Προς το περιεχόμενο

βοηθεια για boot cd

briner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια γεια σας

κατεβασα τα windows xp pro και θελω να τα γραψω

με το nero .παρ'ολου ομως που πηγαινω απο το bios

και επιλεγω first boot device cd rom δεν μου βγαζει την εντολη

press any key to boot from cd για να μπουταρει το cd και να

συνεχισω να κανω format ας πουμε παρα συνεχιζει και μπαινει

στα windows . μηπως θελει να τσεκαρω καποια εντολη απο το nero

για να το κανει bootable cd?

ευχαριστω

Δημοσ.

ean exeis katevasei to cd apo to internet to pithanotero(99%) einai na einai bootable. balto mesa xekinise to mixanima sou ( elenxe an sto bios exeis san proti epilogi na kanei boot apo to cd) kai tha soy zitisei na patiseis ena opoiodipote kopumpi gia na bootareis apo to cd . einai arketa eykolo

Δημοσ.

Εννοείται φυσικά ότι τα κατέβασες αφού είχες αγοράσει μια License για το μηχάνημα σου και δεν είχες το cd (πχ χρησιμοποιείς MSDN). Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι παράνομο καθώς τα windows είναι Licensed στην Ελλάδα και πρέπει να πληρώσεις για να τα αποκτήσεις. Αν θέλεις κάτι δωρεάν, βάλε Linux.

Στην πρώτη περίπτωση, το cd που κατεβάζεις, εφ' όσον το γράψεις είναι bootable. Επειδή το πιθανότερο είναι να έχεις κατεβάσει ένα image file, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις το Alcohol.

Δημοσ.

φιλε μου stefapat

τα εχω κανει αυτα που λες αλλα εκκει που λεει στο dos

boot from cd

μετα δεν ακολουθει η εντολη press any button to boot from cd

δεν την εμφανιζει καθολου απλα συνεχιζει και μπαινει στα windows

τι αλλο πρεπει να κανω ?????

Δημοσ.

λογικά σε όλα τα bios έχει μία επιλογή που λέει να κάνει boot από to cd.τότε εσύ πατάς αποθήκευση και μετα που θα γίνει reboot θα κάνει boot από το cd.

Δημοσ.

Προφανώς δεν έχει γίνει σωστό Bootable. Κατέβασε το nLite και χρησιμοποιώντας το cd που έχεις, φτιάξε πάλι ένα bootable image και ξαναδοκίμασε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...