Προς το περιεχόμενο

Τι προτεινετε για AGP καρτα

Dtsiotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H CPU δεν σχετίζεται άμεσα με τα γραφικά στα παιχνίδια. Η % διαφορά που θα πάρει κάποιος με μικρή CPU από μια αναβάθμιση VGA στα παιχνίδια θα είναι η ίδια με κάποιον με την τελειότερη CPU.

Αν είστε παιχνιδάδες, μη σας πιάνουν κορόιδα με τους επεξεργαστές οι πωλητές, γιατι αυτοί με μια αναβάθμιση CPU σου πουλάνε και M/B και RAM και κονομάνε, ενώ με την πώληση απλά μιας VGA δεν βγάζουν "μεροκάματο".

x1950 +1

Δημοσ.
H CPU δεν σχετίζεται άμεσα με τα γραφικά στα παιχνίδια. Η % διαφορά που θα πάρει κάποιος με μικρή CPU από μια αναβάθμιση VGA στα παιχνίδια θα είναι η ίδια με κάποιον με την τελειότερη CPU.

...

Εκτός των διαφωνιών από διάφορα sites με σχετικά benchmarks, διαφωνώ και σαν παθών στο παρελθόν*. Παίζει ρόλο και ο επεξεργαστής. Κατάλαβα ότι μιλάς για ποσοστιαία διαφορά κι όχι για απόλυτες τιμές.

*: 2001, GF2MX σε athlon@900 ~= GF2MX σε duron@650, αν αντικατασταθεί η κάρτα με μια GF2Ultra ο πρώτος διπλασίαζε την απόδοση ενώ ο δεύτερος είχε μια αμελητέα διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη κάρτα. (αναδρομή στο παρελθόν και ίσως η χειρότερη αγορά που έκανα ποτέ :P)

Δημοσ.

ναι φίλε μου random τα είδαμε αυτά το θέμα είναι ότι δεν έχουμε όλοι συστήματα με Athlon XP 2500+ άλλοι έχουν πολύ πιο δυνατά και πχ ρωτάω για εμένα ο cpu θα μου κόβει πολύ την X1950Pro

Δημοσ.

Στο megamarket την εχει! (http://www.scroutz.gr) Στο e-shop δεν ειναι διαθεσιμη αλλα και να ηταν αμα χαλασει την εβαψες (D.O.A - Dead On Arrival :-) ) Στο megamarket δεν ξερω τι παιζει με εγγυηση...

Αμα εχεις διλημμα πάρε την gecube αλλα καπου διαβασα οτι δεν μπορεις να δεις την θερμοκρασια του cpu σε αυτη την καρτα.. Βλεπω απο την υπογραφη σου οτι εισαι πειραχτηρι :-) και θα ενδιαφερει αμεσα η θερμοκρασια του πυρηνα.... !

Να προσθεσω οτι προτεινα MSI επειδη ειναι πολυ ποιοτικη και επειδη εχει πολυ καλο συστημα ψυξης

Δημοσ.

Άλλο ο 2500+ που τρέχει στα 1800Mhz κι άλλο ο P4c 2.8 (No CPU flame war please).

Και για να μην λέμε μόνο αλλά και να κάνουμε: Εγώ που έχω επίσης τον 2.8c @ 3.4GHz με μαμά cooler (χαλαρά), θα έχω την κάρτα (Gecube X1950 pro) Τρίτη και θα σας μιλήσω με ...3dMarks! Η 6800 μου ήδη πουλήθηκε...

@Vatos_locos: Αν περιμένεις 3 μέρες θα ξέρεις

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...