Thrylos7 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2006 Εχετε υποψην σας κανενα φτηνο dvd-recorder (με tuner κλπ για να γραφει προγραμματα της TV σε DVD, δεν με νοιαζει να εχει δισκο για να ειναι πιο φτηνο) που να μπορει ομως να αναπαραγει και divx/xvid απο DVD με ελληνικους υποτιτλους? (εστω με firmware update)
Thrylos7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 κανεις ρε παιδια? Αποτι βλεπω ολοι το εχετε ριξει στα απλα dvd-players για να παιζεται τα divx σας...αλλα εγω χρειαζομαι και δυνατοτητα record. Και ΟΚ, πλεον με 35 ευρω παιρνεις player που να παιζει και divx, οποτε στη χειροτερη και να μην τα παιζει το recorder, δινω αλλα 35 ευρω....αλλα αν μπορω προτιμω να το αποφυγω και να κανω τη δουλεια μου με 1 συσκευη. Γενικα βλεπω οτι μεγαλο ποσοστο επιτυχιας(=να παιζει και xvid, και να παιζει ελληνικα απο τη μανα του κλπ) στα dvd-players εχει το μοντελο της LG το DVX172 που εχετε αρκετοι....και εχω βρει το recorder της LG, το DR-175, στα 160 ευρω...που στα χαρτια υποστηριζει divx/xvid κλπ...και υποθετω στην αναπαραγωγη θα ειναι ιδιο με το DVX172... Εχει κανεις αποψη επ'αυτου?
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Πηρε ενας φιλος ενα LG χωρις δισκο με 200 ευρω και απο οτι μου ειπε παιζει divx αλλα δεν ξερω για ελληνικους υποτιτλους.
qspock Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2006 Μην εισαι τοσο σιγουρος πως ο,τι παιζει το απλο LG τα ιδια υποστηριζει και το LG recorder. Το πιθανοτερο ειναι να εχουν διαφορετικο τσιπακι, ενω εχουν σιγουρα και διαφορετικο firmware. Καπου εδω μεσα πηρε το αυτι μου οτι καποιο LG recorder υποστηριζε ελληνικους υποτιτλους στα avi. Δεν μπορω να βρω το τοπικ... Το να βρεις τα παντα σε μια συσκευη ειναι παραδοξως κατι ουτοπιστικο αυτη τη στιγμη! Δε ξερω γιατι, αλλα για καποιο λογο τα απλα players εχουν περισσοτερες δυνατοτητες απο τα recorders, ενω αν θες ενα DVD rec με divx υποστηριξη, ελληνικους υποτιτλους, και 5.1 εξοδους ηχου, παρε και σε μενα ενα! Μεχρι τωρα, το καλυτερο που εχω βρει ειναι ενα με σκληρο, DVD writer (+DL), 5.1 analogue εξοδους, divx playback αλλα οχι ελληνικους υποτιτλους...
Thrylos7 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2006 Πηγα σημερα στο mediamarkt με σκοπο να τεσταρω το LG DR175. Δεν το ειχαν διαθεσιμο και ειχαν το DR197 που ειναι ελαφρως καλυτερο μοντελο και ελαφρως ακριβοτερο (185ε). Το δοκιμασα αυτο, και επαιξε οτι versions και να του εριξα απο divx/xvid , με εξαιρεση xvid με ac3 ηχο που δεν τα αναγνωρισε σαν συμβατα. Μικρο το κακο βεβαια, τα αλλα με νοιαζουν κυριως. Ελληνικους υποτιτλους ομως επαιζε με αλαμπουρνεζικα...και ειναι προφανες οτι πρεπει να αλαχτει το country code. Ξερει κανεις να μου πει αν οχι συγκεκριμενα για αυτο το μοντελο, γενικα μηπως ειναι κοινος ο κωδικος στα LG για να μπεις σε εκεινο το κρυφο menu Που αλαζεις τον κωδικο και παιζει κανονικα μετα τις ελληνικες γραμματοσειρες? Θα ηθελα να παω αυριο να το ξανατεσταρω οποτε αν ξερει κανεις να μου πει μεχρι αυριο το μεσημερι θα του ημουν υποχρεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.