mariaKr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 καλησπερα σας, σκεφτομαι να αγορασω εξωτερικο σκληρο δισκο αλλα δε ξερω και πολλα πραγματα και ειπα να ρωτησω εδω, 1. ειδα εναν σκληρο western digital στα 250gb με usb 2.0 σε τιμη 99e. η τιμη ειναι ιδιαιτερα χαμηλη σε σχεση με αλλους στα ιδια gb, γιατι τετοια διαφορα? 2. ο υπολογιστης μου (aser aspire 5024 amd turion 512ram pci express) θα τον δεχεται? τι πρεπει να κοιταξω στον υπολογιστη μου για να δω αν τον δεχεται ή οχι? 3. η διαδικασια εγκαταστασης ειναι δυσκολη? εχει cd ή κατι τετοιο? υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες στη συσκευασια ή χρειαζεται να εχω ειδικες γνωσεις? 4. ο χρονος ζωης ενός σκληρου δισκου απο τι εξαρταται? μηπως συμφερει καλυτερα να παρω εσωτερικο σκληρο και να του βαλω κουτι? αν βαλω κουτι μπορω να διαλεξω αντι για usb να εχει συνδεση firewire? εχω ακουσει πως ειναι γρηγοροτερη. 5. η τροφοδοσια μπορει να γινει και απο τον υπολογιστη ή αποκλειστικα με ρευμα ελπιζω να μη σας κουρασα. ευχαριστω πολυ, χρονια πολλα και καλη πρωτοχρονια σε ολους!
Daredevil Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 1. ειδα εναν σκληρο western digital στα 250gb με usb 2.0 σε τιμη 99e. η τιμη ειναι ιδιαιτερα χαμηλη σε σχεση με αλλους στα ιδια gb, γιατι τετοια διαφορα?η τιμή αυτή πλέον ειναι φυσιολογική. 2. ο υπολογιστης μου (aser aspire 5024 amd turion 512ram pci express) θα τον δεχεται? τι πρεπει να κοιταξω στον υπολογιστη μου για να δω αν τον δεχεται ή οχι?αν έχεις usb2.0 3. η διαδικασια εγκαταστασης ειναι δυσκολη? εχει cd ή κατι τετοιο? υπαρχουν αναλυτικες οδηγιες στη συσκευασια ή χρειαζεται να εχω ειδικες γνωσεις?τίποτα τον βάζεις περιμένεις 30 sec να τον αναγνωρίσουν τα windows και τελείωσε 4. ο χρονος ζωης ενός σκληρου δισκου απο τι εξαρταται? μηπως συμφερει καλυτερα να παρω εσωτερικο σκληρο και να του βαλω κουτι? αν βαλω κουτι μπορω να διαλεξω αντι για usb να εχει συνδεση firewire? εχω ακουσει πως ειναι γρηγοροτερη.όπωσ σε κάθε συσκευή τι χρήση του κάνεις. με το κουτί έχεις απο 1-3 χρόνια επιπλέον εγγύηση. 5. η τροφοδοσια μπορει να γινει και απο τον υπολογιστη ή αποκλειστικα με ρευμαγια δίσκους 3.5 όχι για 2.5 ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.