telegamesvg Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Τι hardware νομιζετε οτι χρειαζετε για να την βγαλει καποιος "καθαρη" με dx10 games για περιπου 2 χρονια ?? H 8800gts/gtx θα ειναι αρκετη?? Oσοι εχουν amd x2 θα πρεπει να τους αλλαξουν ή οι νεες καρτες δεν ειναι τοσο εξαρτημενες απο την cpu ?? κ.λ.π κ.λ.π
SGP Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Φίλε, κανένας δε μπορεί να εγγυηθεί για 2 χρόνια... Μέχρι να βγάλει και η Ati τουλάχιστον dx10 κάρτα, εγώ θα περίμενα. Η 8800 είναι αρκετά εξαρτημένη από cpu... Εγώ θα σου πρότεινα κατά το πάσχα, να έχουν βγει και τα vista αρκετούε μήνες, να έχει βγει και κανένα παιχνίδι.
simply_the_best Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Τον AMDx2 δεν βρίσκω λόγο να τον αλλάξεις.. Κατά την γνώμη μου οι καινούριες κάρτες που υποστηρίζουν dx10 θα είναι κορυφαίες για πολύ πολύ καιρό.. Αλλά αξίζει να δώσεις τώρα πάνω από 500€ για μια κάρτα?! Τεσπα, no money -> no party !
antonl Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Όπως είπε κι ο SGP οι 8800GTX θα απέδιδαν ακόμα καλύτερα αν υπήρχαν ταχύτεροι CPU...
giorgos th. Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 einai poli noris na se apasxolei to D3D10 gaming..mexri na isxisei auto oi 8800GTS/GTX tha einai san tin 7800 tote.....
Razor333 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Τι software για dx10 gaming να αναρωτιεσαι... Οι 8800 αυτην την στιγμη αξιζουν μονο για οσους θελουν hardcore dx9 gaming και μπορουν να παρουν TFT οθονες που ανεβαζουν μεγαλες αναλυσεις, σε mainstream αναλυσεις δλδ 1280x1024 υπαρχουν καρτες με 200ε που καλυπτουν ολα τα dx9 παιχνιδια. Αν περιμενεις μεχρι το πασχα, θα υπαρχουν καρτες με 200ε που θα παιζουν σε 1280x1024 dx10, αλλα το κυριοτερο θα υπαρχει 1)λειτουργικο dx10 2)παιχνιδια dx10.
theoritikos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά!! Μην γράφετε τέτοια πράγματα και με αγχώνετε! Μολις πήρα νεο pc, και δεν πρόλαβα ακόμα να χαρώ τις δυνατότητες του! Αφήστε το το dx10 Λίγο ακόμα να ωριμάσει και μετά βλέπουμε.
SGP Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 το θέμα είναι το λίγο ακόμα πόσο λίγο θα είναι... Από ότι screens & vids έχω δει, το dx10 είναι άλλη φάση, καμία σχέση και άρα δε θα αργήσει να καθιερωθεί σε gamers...
hexadecimal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δεν υφισταται θεμα χρονου ουτε καθιερωσης...Θα γινει standard μεσα σε λιγους μηνες
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δεν υφισταται θεμα χρονου ουτε καθιερωσης...Θα γινει standard μεσα σε λιγους μηνες Δεν το λέω επιθετικά, αλλά από πού πηγάζει αυτό; Δε διαφωνώ ότι θα υπάρξουν σχετικά σύντομα παιχνίδια που θα υποστηρίζουν και dx10 αλλά standard; Δηλαδή θα απαξιωθούν όλες οι κάρτες που αγοράστηκαν μέχρι και πριν 1.5-2 μήνες; Το πρώτα καθαρά dx9c παιχνίδια πότε εμφανίστηκαν και πόσα ήταν (ναι έχει ξαναναφερθεί); Anyway, ο κυριότερος λόγος που θα επέλεγα μια 8800 αυτή τη στιγμή θα ήταν η ταχύτητα/ποιότητα απεικόνισης και έπειτα η υποστήριξη dx10.
hexadecimal Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Το οτι μια καρτα γραφικων μπορει απλα και μονο να δωσει καποια frames παραπανω δεν λεει και τιποτα το ιδιαιτερο(για αυτο αγοραζουμε),αλλα η ποιοτητα ειναι αυτη που θα κανει την διαφορα.Αλλα και παλι οταν βαλεις full φιλτρα πιστευεις οτι θα ειναι το ιδιο αν συγκρινεις το ιδιο παιχνιδι με dx 9 Και με dx 10? Δες λιγο το flight simulator τι διαφορες εχει μεταξυ των δυο εκδοσεων του dx Ουτε και εγω το εγραψα επιθετικα...Απλα πιστευω οτι με τα vista ειτε θελουμε ειτε οχι θα αναγκασουμε να αγορασουμε και τετοιο hardware
antonl Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Σίγουρα θα υπάρχουν ορατές διαφορές στην ποιότητα απεικόνισης μεταξύ dx9-10. Η ένστασή μου ήταν απλά στην ταχεία καθιέρωση που ανέφερες. Δεν έχω ψάξει για τίτλους που θα κυκλοφορήσουν και θα εκμεταλλεύονται/απαιτούν dx10 αλλά λόγω της καθυστέρησεις που υπήρχε με το 9, φαντάζομαι πως κι εδώ κάτι παρόμοιο θα συμβεί. Αν έχεις υπόψη κάποια τέτοια παιχνίδια (εκτός του Crysis που έχω βαρεθεί να ακούω ), ευχαρίστως θα δεχόμουν μια ενημέρωση
doc1000 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2006 Ρε παιδιά αμα ανακοίνωναν από τώρα τους τίτλους για DX10 ποιός θα αγόραζε τις σημερινές DX9 κάρτες γραφικών? Είναι γνωστά τα παιχνίδια των εταιρειών. Ξεπουλάμε ό,τι υπάρχει stock την περίοδο των εορτών, και μετά τις γιορτές ξεφουρνίζουμε τα vista, τις νέες DX10 κάρτες γραφικών και καπάκι και τους νέους τίτλους για DX10. Tώρα όλοι όσοι φρεσκοαγόρασαν DX9 κάρτες αρνούνται να παραδεχθούν ότι σε λίγους μήνες οι DX10 θα είναι το standard και οι DX9 θα εξαφανιστούν σιγά-σιγά από την αγορά. Ακόμα και να μην την χρειάζεσαι άμεσα πιστεύω μετά τις γιορτές το να έχεις DX9 θα είναι αρχαιολογία. Δε λέω ότι όλα τα παιχνιδια θα εκμεταλλεύονται τη νέα τεχνολογία. Ωστόσο το marketing είναι αυτό που πουλάει. Μπορεί η FX5200 να ήταν για τα μπάζα αλλά ήταν DX9 όταν άλλες πρωην πανάκριβες κάρτες (GF4200,4800) ήταν DX8.1. Και ο άλλος θα προτιμήσει μια DX10 επειδή θα θέλει να βλέπει όλες τις λεπτομέρειες και στα μελλοντικά games.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.