενε κάποιον χρήστη toshiba να μας πει με σιγουριά

Δημοσ.

gia fujitsu an thimamai kala apo to magazi pou pira to laptom,mou edinan perithorio 3 mines gia na parw epektasi.meta ton poulo:)an se endiaferei h epektasi parthn nwris...kai sigoura prepei na exeis apodixi...xwris authn den sou alazoun tipota an xalasei sto provlepomeno orio ths...

Δημοσ.

Από εκεί που πήρα το μηχάνημα μου έχουν εγκαταστήσει και το office και πρέπει να είναι κλέψει right ξέρει κανείς αν θα έχω πρόβλημα με το Microsoft Registration :confused:

Σκέφτομαι να κάνω το registration λόγω της επικειμένης προσφοράς στο upgrade των Vista.

Δημοσ.

εγω κανενα προβλημα με χρι τωρα με το συγκεκριμενο μοντελο.ειμαι σιγουρος πως εκανα την καλυτερη αγορα.οσο για τα pixels φιλε ετυχε σε εσενα(μαλλον δεν ησουν αγαπημενος του αγιου βασιλη)ψαξε το στο ww.ideal.gr.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...